موبايل!

برادرا یه درخواست!
این بازی SNAKE 3D که رو گوشی های جاوای نوکیا هست رو واسه سونی اریکسون میشه کانورت کرده؟ بد چشممو گرفته! (یکی از دوستان زور زد نتونست...شما میتونین؟!)
باتشکر....
پ.ن. بشینین Pipes بازی کنین 40×40 اصلا یه حالی میده!
متاسفانه منم بلد نیستم.البته فکر ميکنم ورژن کرک نشده اون برای سونی اريکسون موجود باشه

ما كه با همون K550 ميسازيم! يكي از دوستان ميخواست W950 بگيره نميدونم چه جوري شد HTC Touch! خودش تو سايت هست،بايد بياد توضيح بده:biggrin1:
در هر حال اين HTC Touch الان چنده ؟ كسي باهاش كار كرده؟

در ضمن اگه ميتونيد چند تا از برنامه هاي كاربردي براي PPC ها رو نام ببريد و يه توضيح مختصري در موردشون بديد و اينكه مثل گوشي هاي نوكيا مشكلي در نصب كردن برنامه ها مثل Sign كردن داره يا نه.

مرسي

بچه ها کسی قیمت W900 رو داره ؟ نوش که فکر کنم خیلی وقته تولید نمیشه و دیگه نیست.منظورم دست دومش هست.

آريا اگه تونستی تا 350 گير بياری خوبه.
من چند روز پيش يکی ژاپنی سفيدش رو بهم 430 قيمت دادن که خيلی بالاست.

سلام ...

یه سوال در مورد باتریِ گوشیم ( N72 ) دارم: باتریِ گوشیه من تازگی ها خیلی زود تموم میشه در صورتی که هیچ استفاده ای هم ازش نمیشه! مثلا بعد از 2 روز ( در حدِ روزی نیم ساعت حرف زدن و 15 دقیقه ور رفتن :دی ) تموم میشه. قبلا ها اینجوری نبود. حالا سوالِ من اینه که مشکل از باتریم هست یا مشکل از چیزه دیگه ... ؟

گوشیِ من خیلی نو هست و کلا زیاد ازش استفاده نشده!

یه سری به سایت WWW.GSM.IR بزنید, (قسمت گوشی کار کرده) احتمالا چندتا هست
آريا اگه تونستی تا 350 گير بياری خوبه.
من چند روز پيش يکی ژاپنی سفيدش رو بهم 430 قيمت دادن که خيلی بالاست.
مرسی
راستش من نمیخوام ! دوستم میخواد بخره.

سلام ...

یه سوال در مورد باتریِ گوشیم ( N72 ) دارم: باتریِ گوشیه من تازگی ها خیلی زود تموم میشه در صورتی که هیچ استفاده ای هم ازش نمیشه! مثلا بعد از 2 روز ( در حدِ روزی نیم ساعت حرف زدن و 15 دقیقه ور رفتن :دی ) تموم میشه. قبلا ها اینجوری نبود. حالا سوالِ من اینه که مشکل از باتریم هست یا مشکل از چیزه دیگه ... ؟

دوسته عزیز یکی از مواردی که باعث مصرف کردن باتری میشه پیدا کردن شبکه هست. تو ایران فقط GSM استفاده میشه و UTMS کاربرد نداره. گوشی شما به طور پیش فرض هر دور با هم میشناسه و تو پیدا کردن اولی رو میشناسه ولی دومی رو هر چی میگرده پیدا نمیکنه این باعث میشه که باتری مصرف بشه شما تو تنظیمات برو این گزینه رو بردار. یه مورد دیگه شاید نور صفحه گوشیت رو از 60 % بردی رو 80% که این هم مصرف رو بیشتر میکنه.

یه سوال در مورد باتریِ گوشیم ( N72 ) دارم: باتریِ گوشیه من تازگی ها خیلی زود تموم میشه در صورتی که هیچ استفاده ای هم ازش نمیشه! مثلا بعد از 2 روز ( در حدِ روزی نیم ساعت حرف زدن و 15 دقیقه ور رفتن ) تموم میشه. قبلا ها اینجوری نبود. حالا سوالِ من اینه که مشکل از باتریم هست یا مشکل از چیزه دیگه ... ؟
اگه خیلی وقته که از گوشیت استفاده میکنی پس سریع باطریش رو عوش کن...

سلام ...

یه سوال در مورد باتریِ گوشیم ( N72 ) دارم: باتریِ گوشیه من تازگی ها خیلی زود تموم میشه در صورتی که هیچ استفاده ای هم ازش نمیشه! مثلا بعد از 2 روز ( در حدِ روزی نیم ساعت حرف زدن و 15 دقیقه ور رفتن ) تموم میشه. قبلا ها اینجوری نبود. حالا سوالِ من اینه که مشکل از باتریم هست یا مشکل از چیزه دیگه ... ؟

اگه ور رفتنت به گوشیت مثه ور رفتن سیستمت باشه... که طبیعیــه! :cheesygri
باتری این گوشی خیلی قوی نیست و از همون مدل عبدا...00 استفاده شده و باتری جدیدی نیست.

باطری 800 mAh ضعیفه؟!
این سوالت مثه این میمونه که یکی بگه پاور 350 وات خوبـــه؟! آخه برایه چه سیستمی؟! :evil: ها؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or