موبايل!

پارسیا جان W950i بدک نیست اما یه بدیه بزرگ داره که دوربین نداره.
--------------------------------------------------
من خودم میخوام گوشیمو عوض کنم اما نمیدونم چی کار کنم از یه طرفی سرمایه محدود و 400 تومنه از طرف دیگه P990i خز شده و n73 هم لمسی نیست. حال و حوصله انتظار واسه P1 رو هم ندارم iphone هم که فقط با At&T کار میکنه و ما ایرانیا هیچ وقت نمیتونیم ازش استفاده کنیم(گریه).
به احتمال زیاد همون N73:Music Edition رو بگریم.
-------------------------------------------------
یه گوشی جدید هم اومده با نام GLX که مولتی لمسیه برنامه های خوبی هم داره داخل خود گوشی اما برنامه های جانبیش کمه و LCDش هم خیلی کوچیکه.
پ.ن: ای خدا چرا P990i خز شد!؟!؟!؟!؟
آخه بدون دوربین که نمیشه .. این عکسهای کلن ممد رو اونوقت کی بگیره ؟ :biggrin1:

یک مشکل دیگم هست که خوب خیلی از گوشی ها ممکنه توی بازار ایران نباشند و یا با قیمت های جذاب.

پ.ن : حرص نخور انقدر .. مثل من و آواتارت موهات سفید میشه.

به دلیل خاصی میخوای Touch Screen بگیری؟
چون برتری خاصی ندارن که هیچی در بعضی جاها هم بیشتر مشکل درست میکنن، الان به شخصه فقط به قیافه اهمیت میدم:biggrin1: .
در هر حالا اگه نظر من رو میخوای سه قلوهای های SE شامل W950,M600,P990 گزینه های خوبی هستن، فتوکپی همدیگه هم هستن. البته گوشی های مثل LG KE850 Prada یا Motorola ROKR E6 هستن که شناختی ازشون ندارم:biggrin1:. حالا اینجا لیست گوشی های Touch Screen هست میتونی یه نگاهی بهش بندازی.
به قول دوستمون الان مداد کاربردش بیشتر از موبایل هست، در نتیجه زیاد پول بابتش خرج نکنید:-"

دلیلش اینه که گفتم یک تجربه جدیدی باشه . حداقل با این چیزها زندگی از حالت روزمرگی بیاد بیرون.:biggrin1:

آخه بدون دوربین که نمیشه .. این عکسهای کلن ممد رو اونوقت کی بگیره ؟
خوب يه خورده صبر پيشه کنی p1 تو ايران به قيمت مناسب میرسه .هم دوربين خوبی داره هم touchscreen و هم برنامه خوری خوبی داره .من شنيدم تو شيراز اومده به قيمت 460.برای شروع قیمتش خوبه

آخرین ویرایش:
خوب قرار بود من یه Review از N76 بزارم که الان فکر کنم وقته مناسبی باشه:
مشکلاتشو اول میگم:
1.پشتیبانی نکردن و مشکل در اجرای فایلهای JAVA=*.JAR
2.بر قراری اتصال به کامپیوتر در واقع Connection manager به صورت مذخرف.من حتی نتونستم داخله رم گوشی یه گشتی بزنم.اگه کسی یاد داره لطفا راهنمایی کنه.کاری از دست من بر نیومد.میخواستم عکسا و فیلمارو خالی کنم اصلا جایی نبود واسه این کار...
3.کمبود نرم افزار بازی تم و غیره در حاله حاضر واسه این گوشی...
خوبی های این گوشی هم که زیبایی.خوش دست بودن.کیفیت صدا در پخش.Mp3 player.منوی زیبا با امکاناته بالا.قدرت دوربین هنوز تست نشده.کیفیت صفحه نمایش بسیار بالا که واقعا خیره کنندست.
در مورده امکاناته تخصصی هم وقتی توضیح میدم که بتونم ارتباطشو کامل با PC برقرار کنم...

دوستان الان S500i سونی اریکسون چنده (قیمت بازار بگین هاااا یعنی مغازه ای باشه که با این قیمت شما بده) ؟! راستی خز شده یا نه !؟! اگر نشده بریم سری بخریم

460؟:confused:؟؟؟؟
راست میگی؟؟
اگه سراغ داری ادرس بده من همین الان ساعت 11.30 شب با ماشین بابام میرم جلو مغازه هم میخوابم تا باز کنه.
شوخی کردم اما اگه جایی با این قیمت سراغ داری دیگه برا کاهش قیمت هم صبر نمیکنم من فکر میکردم حدود 600 تا 700 باشه!

میگم صداش چطوره مثل P990i بد که نیست؟

تو سایتش که زده 72 channels.
یعنی از n73 هم بهتره؟

آخرین ویرایش:
سلام
خوب ما امروز رفتم علاءالدین .. چراغ علاءالدین - علاءالدین و چراغ جادو -
خیلی شلوغ بود .. چه خبره بابا.. هر کسی اومده بود گوشی بخره یک لشگر با خودش آدم آورده بود. واقعا آدم اشتیاق مردم رو نسبت به تکنولوژی میبینه قند توی دلش آب میشه

خوب اینها رو ولش
a1200 قیمت گرفتیم. خوب اینها همون مشاهدات منه. قرار نیست نظر کارشناسی بدم یا هر چیز دیگه.

بدون گارانتی 240 .. که میگفتند موتورولا اصلا گارانتی نداره .. چه جذاب.

با گارانتی های خوشحال .. تقریبا به هر اسمی گارانتی بود. از 250 تا 270-280
بیشتر از همه نوین بود.

یک گارانتی هم بود .. فیتکو ؟! یا یک همچین چیزی .. که 330 بود.
.........
آخرش شیر یا خط کردیم (5 بار) که بخرم یا نخرمم؟ که 3-2 نخریدن برد. :biggrin1: ته حرکت. همون نوین رو با 250!

حالا خلاصه .. میخواستم ببینم کسی از دوستان با این همه گارانتی رنگ و وارنگ تجربه داشته یا نه؟
مثلا اون فیتکو فقط برای گارانتی داره 90k بیشتر میگیره. اصلا چی هست؟!
یا اینکه میگفتند بقیه گارانتی ها فقط گارانتی تعمیر هستند. حالا نمیدونم.
یا اینکه میگفتند برای نوین باید فردا بری دفترشون و ثبت کنی. حالا اونها قراره باز هم ادا اطوار در بیارند؟
یا اینکه میگفتند اصلا گارانتی نداره. چه جالب. کدوم بهتره؟

یک نکته دیگه .. اینکه بعضی از گوشیها IMEI اشون عوض شده باشه قضیه اش چیه ؟ خیلی ابتدایی میدونم که قرار بود که گوشیهایی که قانونی وارد میشوند شماره سریالشون رجیستر بشه تا بشه باهاشون کار کرد. حالا مثل اینکه اگه firmware رو عوض کنیم دوباره برمیگرده به حالت اول (در صورتی که IMEI عوض شده باشه) و دچار مشکل میشه ، اگه شماره اش رجیستر نشده باشه. مگه این قضیه رجیستر کردن را بر نداشتند؟ من اصلا توی این مسائل نبودم و نمیدونم. :biggrin1:

460؟؟؟؟؟
راست میگی؟؟
اگه سراغ داری ادرس بده من همین الان ساعت 11.30 شب با ماشین بابام میرم جلو مغازه هم میخوابم تا باز کنه.
شوخی کردم اما اگه جایی با این قیمت سراغ داری دیگه برا کاهش قیمت هم صبر نمیکنم من فکر میکردم حدود 600 تا 700 باشه!
والا منم اين قيمت تو شيراز رو شنيدم . www.gsm.ir هم قيمت اين گوشی رو 515 زد.ولی خوب بايد يه خورده صبر کرد .البته با اين وضعيت گوشی خيلی سريع به قيمت دلاريش نزديک ميشه.مثل همين w950 که الان من آخرين قيمتی که دارم 350 هست .البته يکی از بچه ها 320 خريده .
میگم صداش چطوره مثل P990i بد که نیست؟

تو سایتش که زده 72 channels.
اگه صداش رو از نظر بلندی بخوای فکر نکنم چيز خاصی برای گفتن داشته باشه اين 72 channels هم ربطی به بلندی صدا نداره ولی بايد بياد تا ببينيم چطور شده.
تو قدرت سيستم عامل من خيلی جاها شنيدم که بی نقص هست و سرعت خيلی خوبی داره.
خوده منم خيلی منتظر اين گوشی هستم
حالا خلاصه .. میخواستم ببینم کسی از دوستان با این همه گارانتی رنگ و وارنگ تجربه داشته یا نه؟
مثلا اون فیتکو فقط برای گارانتی داره 90k بیشتر میگیره. اصلا چی هست؟!
یا اینکه میگفتند بقیه گارانتی ها فقط گارانتی تعمیر هستند. حالا نمیدونم.
یا اینکه میگفتند برای نوین باید فردا بری دفترشون و ثبت کنی. حالا اونها قراره باز هم ادا اطوار در بیارند؟
یا اینکه میگفتند اصلا گارانتی نداره. چه جالب. کدوم بهتره؟
راجع به گارانتی گوشی من که اصلاً اعتقادی بهش ندارم.تاحالا هم هر وقت گوشی خراب شده داشتم دادم تعميرکار برام تعمير کرده با اينکه گارانتی داشته چون يه بار فرستادم گارانتی اونم يه گوشی سامسونگ با گارانتی معتبر که 2 ماه گوشی رو نگه داشتند آخرشم همونجوری خراب برام پسش فرستادند.ولی با اين حال هر گوشی ميگيرم سعی ميکنم گارانتی متفرقه رو حداقل داشته باشه خودمم نميدونم چرا:biggrin1:.برای موتورلا هم من خودم فيتکو رو شنيدم که گارانتی معتبری هست
یک نکته دیگه .. اینکه بعضی از گوشیها IMEI اشون عوض شده باشه قضیه اش چیه ؟ خیلی ابتدایی میدونم که قرار بود که گوشیهایی که قانونی وارد میشوند شماره سریالشون رجیستر بشه تا بشه باهاشون کار کرد. حالا مثل اینکه اگه firmware رو عوض کنیم دوباره برمیگرده به حالت اول (در صورتی که IMEI عوض شده باشه) و دچار مشکل میشه ، اگه شماره اش رجیستر نشده باشه. مگه این قضیه رجیستر کردن را بر نداشتند؟ من اصلا توی این مسائل نبودم و نمیدونم
اين قضيه رجيستر کردن هم شکر خدا تموم شده و فکر ميکنم اين گوشی ها هم که IMEI اصلی نيست از قبل باقی مونده باشند

آخرین ویرایش:
این که زده 800!!!!
شما قیمت های تو بازارو میگی؟
اگه اره احیانا منظورت از 350 تا 320 همون 450 تا 420 نیست؟(W950i)
--
اما در مورد P1....
سیستم عامل و امکاناتش که حرف نداره برنامه هاشم که نگو خیلی عالین . اگه نقدشو توی GSMARENA.COM خونده باشید میفهمید چی میگم.( من که اینروزا انقدر نقد خواندم چشام درآمد) اما میخواستم ببینیم صداش برای گوش دادن MP3 با هدفون مناسب هست یا نه؟(چون خیلی توضیح نداده بودند اگه نقد دیگه ای هم ازش سراغ دارین بگین برم بخونم شاید چیزی بفهمم)بحرحال من که هنوز بین زمین و هوام ولی هر روز سرمایم برای خرید گوشی داره رشد میکنه مثلا الان از 400 به 450 رسیده.(تا اخر ماه هم اگه صبر کنم به 500 میرسه).

حرص نخور انقدر .. مثل من و آواتارت موهات سفید میشه.
مگه مو هم برام مونده؟ همشو سر جریانات E3-2007 کندم!:biggrin1:

پ.ن: شبکه 2 هم زده تو کار موبایل امروز این برنامه ـه که نصف شبا میزاره و فیلم های کلاسیک نشون میده داشت تبلیغ سایت GSM.ir رو میکرد.

این که زده 800!!!!
شما قیمت های تو بازارو میگی؟
اگه اره احیانا منظورت از 350 تا 320 همون 450 تا 420 نیست؟(W950i)

اين تا 2 روز پيش زده بود 515 به جون خودم.
منظورم همون 350 بود که خودم سؤال کرده بودم اون 320 هم يکی از بچه ها گرفته بود از طبقه بالا علائدين(اين پاساژ علائدين طبقه های بالاش بعضی وقتها قيمت های باحالی ميدند)

بچه ها کسی می تونه یه آدرس از یه فروشگاه موبایل تو آلمان(فرانکفورت) یا اتریش(وین) برام پیدا کنه که محصولات O2 رو هم بفروشه؟
تو رو خدا سریع حیاتیه اگرنه O2 XDA Trion از دستم می پره ها!!!:((

بچه ها يه آمار از دوربين و قابليت پخش (MP3 player) گوشي هاي Samsung D900 و A1200 و P990i به من ميديد . شايد قسمت شد و يكيشونو گرفتم . Performance قيمت كدومشون بهتره؟ من از اين گوشيها عكس و پخش خوب ميخوام . شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
با تشكر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or