موبايل!

چون صفحه ال سی دیش 256000K colors و دوربینشم 2ـــــه (اینایی که گفتم یکی از عوامل بزرگ مصرف باطریه)
باتریــه خیلی انچنانی نمیخاد.
ولی خوب مطمعنا باتریش قوی نیست و زود تموم میکنه

پ.ن: نکنه چون میخوای گیمر بودن تو به رخ بکشی میخوای بخریش:cheesygri
Games: Halloween Fever, Photo Puzzle, Virus, Pipe

ما كه با همون K550 ميسازيم! يكي از دوستان ميخواست W950 بگيره نميدونم چه جوري شد HTC Touch! خودش تو سايت هست،بايد بياد توضيح بده
در هر حال اين HTC Touch الان چنده ؟ كسي باهاش كار كرده؟

در ضمن اگه ميتونيد چند تا از برنامه هاي كاربردي براي PPC ها رو نام ببريد و يه توضيح مختصري در موردشون بديد و اينكه مثل گوشي هاي نوكيا مشكلي در نصب كردن برنامه ها مثل Sign كردن داره يا نه.

مرسي

كسي نبود؟!

كسي نبود؟!

احسان قيمتش چيزي حدود 530 تومان هستش.

برنامه هاي PPC هم نياز به كرك و سريال نامبر دارند.
يه نكته هم راجع به اين ساين كردن بگو اونم اينكه فقط يكبار به سايت SYMBIANSIGHNED نياز هستش ديگه براي ساين كردن هاي بعدي نيازي به اينترنت و اون سايت نيستش

چون صفحه ال سی دیش 256000K colors و دوربینشم 2ـــــه (اینایی که گفتم یکی از عوامل بزرگ مصرف باطریه)

اخه تو ریووش نوشته که باطریش ضعیفه و زود تموم میشه:biggrin1: (بدتر از گوشی خودم که نیست که روزی 3 بار شارژش میکنم,باطریش تاب برداشته:biggrin1: 4 ساله داره جون میکنه)

پ.ن:من روی موبایل بازی نمیکنم:biggrin1:

اخه تو ریووش نوشته که باطریش ضعیفه و زود تموم میشه:biggrin1: (بدتر از گوشی خودم که نیست که روزی 3 بار شارژش میکنم,باطریش تاب برداشته:biggrin1: 4 ساله داره جون میکنه)

پ.ن:من روی موبایل بازی نمیکنم:biggrin1:

از اونجایی که گوشی LG Prada به زودی در ایران منتشر میشه این مطلب رو میزارم که شاید بدردتون بخوره!

در حالی که همین یک هفته پیش اپل با عرضه گوشی iPhone در نمایشگاه Mac World حسابی گردوخاک به‌راه انداخت، ال‌جی چهارمین شرکت بزرگ سازنده گوشی در جهان به‌سرعت دست به کار شد و Prada را عرضه کرد. اما چرا این گوشی رقیب iPhone دانسته می‌شود؟ اگر مطلب هفته پیش ما را در مورد iPhone مطالعه کرده باشید حتما می‌دانید که مهم‌ترین ویژگی‌این محصول رابط کاربری آن است که از طریق نمایشگر لمسی گوشی عمل می‌کند. به عبارت دیگر Prada فاقد صفحه‌کلید است و انجام تمامی فرامین و دستورات به‌واسطه تماس انگشت دست به نمایشگر صورت می‌گیرد.
البته گوشی Prada از گوشی iPhone که بین 500 تا 600 دلار قیمت دارد کمی گران‌تر است ولی آن‌هایی که برای خرید لباس و کیف با مارک Prada تا سه هزار دلار هم می‌پردازند حتما حاضر خواهند بود برای به‌دست آوردن گوشی با این مارک مبلغ قابل توجهی هزینه کنند. در واقع عرضه این گوشی حاصل همکاری ال‌جی با یک شرکت ایتالیایی به‌نام Prada است که البته شهرت چندانی ندارد.
صاحب‌نظران عرضه Prada را نقطه‌عطفی در صنعت ساخت گوشی همراه دانسته و آن را اولین گوشی می‌دانند که به‌طور کامل با تماس دست عمل می‌کند.
این واقعیت که ال‌جی تنها یک هفته پس از عرضه iPhone اپل Prada را روانه بازار کرده، ثابت می‌کند که ایده ساخت گوشی لمسی تنها متعلق به استیو جابز و همکارانش نبوده و غیر از او عده‌ای خوش‌ذوق در آن‌سوی کره‌ زمین چنین ایده‌ای را در ذهن می‌پروراندند.
شباهت‌های Prada و iPhone تنها محدود به صفحه لمسی این دو گوشی نیست. Prada هم توانایی پخش موسیقی و نمایش فایل‌های ویدئویی را روی نمایشگر عریض LCD خود دارد. این گوشی هم مجهز به دوربین دو مگاپیکسلی است. البته ظرفیت حافظه آن تنها به هشت مگابایت می‌رسد.
در حالی که برخی معتقدند این گوشی رقیبی برای iPhone است، عده‌ای هم هستند که نظر دیگری دارند. از جمله رندی گیستو از موسسه پژوهشی IDC معتقد است: «پرادا را نباید رقیبی برای iPhone دانست.
آن‌هایی که چنین طرز تفکری دارند کاملا در اشتباه هستند. البته عرضه پرادا بعد از iPhone باعث شکل‌گیری چنین سوءتفاهمی شده است.»
وی می‌افزاید: «در حالی که iPhone برای جلب نظر عموم مردم طراحی شده، گوشی پرادای ال‌جی کاربران حرفه‌ای را هدف گرفته و به همین علت باید پول بیشتری برای خرید آن پرداخت.»
از نظر او پرادا گوشی لوکسی است و قابل مقایسه با iPhone نیست. علاوه بر این پرادا بازارهای جهانی را هدف گرفته و این در حالی است که گوشی اپل تا پایان سال 2007 از خاک آمریکا خارج نخواهد شد.
شکل‌گیری بازار گوشی‌های لوکس
گیستو در لابه‌لای سخنان خود به شکل‌گیری تدریجی بازار گوشی‌های لوکس در جهان اشاره می‌کند که مانند البسه، اتومبیل‌ها و ساعت‌های لوکس مشتریان و علاقه‌مندان خاص خودش را دارد.
از نظر او عرضه گوشی‌هایی مانند پرادا نشانگر شکل‌گیری تدریجی این بازار است که البته هنوز نمی‌توان در مورد وضعیت و آینده آن به‌طور قطع اظهارنظر کرد.
از جمله دیگر محصولاتی که در این حوزه می‌توان به آن اشاره کرد، Ferrari 3000 ساخت شرکت Acer است. این گوشی هوشمند در واقع ترکیبی از تلفن‌همراه و رایانه محسوب شده و ظاهر آن شباهت زیادی به سیب سرخ دارد. محصول دیگر در این حوزه Jornada 430se است. این گوشی توسط HP طراحی شده و ظاهر آن یادآور گوشی مورد استفاده جیمز باند در فیلم «دنیا کافی نیست» در اواخر دهه 90 میلادی است.
اما فارغ از بحث‌ها گمانه‌زنی در مورد قیمت احتمالی پرادا هم به یکی از مباحث جذاب در میان کارشناسان و تحلیل‌گران دنیای تلفن‌همراه مبدل شده است.
اخبار منتشر شده حاکی است این گوشی در اواخر فوریه یعنی تا چند هفته دیگر روانه بازارهای اروپایی خواهد شد. پرادا با 12 میلی‌متر ضخامت از همین حالا توجه بسیاری از مشتاقان گوشی‌های جدید را در قاره سبز به خود جلب کرده است. انتظار می‌رود مدل KE850 این گوشی 600 یورو (معادل 780 دلار) قیمت داشته باشد. پرادا ابتدا در کشورهای انگلستان، فرانسه، آلمان و ایتالیا عرضه خواهد شد. در مورد زمان و نحوه عرضه این گوشی در دیگر نقاط جهان هنوز خبری منتشر نشده است.
می‌خواهیم شگفتی‌ساز شویم
مقامات دو شرکت الی‌جی و پرادا از همین حالا پیکار تبلیغاتی خود را برای جلب نظر عموم و مشتریان پروپا قرص خود آغاز کرده‌اند.
پاتریزیو برتلی رییس و مدیر شرکت پرادا با صدور بیانیه‌ای مشترک با مدیر شرکت ال‌جی اعلام کرد: «هر دو شرکت امیدوارند با عرضه این گوشی شگفتی بیافرینند و نظرها را به‌سوی خود جلب کنند.»
در این بیانیه همچنین آمده است: «پرادا را نباید در کنار دیگر تولیدات شرکت ایتالیایی قرار داد، زیرا این گوشی با همکاری ال‌جی ساخته شده و دو طرف تلاش کرده‌اند تا محصول مشترکشان هم از لحاظ طراحی و هم از نظر محتوا و امکانات بی‌نظیر و کاملا استثنایی باشد.»
دیگر مسؤولان دو شرکت با مصاحبه‌های متعدد سعی در القای این مسئله دارند که اگرچه اپل با عرضه زودهنگام گوشی iPhone، افتخار طراحی اولین گوشی کاملا «لمسی» جهان را از آن خود کرده، اما بدون شک طراحی پرادا بسیار خلاقانه‌تر از iPhone است و این ادعا با ورود گوشی یاد شده به بازارهای جهانی ثابت خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود با عرضه دو گوشی iPhone و پرادا که فاقد دکمه‌های متداول هستند و استفاده از امکانات آن‌ها که تنها با تماس انگشت روی صفحه‌کلید صورت می‌گیرد، موج جدیدی در زمینه طراحی گوشی‌های «لمسی» در جهان ایجاد شود و شاید در آینده‌ای نه‌چندان دور شاهد از رده خارج شدن گوشی‌های محبوب امروزی باشیم. برخی صاحب‌نظران تا بدان‌جا پیش رفته‌اند که می‌گویند ممکن است با ورود بازیگران و گوشی‌های جدید به بازارهای جهانی غول‌هایی مانند نوکیا، موتورولا و سامسونگ از رقبای ضعیف‌تر خود عقب بمانند و حتی بازار را به آن‌ها واگذار کنند. اگرچه این ادعا در وهله اول چندان پذیرفتنی به نظر نمی‌رسد، اما تحولات سریع و غیرمنتظره دنیای فناوری نشان داده که در این دنیای پرتلاطم هیچ احتمالی را نباید از نظر دور داشت.
بد نیست بدانید بنابر اعلام ال‌جی، پرادا در اواخر ماه مارس (اوایل فروردین) در برخی کشورهای جنوب شرق آسیا و از جمله هنگ‌کنگ، تایوان و سنگاپور عرضه می‌شود. مدل کره‌ای این گوشی از سه‌ماهه دوم سال 2007 در دسترس خواهد بود و این نشان می‌دهد که شرکت کره‌ای ال‌جی با عرضه پرادا بیشتر بازارهای جهانی را هدف گرفته است.
متاسفانه در مورد زمان عرضه این گوشی در خاورمیانه خبری منتشر نشده، اما با وجود تعرفه 60 درصدی واردات گوشی به کشور و قیمت بالای این گوشی نباید منتظر ورود پرادا به ایران در آینده نزدیک باشیم.

پ.ن:خودم بیصبرانه منتظر این گوشیم و حتما یکی میگیرم:love:

اتفاقا خیلی نازه!
سیستم عامل واسه چمه؟! مگه حالا که گوشی سیستم عامل دار دارم چی کار باهاش کردم تا حالا؟!هیچی... به کار کن که نمیاد!
خوشگله و کلاس داره و سری fashion هم هست...:love:

اتفاقا خیلی نازه!
سیستم عامل واسه چمه؟! مگه حالا که گوشی سیستم عامل دار دارم چی کار باهاش کردم تا حالا؟!هیچی... به کار کن که نمیاد!
خوشگله و کلاس داره و سری fashion هم هست...:love:

میشه ی عکس ازش بزای !؟ قیمتش چقدره ؟
=============
دوستان من میخوام گوشیم رو عوض کنم اگر میشه ی چند تا گوشیه خوشگل و جدید بهم معرفی کنید.. قیمتش رو هم بگین . مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or