موبايل!

من از گوشيم سرعت بالا در پردازش بازي ها و نرم افزارها.صداي خوب.قيمت مناسب(450).زيبايي.كيفيت دوربين...
اگه از نوکیا بخواین من N73 رو توصیه می کنم (در مورد قیمتش هم مطمین نیستم تو این رنج هست یا نه)
اگه هم گوشی کشویی دوست داشته باشی N80 هم خوبه فقط در مورد دوربینش نمی تونم بگم عالیه ولی خوبه (در نور آفتاب خوب متمایل به عالی در نور اتاق و شب تقریبا غیرقابل قبول)من الان n80 دارم راضی هم هستم.(قیمتش مطمین نیستم تو این رنج باشه ولی به احتمال خیلی زیاد هست)
اگه سونی اریکسون می خوای و با touch screen مشکلی نداری P990 انتخاب خوبیه.(قیمتش هم تو این رنج هست)
اگه بازم کمک خواستی بگو.

به نظره من هم n73 ميتونه بهترين گزينه باشه قيمتش هم در حدود 380 هستش
p990 هم گوشی خوبيه ولی بعضی وقت ها سرعتش بد جور رو اعصاب راه ميره اينم قيمتش حدود 310 هستش در ضمن صداش هم جالب نيست و دوربينش هم به n73 نميرسه

به نظره من هم n73 ميتونه بهترين گزينه باشه قيمتش هم در حدود 380 هستش
p990 هم گوشی خوبيه ولی بعضی وقت ها سرعتش بد جور رو اعصاب راه ميره اينم قيمتش حدود 310 هستش در ضمن صداش هم جالب نيست و دوربينش هم به n73 نميرسه
اگه یکی touch screen بخواد N73 نمی تونه گزینه خوبی باشه ولی در کل p990 بهترین گزینه موجود سونی اریکسونه.(البته فعلا. در آینده سونی اریکسون گوشی های بسیار خوبی عرضه خواهد کرد مثل SEp1i و یا SE w960i)

دوستان از راهنماييتون ممنونم.n73 داشتم خوشم نمياد ازش.p990 هم ديگه متاسفنه خز شده.n80 هم يه خورده قديميه فكر مي كنم همون N76 گزينه مناسبي باشه...ممنون.خداحافظ

دوستان از راهنماييتون ممنونم.n73 داشتم خوشم نمياد ازش.p990 هم ديگه متاسفنه خز شده.n80 هم يه خورده قديميه فكر مي كنم همون N76 گزينه مناسبي باشه...ممنون.خداحافظ
خوب پس مبارکتون باشه.
یکی از ملزومات یک خرید خوب اینه که خریدار از خریدش راضی باشه که به نظر میرسه درمورد شما همین طور هم هست.پس برید بخرید ان شا ا... مبارکتون باشه.
ان شاا...بعد از خرید همین جا نقدی ازش می نویسید دیگه؟:love:

هائووون ؟!
والا .. قضیه اینه که
من میخوام گوشی جدید بخرم .. این Motorola a1200 - a.k.a. Motoming چشمم رو گرفته.
رقیبش هم P990i که این MaMMaD]Necro|v|ancer] داره . یک چیزی تو مایه های یک روز باهاش کار کردم.
ولی /:) ..( نمیخوام بگم بده و این ... Console که نیست :biggrin1: ) به دلم ننشست .
توی صفحات قبل هم خوندم که "آگاهان" فرموده بودند که این a1200 هم همچین ... /:)

خلاصه میخواستم ببینم که مشابه این دو تا الان توی بازار چه انتخاب های دیگه ای دارم و توی همین رنج قیمت 300-400 (قراره کیبورد و یک سری خرت و پرت دیگه هم بخرم .. یک مقدار محدودیت بودجه ، امان از این سهمیه بندی بنزین ... ) و touch screen .

آخرین ویرایش:
پارسیا جان W950i بدک نیست اما یه بدیه بزرگ داره که دوربین نداره.
قیمتش هم هول و هوشه همون 400ـه.
اگه عکس برات مهم نیست حتما اینو بگیر.
ولی بقیه امکاناتش عالیه و همچنین زیباست:
sonyericsson-w950.gif

بررسی تخصصی:
http://gsm.ir/a4111.asp?phoneid=224
توضیحات و صفحه مشخصات در یک صفحه:
http://gsm.ir/a411.asp?phoneid=224
--------------------------------------------------
من خودم میخوام گوشیمو عوض کنم اما نمیدونم چی کار کنم از یه طرفی سرمایه محدود و 400 تومنه از طرف دیگه P990i خز شده و n73 هم لمسی نیست. حال و حوصله انتظار واسه P1 رو هم ندارم iphone هم که فقط با At&T کار میکنه و ما ایرانیا هیچ وقت نمیتونیم ازش استفاده کنیم(گریه).
به احتمال زیاد همون N73:Music Edition رو بگریم.
-------------------------------------------------
یه گوشی جدید هم اومده با نام GLX که مولتی لمسیه برنامه های خوبی هم داره داخل خود گوشی اما برنامه های جانبیش کمه و LCDش هم خیلی کوچیکه.

پ.ن: ای خدا چرا P990i خز شد!؟!؟!؟!؟

آخرین ویرایش:
به دلیل خاصی میخوای Touch Screen بگیری؟
چون برتری خاصی ندارن که هیچی در بعضی جاها هم بیشتر مشکل درست میکنن، الان به شخصه فقط به قیافه اهمیت میدم:biggrin1: .
در هر حالا اگه نظر من رو میخوای سه قلوهای های SE شامل W950,M600,P990 گزینه های خوبی هستن، فتوکپی همدیگه هم هستن. البته گوشی های مثل LG KE850 Prada یا Motorola ROKR E6 هستن که شناختی ازشون ندارم:biggrin1:. حالا اینجا لیست گوشی های Touch Screen هست میتونی یه نگاهی بهش بندازی.
به قول دوستمون الان مداد کاربردش بیشتر از موبایل هست، در نتیجه زیاد پول بابتش خرج نکنید:-"

حال و حوصله انتظار واسه P1 رو هم ندارم

به احتمال زياد اين گوشی تا چند روز ديگه تو بازار موبايل ايران پيداش ميشه.به نظر من که ارزش صبر رو داره يه گوشی تو کلاس m600 همراه با دوربين 3.2.من که خودم انتظار اين گوشی رو ميکشم

من یک Nokia 6131 دارم.تا چند مگ رم Micro می توانم رویش بیندازم ؟ امکانات خاص دیگری هم این گوشی دارد ؟

تا 2 گيگ ساپورت رم داره.امکانات خاصی هم نداره دوربينش هم 1.3 هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or