موبايل!

بچه ها يه آمار از دوربين و قابليت پخش (MP3 player) گوشي هاي Samsung D900 و A1200 و P990i به من ميديد . شايد قسمت شد و يكيشونو گرفتم . Performance قيمت كدومشون بهتره؟ من از اين گوشيها عكس و پخش خوب ميخوام . شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
با تشكر.

خوب تو اين ها d900 و p990 از نظر دوربين خوبند ولی اينA1200 کلاً دوربين خوبی نداره .برای mp3 player هم p990 صداش با هدفون خيلی خوبه ولی خودش صدای بلندی نداره.صدای A1200 هم ضعيفه.
با توجه به قيمتشون p990 فکر ميکنم امکانات خوبی نسبت به قيمتش داره
گارانتی متفرقه p990 290
گارانتی متفرقه A1200 250
اينم نميدونم گارانتيش چيه d900 230

بچه ها کسی می تونه یه آدرس از یه فروشگاه موبایل تو آلمان(فرانکفورت) یا اتریش(وین) برام پیدا کنه که محصولات O2 رو هم بفروشه؟
تو رو خدا سریع حیاتیه اگرنه O2 XDA Trion از دستم می پره ها!!!

trion رو ول كن ...flame رو بچسب كه بهتره...
البته هردوتا ويندوز موبايل 5 هستن...به نظرم يه چيز بگير كه ويندوز موبايل 6 باشه...البته ند جا خوندم زياد فرقي نداشت 5 با 6...ولي خوب جديدتره..

اما در مورد P1....
سیستم عامل و امکاناتش که حرف نداره برنامه هاشم که نگو خیلی عالین . اگه نقدشو توی GSMARENA.COM خونده باشید میفهمید چی میگم.( من که اینروزا انقدر نقد خواندم چشام درآمد) اما میخواستم ببینیم صداش برای گوش دادن MP3 با هدفون مناسب هست یا نه؟(چون خیلی توضیح نداده بودند اگه نقد دیگه ای هم ازش سراغ دارین بگین برم بخونم شاید چیزی بفهمم)بحرحال من که هنوز بین زمین و هوام ولی هر روز سرمایم برای خرید گوشی داره رشد میکنه مثلا الان از 400 به 450 رسیده.(تا اخر ماه هم اگه صبر کنم به 500 میرسه).

به نظره من بهترين كار صبر كردن براي w960ه...

سلام

من تازگی یه p990i خریدم . حالا میخوام Language Pack ِ فارسی براش دانلود کنم . خودش گفته برید از سایت سونی اریکسون ، ولی من هرچی سایت رو گشتم چیزی مربوط به فارسی پیدا نکردم . . .
خیلی لازمه چون بدون این پک حتی SMS های فارسی هم نشون داده نمیشن . . .

با تشکر . . .

من 3 ماه هست میخام این سوال رو بپرسم یادم میره....
من w810 دارم....وقتی که کلید ها کنترلر صدا رو میزنی باید status گوشی رو با فونت معمولی نشون بده که گوشی من اینجا رو انگار با فونت BLOD شده نشون میده....چه جوری میشه درستش کرد؟؟؟

من 3 ماه هست میخام این سوال رو بپرسم یادم میره....
من w810 دارم....وقتی که کلید ها کنترلر صدا رو میزنی باید status گوشی رو با فونت معمولی نشون بده که گوشی من اینجا رو انگار با فونت BLOD شده نشون میده....چه جوری میشه درستش کرد؟؟؟
نبود؟؟؟ یه 15 روزی هست منتظر جوابم

نبود؟؟؟ یه 15 روزی هست منتظر جوابم

ببين من زياد راجع به اين مطمئن نيستم . گوشی من w800 هستش.برای تغيير فونت ها فايل layout از فايل های سيستمی گوشی رو تغيير ميدم.برای w800 هيچ راه ديگه اي هم نيست.چون سيستم اين 2 گوشی شبيه هم بود گفتم شايد به دردت بخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or