موبايل!

فکر نمی کنم جای 6600 رو بگیره ، کلا گوشی های اینطوری تو بازار ما کم فروش میرن ، حالا می خواد قیمتش پایین هم باشه ( 220 قیمت دارم ، ولی خوب پیدا نمی کنم...)

درد من اینه که نمی تونم صبر کنم. آخه الان یه x460 سامسونگ دستمه ، دارم دق می کنم.

یه منبع پربار برای دانلود برنامه ها و تم هاش سراغ داری؟!

1- مطمئن باش با این وضعی که داره پیش میره میگیره(چقدر شیراز گوشی ارزونه یه سر بیام شیراز بد نیست:biggrin1:)
2- من قبل اینکه ایفون بگیرم یه K750 :biggrin1: داشتم شده بودم جوک فامیل:cheesygri عیب نداره صبر کن (ان الله مع الصابرین:biggrin1:)
3- تو PM بهت معرفی کردم;)

1. البته من این 3-4 روزه هرچی میگردم پیدا نمی کنم.
2. قبل از اینکه سیم کارتم در بیاد می خواستم K750 بگیرم ( اولین 2 مگاپیکسلی ). سیم کارتم در اومد دیدم پچه سرایدار مدرسمون هم K750 خریده ، رفتم N73 خریدم. 1 هفته نشد 50 درصد جمعیت شیراز N73 دست گرفتن. الآن م گوشیم رو مادرم برداشته ، گوشیش رو داده به من گفته پولش رو بهت میدم.
3. pmـی نگرفتم.

1. البته من این 3-4 روزه هرچی میگردم پیدا نمی کنم.
2. قبل از اینکه سیم کارتم در بیاد می خواستم K750 بگیرم ( اولین 2 مگاپیکسلی ). سیم کارتم در اومد دیدم پچه سرایدار مدرسمون هم K750 خریده ، رفتم N73 خریدم. 1 هفته نشد 50 درصد جمعیت شیراز N73 دست گرفتن. الآن م گوشیم رو مادرم برداشته ، گوشیش رو داده به من گفته پولش رو بهت میدم.
3. pmـی نگرفتم.

2-:biggrin1: این وضعیت برای منم پیش اومد که گوشیمو گرفتن گفتن پولشو میدیم اما هیچ وقت رنگ اون پولو ندیدم:biggrin1:
3- عجیبه :confused: بازم برات میفرستم

امین جون حیف پول نیست بریزی پای Prada . بابا تو که می خوای اینقدر خرج کنی ، iPhone بگیر.;)
کلا گوشی های LG همشون مریضن.
یکی از بچه ها 2 صفحه قبل حرف خوبی زد : گوشی ای که OS نداشته باشه = :sick:
فقط باید بندازیش گردنت و کلاس بذاری! هیچ کارایی دیگه ای نداره...
هر چند که احساس می کنم یه تقلید محض از iPhone هست.
این روزا هم اینقدر طرح iPhone دیدم که دیگه حالم داره بهم می خوره! دیگه کتری آب جوش رو هم که می بینم فکر می کنم نمونه تقلبی iPhone هست.
تو سایت ایستگاه هم یه یارو اومده یکی از طرح حای مشابه iPhone رو به اسم iPhone تایوان داره میفروشه 295تومن. اینم لینکش : http://www.istgah.com/firekeys/kid_8..._1/308747.html
تو توضیحاتش یه قسمتش گفته تفاوت های میان Apple iPhone و iPhone تایوان. حرف از این مزخرفتر نشنیده بودم.

سلام
این گوشی روش خیلی تحقیق کردم! گوشیه خیلی خوبیه و مشکلی نداره شیک هم که هست ولی خب مشکلش قیمشه!
ایفون هم نمیگیرم چون خز میشه سریعا!
os هم که اصلا واسم مهم نیست....
این گوشی شبیه به ایفون هست ولی تقلید نکرده! ال جی این گوشی رو همزمان با ایفون داد بیرون این نشون میده که ایده اش از خیلی وقت پیش تو سرشون بوده حتی یکی از سران ال جی هم گفته بود که اپل با ریلیز سریع تر این گوشی تونست اولین گوشی تمام لمسی رو بده بیرون که ما خواستیم اولیش باشیم و نشد...

سلام
این گوشی روش خیلی تحقیق کردم! گوشیه خیلی خوبیه و مشکلی نداره شیک هم که هست ولی خب مشکلش قیمشه!
ایفون هم نمیگیرم چون خز میشه سریعا!
os هم که اصلا واسم مهم نیست....
این گوشی شبیه به ایفون هست ولی تقلید نکرده! ال جی این گوشی رو همزمان با ایفون داد بیرون این نشون میده که ایده اش از خیلی وقت پیش تو سرشون بوده حتی یکی از سران ال جی هم گفته بود که اپل با ریلیز سریع تر این گوشی تونست اولین گوشی تمام لمسی رو بده بیرون که ما خواستیم اولیش باشیم و نشد...
من از قیافه Prada زیاد خوشم نیومد ولی در کل گوشی خوبی هستش
سامسونگ هم یه مدل اینجوری داده فکر کنم مدلش P250 Armani باشه

اره اونم سری فشیون هست!
اون و 8800 و پرادا و همین سامسونگ ارمانی(ارمانی یه شرکت مد معروفه) و ایفون تو gsmarena مورد تحلیل قرار گرفته بودن پرادا شده بود editor choice :)

من از قیافه Prada زیاد خوشم نیومد ولی در کل گوشی خوبی هستش
سامسونگ هم یه مدل اینجوری داده فکر کنم مدلش P250 Armani باشه
عکس از P250 Armani
امکانات: دوربین 3 مگا پیکسلی صفحه نمایش تاچ اسکرین و درگاه کارت میکرو اس دی و بلوتوث استریو به همراه کیف های طراحی شده توسط Armani:biggrin1:
samsung-armani-phone.jpg

امین جون رو اینم فکر کن بهتر از Prada ست البته قیمتشو نمیدونم

فقط 1 مگاپیکسل از پرادا بیشتر داره!:biggrin1: همه ی این چیزایی که گفتی رو پرادا داره!(همین طور کیفی که توسط الجی طراحی شده):)
این ارمانی زیاد با منوهاش و قیافش حال نمیکنم به نظر جالب نیست!!

gsmarena_029.jpg

gsmarena_033.jpg

سه گوشی جدید معرفی شده توسط سونی اریکسون
W760
یک گوشی دیگر از سری واکمن معرفی شده در ژانویه 2008
دارای دوربین 3.2 درگاه کارت M2 بلوتوث و 3G و Motion sensor و Built-in GPS receiver:eek:
دارای کلید های مخصوص بازی(فکر کنم رقیب N81 رسما معرفی شد)
sonyericsson-w760-01.jpg

Z555
یک گوشی دیگر از سری Z که تقریبا مانند همه گوشی های خانواده Z حالت تاشو داره
دارای صفحه نمایش خارجی یک خطی OLED درگاه کارت حافظه M2 بلوتوث استریو و دوربین 1.3
دارای طراحی جالب(فکر کنم اینم رقیب سری Prism نوکیا باشه)
sonyericsson-z555-01.jpg

W350
یک گوشی با طراحی نسبتا جدید از خانواده واکمن
دارای صفحه نمایش 1.9 اینچی درگاه کارت حافظه M2 بلوتوث استریو دوربین 1.3 مگا پیکسل و کارت حافظه 512 مگابایتی
از نظر طراحی مثل گوشی های قدیمی سونی میمونه
sonyericsson-w350-01.jpg

یکی از دوستان گفت U600 داره...
می تونی کمی در موردش توضیح بدی؟
البته خودم تا یه چیزاییش رو می دونم....
در مورد صدا و دوربینش کمی توضیح بده...
اگه می تونی نسبت به N73 مقایسه کن...
تفاوت هاش با U700 چیه و ارزش قیمت بیشتر رو داره؟
ممنون می شم راهنماییم کنی....
اگه با A1200 هم کار کردی نظرت رو در مورد اونی که بهتره بده....

ایول ! این Prada هم گوشیه خوشگلی هست ... چند وقت دیگه میاد ؟ :confused:

یکی از دوستان گفت U600 داره...
می تونی کمی در موردش توضیح بدی؟
البته خودم تا یه چیزاییش رو می دونم....
در مورد صدا و دوربینش کمی توضیح بده...
اگه می تونی نسبت به N73 مقایسه کن...
تفاوت هاش با U700 چیه و ارزش قیمت بیشتر رو داره؟
ممنون می شم راهنماییم کنی....
اگه با A1200 هم کار کردی نظرت رو در مورد اونی که بهتره بده....

کیفیت صداش خوبه ولی صداش کمه.. دوربین خوبی داره ولی برای عکس گرفتن دوربینش خوبه . کیفیت فیلم برداریش پایین. کلا گوشیه باکلاسی هست و حالا حالا ها خز نمیشه... تفاوت هاش با U700 توی دکمش ها هست ... در مورد با مقایسه N73 : صدای ان 73 بیشتر از U600 هست ولی کیفیت عکس گرفتن U600 بهتر از N73 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or