محمد رضا به نظر من صبر کن مدل هایی که برای asia هست تولید بشه از اونا بگیر در ضمن تمامیه iphone هایی که تو بازارن unlock شدن و نیازی به دستکاری نداره
قیمتشم چون بالا پایین زیاد داره خبر ندارم
چند تا عیب هم داره که بدونی بد نیست دوربینش فقط عکس میگیره
بلوتوث گوشی فقط برای هندزفری هست و نمیتونی باهاش بفرستی یا بگیری
گوشی هایی هم که unlock شدن اینترنت میرن ولی یه سری از امکاناتش مثل Weather و Yotube رو نمیتونی استفاده کنی
اگه تاچ اسکرين بخوای A1200 بهتر تره مخصوصاً با CPU خوبی که داره خوراکه.به نظرتون از بین اینها کدوم رو بگیرم؟
Motorola A1200
Samsung U600 or U700
SonyEriccson K800
خودم از A1200 خوشم اومده ولی قابلیت های U600 بهتره...
کسی قیمت این هارو نداره (قیمت دقیق دقیق رو می خوام)
بعد این که A1200 رو میشه الان تو علاالدین پیدا کرد؟
اگه تاچ اسکرين بخوای A1200 بهتر تره مخصوصاً با CPU خوبی که داره خوراکه.
اگه دوربين ميخوای تو خريد K800 شک نکن بهترين 3 مگا پيکسلی موجود با فلش زنون.
A1200 ............. 250
K800 ............... 230
U600................240
U700...............270
خو آره ولی بهترين تو بازار K800 هستش .هم تنظيمات خيلی زيادی داره هم کيفيت عکس ها توپس هستش مخصوصاً در تاريکیولی دوربین U600 , 3.2 هست و فلش هم داره . کیفیتش هم خوبه من خودم دارم![]()
http://worshipcity.files.wordpress.com/2007/09/ipod-touch-hands-on-03.jpg
تازگی ها 1.1.2 هم انلاک میشهبا انلاک کردنش هیچ قابلیتی ازش کم نمیشه بلکه تازه میتونی یه اینستالر روش بریزی و از یه منبع عظیم نرم افزا و گیم و ... استفاده کنی
اگه از GSM منظورت همون سايت ايرانيست که بايد بگم زياد به چيزايی که ميزانه اطمينان نکندر مورد اطلاعاتی که دادی دستت درد نکنه .. ولی در مورد 2 گیگش من اونرو توی سایت Gsm دیدم که زده بود این گوشی توی ظرفیت های 2 گیگ . 4 گیگ و 8 گیگ تولید شده![]()
راه نرم افزاریش تازه کشف شده ولی میگن یه سری مشکلات خاص خودشو داره که دارن سعی میکنند اون هارو رفع کننداز توضيحات کاملتون ممنون.
تا اونجا که من خبر دارم 1.1.2 برای آنلاک کردنش احتياج به يه قطعه سخت افزاری هم هستش.راه کاملاً نرم افزاری هم برای اينکار کشفيده شده؟
در مورد اطلاعاتی که دادی دستت درد نکنه .. ولی در مورد 2 گیگش من اونرو توی سایت Gsm دیدم که زده بود این گوشی توی ظرفیت های 2 گیگ . 4 گیگ و 8 گیگ تولید شده![]()
محمد رضا جان تو باهاش کار کردی خواب و خوراکت رو گرفت ، من فقط چندتا کلیپ ازشدیدم ، دارم میمیرم.:biggrin1:کلا 1 دل نه 100 دل عاشقش شدم از وقتی باهاش کار کردم خواب و خوراکم رو گرفته
اگه شما اینجورید من شبا به زور و تهدید و ... ایفون رو ول میکنم میخوابم:biggrin1:آقایون و خانمها ، می بخشید که وسط حرف های شیرینتون ( iPhone , Prada , F700 ) می پرم. :biggrin1:
یه سوال غیر فنی داشتم : کسی W950 سراغ داره ؟! ترجیحا شیراز باشه.
یه سوال فنی هم داشتم: A1200 از لحاظ کیفیت صدا و کلا امکانات Multimedia خوبه یا نه؟!
=============
محمد رضا جان تو باهاش کار کردی خواب و خوراکت رو گرفت ، من فقط چندتا کلیپ ازشدیدم ، دارم میمیرم.:biggrin1:
می خواستم بخرم ، حتی 8 گیگ رو شیراز 520 هم گیر آوردم. نو بود. ولی هر کاری کردم بودجه ام بالای 410 تومن راه نمی ده. :biggrin1:
می خوام P1 بگیرم. W950 رو هم برای برادرم می خوام.
فکر نمی کنم جای 6600 رو بگیره ، کلا گوشی های اینطوری تو بازار ما کم فروش میرن ، حالا می خواد قیمتش پایین هم باشه ( 220 قیمت دارم ، ولی خوب پیدا نمی کنم...)از من میشنوی سمت 950 نرو شده 285 تومن و با توجه به فروشی که داره میخواد پوز 6600 رو بزنه
درد من اینه که نمی تونم صبر کنم. آخه الان یه x460 سامسونگ دستمه ، دارم دق می کنم.از من میشنوی صبر کن ایفون بگیر واقعا قیمت خوبی داره میده 520؟ چه فریموری؟
البته P1 هم تعریفشو زیاد شنیدم اما ایفون رو تجربه اش رو دارم و به همه پیشنهاد میکنم
جواب سوال فنی:از لحاظ کیفیت صدا بد نیست اما مثل گوشی های سونی اریکسون تازگی ها کاری میکنند صداش بیشتر شه از لحاظ امکانات هم در سطح قابل قبولیه سیستم عاملش لینوکسه