آخه بدون دوربین که نمیشه .. این عکسهای کلن ممد رو اونوقت کی بگیره ؟ :biggrin1:پارسیا جان W950i بدک نیست اما یه بدیه بزرگ داره که دوربین نداره.
--------------------------------------------------
من خودم میخوام گوشیمو عوض کنم اما نمیدونم چی کار کنم از یه طرفی سرمایه محدود و 400 تومنه از طرف دیگه P990i خز شده و n73 هم لمسی نیست. حال و حوصله انتظار واسه P1 رو هم ندارم iphone هم که فقط با At&T کار میکنه و ما ایرانیا هیچ وقت نمیتونیم ازش استفاده کنیم(گریه).
به احتمال زیاد همون N73:Music Edition رو بگریم.
-------------------------------------------------
یه گوشی جدید هم اومده با نام GLX که مولتی لمسیه برنامه های خوبی هم داره داخل خود گوشی اما برنامه های جانبیش کمه و LCDش هم خیلی کوچیکه.
پ.ن: ای خدا چرا P990i خز شد!؟!؟!؟!؟
یک مشکل دیگم هست که خوب خیلی از گوشی ها ممکنه توی بازار ایران نباشند و یا با قیمت های جذاب.
پ.ن : حرص نخور انقدر .. مثل من و آواتارت موهات سفید میشه.
به دلیل خاصی میخوای Touch Screen بگیری؟
چون برتری خاصی ندارن که هیچی در بعضی جاها هم بیشتر مشکل درست میکنن، الان به شخصه فقط به قیافه اهمیت میدم:biggrin1: .
در هر حالا اگه نظر من رو میخوای سه قلوهای های SE شامل W950,M600,P990 گزینه های خوبی هستن، فتوکپی همدیگه هم هستن. البته گوشی های مثل LG KE850 Prada یا Motorola ROKR E6 هستن که شناختی ازشون ندارم:biggrin1:. حالا اینجا لیست گوشی های Touch Screen هست میتونی یه نگاهی بهش بندازی.
به قول دوستمون الان مداد کاربردش بیشتر از موبایل هست، در نتیجه زیاد پول بابتش خرج نکنید![]()
دلیلش اینه که گفتم یک تجربه جدیدی باشه . حداقل با این چیزها زندگی از حالت روزمرگی بیاد بیرون.:biggrin1: