موبايل!

من 3 ماه هست میخام این سوال رو بپرسم یادم میره....
من w810 دارم....وقتی که کلید ها کنترلر صدا رو میزنی باید status گوشی رو با فونت معمولی نشون بده که گوشی من اینجا رو انگار با فونت BLOD شده نشون میده....چه جوری میشه درستش کرد؟؟؟

:biggrin1:الان دیدم!

برای این مشکل چند راه وجود داره:

ببين من زياد راجع به اين مطمئن نيستم . گوشی من w800 هستش.برای تغيير فونت ها فايل layout از فايل های سيستمی گوشی رو تغيير ميدم.برای w800 هيچ راه ديگه اي هم نيست.چون سيستم اين 2 گوشی شبيه هم بود گفتم شايد به دردت بخوره.

اولین راه همین پست بالا:biggrin1: که دوست خوبم اشاره کرد
دومین مستر رسیت به همراه پاک سازی اطلاعات داخل حافظه گوشی
سومین فلش با pc با باکس Se tool
چهارمین آپدیت گوشی از طریق update service
و...

در ضمن خیلی مهم نیست ها انقدر خودت تو به دردسر بندازی!

ببخشید دوباره پست میدم

من تازگی یه p990i خریدم . حالا میخوام Language Pack ِ فارسی براش دانلود کنم . خودش گفته برید از سایت سونی اریکسون ، ولی من هرچی سایت رو گشتم چیزی مربوط به فارسی پیدا نکردم . . .
خیلی لازمه چون بدون این پک حتی SMS های فارسی هم نشون داده نمیشن . . .

کسی نمیتونه کمکی به من بکنه ؟! :(

با تشکر

من تازگی یه p990i خریدم . حالا میخوام Language Pack ِ فارسی براش دانلود کنم . خودش گفته برید از سایت سونی اریکسون ، ولی من هرچی سایت رو گشتم چیزی مربوط به فارسی پیدا نکردم . . .
خیلی لازمه چون بدون این پک حتی SMS های فارسی هم نشون داده نمیشن . . .

سلام Language Pack فارسی برای P990 نیست حتی عربی!
اما من این روش رو تو کار خودم پیش میبرم و قیمت های بالا به کسی ندادم و به همکارام هم ندادم!
اما برای شما دوست عزیز و بچه های بازی سنتر تقدیم میکنم;)

روش فارسی سازی (نمایش SMS فارسی) و ارسال SMS فارسی برای P990

1:با رم ریدر فایل های پیوست رو منظور همون resource رو میگم با کنید و پوشه resource رو عینا در مموری کارت بریزید فقط همونجا بدون رفتن به هیچ پوشه ای

2:نرم افزار Farsi keyboard UIQ3 رو بریزید تو پوشه Other

3:حالا مموری رو تو گوشی بزارید و گوشی رو ریست کنید

4:الان دیگه گوشی sms فارسی رو میخونه

5:برای ارسال sms فارسی تو Other وارد شید و برنامه Farsi keyboard UIQ3 رو open کنید و داخلش کیبورد فارسی داره تایپ کنید و بعد select کنید و هر جا از جمله در sms بریزید و ارسال کنید.(کپی بعد پیست)

موفق باشید

ببين من زياد راجع به اين مطمئن نيستم . گوشی من w800 هستش.برای تغيير فونت ها فايل layout از فايل های سيستمی گوشی رو تغيير ميدم.برای w800 هيچ راه ديگه اي هم نيست.چون سيستم اين 2 گوشی شبيه هم بود گفتم شايد به دردت بخوره.
خوب واضح تر توضیح میدی؟؟؟ چه طوری این کار رو انجام بدم؟؟؟؟
دومین مستر رسیت به همراه پاک سازی اطلاعات داخل حافظه گوشی
این کار رو کردم ولی نشد!!!
سومین فلش با pc با باکس Se tool
آخه چیز همیچن حادی نیست که بخام فلش کنم!!!

چهارمین آپدیت گوشی از طریق update service
و...
باید Gprs وصل باشه دیگه؟؟؟ من گوشیم رو که دزدین دیگه sms از ایران سل نیومد که نصب کنه Gprs رو!!! چی کار کنم راهی برای وصل کردن Gprs هست؟؟؟

خوب واضح تر توضیح میدی؟؟؟ چه طوری این کار رو انجام بدم؟؟؟؟
توضيح اين خيلی مفصل هستش.فقط بايد گوشيت سريال اصلی باشه

باید Gprs وصل باشه دیگه؟؟؟ من گوشیم رو که دزدین دیگه sms از ایران سل نیومد که نصب کنه Gprs رو!!! چی کار کنم راهی برای وصل کردن Gprs هست؟؟؟

نه احتياجی به GPRS نيست.بايد از طريق اينترنت و سايت سونی اريکسون اينکار رو انجام بدی.اول بايد از اون سايت يه فايل 30 مگی دانلود کنی بعدش اون فايل رو باز کنی و گوشی رو وصل کنی به کامپيوتر خودش گوشيت رو آپديت ميکنه

فقط بايد گوشيت سريال اصلی باشه
این گوشی سریال اصلی نیست...ولی اونی که دزدین سریال اصلی بود :(

نه احتياجی به GPRS نيست.بايد از طريق اينترنت و سايت سونی اريکسون اينکار رو انجام بدی.اول بايد از اون سايت يه فايل 30 مگی دانلود کنی بعدش اون فايل رو باز کنی و گوشی رو وصل کنی به کامپيوتر خودش گوشيت رو آپديت ميکنه
مشکلی برای گوشی به وجود نمیاد؟؟؟ pc suite باید نصب باشه؟؟؟

آخه چیز همیچن حادی نیست که بخام فلش کنم!!!

فلش مگه برای حاد بودن فلش گوشی رو زنده میکنه بهترین دوا برای گوشی فلش چه حاد باشه چه نباشه هر چیزی کگه گوشی رو برگردونه به حالت اولیه میشه فلش

آقا رضا نمیدونم چجوری تشکر کنم واقعا دستتون درد نکنه ! :cool:

اینکارو که کردین اونقدر خجالتم دادین که یه مشکل دیگه داشتم دیگه خجالت میکشم بپرسم . :biggrin1::blushing:

ولی خوب . . . با خجالت می پرسم . . .:biggrin1::blushing:

نگاه کنید من خیلی فایل ها رو گوشی ـم اذیت میکنه موقعه خوندن و اصلا نمیخونه.
مثلا یه فایل 3gp ِ معمولی که روی گوشی دوستم اجرا میشه ، وقتی سند میکنه میبینم روی گوشی ِ من اجرا نمیشه.
چند بار هم سند میکنه . . . بازم اجرا نمیشه.
بعد همونو من میبرم میدم به یکی دیگه باز میبینم روی گوشی ـش اجرا میشه.

خیلی از فایلای mp4 که با کامپیوتر کانورت میکنم و کاملا سالم هستند هم پخش نمیشن .
با چند تا نرم افزار هم کانورت کردم باز پخش نشدن.

این مشکل از چیه ؟ روی گوشی هم مثل کامپیوتر باید Codec نصب کرد ؟ یا نرم افزار پلیر ِ خاصی ؟

با تشکر

مشکلی برای گوشی به وجود نمیاد؟؟؟ pc suite باید نصب باشه؟؟؟

متاسفانه من مطمئن نيستم که گوشی سريال اصلی نباشه رو بشه آپديت کرد.ولی به pc suite احتياج نداره.ريسکشم اينه که اگه وسط آپديت ارتباط قطع شه اونوقت گوشی فلش ميخواد
to poorna

گوشيت رو تاحالا آپديت کردی؟؟اگه نکردی حتماً اين کار رو بکن چون خيلی از مشکلات نرم افزاری رو حال ميکنه

عد iphone چنده؟
چون من طرف 500 پول دارم
اگه iphone نمیشه بهترین گوشی؟؟؟

iphone اصلا تو ايران کار نميکنه
به نظره من شما يه چند روزی صبر کن p1 رسيد به 500 اون رو بخر .معرکست

آقا رضا نمیدونم چجوری تشکر کنم واقعا دستتون درد نکنه ! :cool:

اینکارو که کردین اونقدر خجالتم دادین که یه مشکل دیگه داشتم دیگه خجالت میکشم بپرسم . :biggrin1::blushing:

ولی خوب . . . با خجالت می پرسم . . .:biggrin1::blushing:

نگاه کنید من خیلی فایل ها رو گوشی ـم اذیت میکنه موقعه خوندن و اصلا نمیخونه.
مثلا یه فایل 3gp ِ معمولی که روی گوشی دوستم اجرا میشه ، وقتی سند میکنه میبینم روی گوشی ِ من اجرا نمیشه.
چند بار هم سند میکنه . . . بازم اجرا نمیشه.
بعد همونو من میبرم میدم به یکی دیگه باز میبینم روی گوشی ـش اجرا میشه.

خیلی از فایلای mp4 که با کامپیوتر کانورت میکنم و کاملا سالم هستند هم پخش نمیشن .
با چند تا نرم افزار هم کانورت کردم باز پخش نشدن.

این مشکل از چیه ؟ روی گوشی هم مثل کامپیوتر باید Codec نصب کرد ؟ یا نرم افزار پلیر ِ خاصی ؟

با تشکر

خواهش میکنم کاری نکردم منم اینجام 100 تا بپرس;)
نرم افزار توی پیوست رو رو گوشی نصب کن تاریخ گوشی رو اگه پیغام داد تغییر بده بعد سرعت اجرایی گوشیت به طور قطع 3 برابر میشه
اما برای اون مشکل بالا باید فرمتی رو که روی p990 میریزی ریزولیشن زیر 320 باشه و فرم رت 15 همچنین تایم حداکثر 4 دقیقه و فقط با total عمل کانورت رو انجام بده

آقا رضا شما P910 دست 2 میخری؟؟؟
بعد iphone چنده؟
چون من طرف 500 پول دارم
اگه iphone نمیشه بهترین گوشی؟؟؟
دوربین بازی صفحه نمایش مهمه

P910 ....:-"130000:biggrin1:
اگه میخوای فقط نگاهش کنی 800000
کار نمیکنه اما اگه میخوای کار کنه باید listen repire بشه کار خودمم هست اما هزینه بالا در حدود 12000000 در میآد گوشی ارزش نداره;)
بهترین موجود الان 5700 نوکیا عالی فعلا خودم دارم;)
280000 فارسی فابریک

- 35 MB of user memory
- 64 MB SDRAM, 128 MB ROM
- ARM 11, 369 MHz CPU

nokia-5700-01.jpg

آقا رضا فارسی ساز برای N91 هست؟
در ضمن قاب فابریکش چنده؟نیاز دارم شدید.

نه دیگه!
قاب فابریک 12000 خیلی باشه

آخرین ویرایش:
12هزار تومن؟؟؟
اصل نوکیاست؟قاب رو میگما.faceplate
اینجا دارن میدن 35 تومن.

قاب ها رو فقط چین میزنه نوکیا دیگه گوشی هم به زور میزنه(فلاند) اما اونجا فرق داره اونجا بازی x360 رومیدن 55000 فرق داره یا خیلی چیزای دیگه;)اما پشتیبانی قوی دارن 12000 هزار الان هست زیاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or