اين رو مطمين نيستم ولي فكر كنم هم فرانسه و هم چيني كه الان هستن اصل هستن...
بعد شما كه مقايسه كرديد تفاوتها رو شرح بديد لطفا
در مورد اصل بودن شک نکن . مطمعن باش
نمیدونم شما با se p990i مدل چینی و فرانسش کار کردین یا نه ؟ من به شخصه که به طور مدام کار کردم دیدم نوع چینی بیشتر قفل میکنه البته چون من گوشیمو به شیش 7 ماه نرسیده میفروشم از لحاظ عمر و دوام هم فکر میکنم مدل فرانسه بسیار بهتر هستش (بیخود که گرونتر نیست)
این مثله این میمونه که بگین مدل مجارستان نوکیا با فنلاند هیچ فرقی نمیکنه (در صورتی که هر دو اصل هستند) ....
k850 هنوز نيومده داری ميگی قيمتش بالاست؟؟؟؟؟
متاسفانه اين n95 1 ساله اومده ولی هنوز قيمته بالايی داره
عزیز جان
شما اگه تو سایتایه معتبر نیگا کنی متوجه میشی قیمت K850 بسیار زیاد خواهد بود . میگی نه ؟ قول میدم مدله چینی تونم از 800 هزار تومن ارزونتر نباشه حالا خواهیم دید...
در مورد n95 هم باید بگم گوشی ای که از یک میلیون و هفتصد هزار تومن اومده به 550 تومن هنوزم گرونه ؟ نه دیگه پر رو می شی....
اين که کدوم زيبا تره يه چيزه شخصی هستش.از نظره منم سری n نوکيا فقط گوش کوب هستند.ولی شما اصلاً با m600 و يا w950 کار کرديد.؟؟؟؟بسيار خوش دست هستند
ولی واقعا از نظرت K850 از N95 زشت تره
این که صلیغه ایه رو قبول دارم (شما از من چه انتظاری دارین ؟ که همه ی مدلایه SE رو با همه مدلایه نوکیا مقایسه کرده باشم ؟
ولی خدا نکنه من n95 رو با این 2 مقایسه کنم ... همین کارارو میکنین که گوشیایه نوکیارو جوات میکنین.
این 2 تا گوشی با n95 اصلا تو یک کلاس که هیچ یک سطح نیستن که بخایم مقایسه کنیم . حالا من این سوالو از شما دارم که آیا خوش دستی این 2 رو با n95 مقایسه کردی که میگی خوشدست ترند
جواب معلومه
نه
اگر فرق داشته باشند هم خيلی جزئی هستند.اونم فقط يه خورده از نظره کيفيت ساخت.ولی خوشحال ميشام يه مقايسه بکني
اشتباه اشتباهه
شما همیشه ظاهر قضیه رو نیگا میکنین
اصلا مشکله ما ایرانیا همینه که عقلمون به چشمونه در مورد مقایسه هم فکر کنم به اندازه کافی توضیح دادم اون بالا
البته من منکر اصل و با کیفیت بودن مدل چینی SE نیستم ولی مطمعنم از لحاظ کیفیت و عمر بالا فرانسش بهتر هست
من خودم می خواستم این گوشی رو بگیرم که متاسفانه Parents=مخالفت(مشکل همیشگی
خوب بهزاد
به نظر میاد اگه نوکیا رو به parent معرفی کنی راضی میشن:biggrin1: امتحانش مجانیه :biggrin1: