تعرفه مطرح نيست.
ولی تا وقتی که به صورت عمده وارد نشه ... تا وقتی که همه جا به صورت خيلی زياد پخش نشه(منظورم جاهايی هست که ايرانی ها گوشی رو از اونجا وارد ميکنند) و تا وقتی که قيمت دلاريش پايين نياد گوشی قيمت بالّايی خواهد داااشت.
ولی اگه دوست داری دليل هات رو بگو
حالام گیریم وقتی قیمت دلاریش خوب افت کرد
بازم من مطمعنم قیمتش فضاییه نسبت به N95
در ضمن من که این همه در روز گوشی وارد میکنم قیمت تایین نمیکنم در ضمن قیمت w960 و کلا امکاناتش از K850 بهتر خواهد بود و قیمت k850 در بدو ورود بیشتر از 600 تومان نخواهد بود 25 روز دیگه نسخه آزمایشی رو برام میفرستن n95 چیز خاصی نداره و نهایتا 500 قیمت میخوره اما k850 از آخرین تکنیک شات لنز سونی Cyber Shot 2 بهره میبره و از فروش بیشتری بر خودار هست اما متاسفانه به خاطر اسم نوکیا برای رقابت با n95 نهایت به قیمت 600 توامن حتی کمتر عرضه میشه
اقا رضا خیلی مطمعن حرف میزنی
این SE اگه لنز سونی Cyber Shot 2 نداشت دیگه شما چه چیزی داشتین . تنها چیزی که من قبول دارم SE بهتره همینه
لطف میکنین به من بگین k850 چه چیزه خاصی داره که n95 نداره ؟
مشخصه های اصلی: n95
ساختار کشویی دو طرفه
کلید های مخصوص پخش موسیقی
مود افقی صفحه نمایش
بلندگوی استریو
شیار کارت حافظه microSD
پشتیبانی از UMTS، Wi-Fi، USB
بلوتوث استریو و مادون قرمز رادیو FM
دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز به فوکوس اتوماتیک
قابلیت ضبط فیلم با رزولوشن VGA
سیستم GPS
مبتنی بر سیستم عامل سیمبین سری 60
پایه صوتی 3.5 میلی متری استاندارد
صفحه نمایش بزرگ و....
اگه K850 کمتر از n95 نداشته باشه بیشترم نداره . فکر میکنم نداشتن سیستم عامل **دمانی دیگر برایه شرکته SE باشه
من که میدونم قیمت K850 نسخه آزمایشیش چنده.....حالا شما بگو بینم نسخه ی آزمایشی رو چند خریدی ؟
در ضمن شما مغازت کجایه ؟ چون من مشهد زندگی میکنم بیام یه احوالی بپرسم
سلام
چرا اين همه اسم اين n95 رو مي ياريد؟
اين گوشه از لحاظ قيافه كه مونتاژ كامله درپوش باتري رو نگاه كنيد درپوش باتري n80 رو هم نگاه كنيد لنز ها هم كه شبيه هم هستند
تازه جولوش هم كه شبيه يكي ديگه از گوشي هاي نوكياست
اين نظر من بود اما شايد از نظر نرم افزاري و سخت افزاري از بقيه ي گوشي هاي هم رده ي خودش(البته شايد) سرتر باشه
شما همیشه ظاهر قضیه رو نیگا میکنین
اصلا مشکله ما ایرانیا همینه که عقلمون به چشمونه
:laughing: