موبايل!

کاشکی تهران بودی میومدم یکی ازت می گرفتم :((اقا رضا حالا به نظرت بخوام از اتصالات بگیرم چند میده ان73:love:رو
مگه حتما بايد تهران باشه؟:-"
بابا سفارش بدي فكر كنم برات بفرسته.
بابا با پولي كه ميدي اتصالات براي n73 ميتوني 2 تا دونه از همين آقا رضاي خودمون بگيري.:)
رضا w880 كي مياري؟البته با اين خبري كه دادي رجيستر شده نباشه بهتره چون فكر كنم ارزون تر باشه.:biggrin1:
راستي تو خودت براي يه دختر 15 ساله چه گوشي رو پيشنهاد ميدي؟تو حدود 300-400:cool:

اقا رضا حالا به نظرت بخوام از اتصالات بگیرم چند میده ان

الان قیمت تهران با اتصالات 400000
بدون گارانتی قیمت امروز .......... 364000

N95.....................1050000
من بدون ریجیسترشو 700 قیمت گرفتم

الان اگه میخوای من 740000 ریجستر رو میدم;)

راستي تو خودت براي يه دختر 15 ساله چه گوشي رو پيشنهاد ميدي؟تو حدود 300-400

/:)
6300
مخصوصا N76
و نظر شخصی و قطعی فقط D830 سامسونگ

03.jpg

رضا w880 كي مياري؟

فعلا خبری نیست!

آقا رضا شما iphone برای فروش داريد؟؟؟
خودتون باهاش کار کرديد؟؟تو فروم های مختلف ديدم که کسایي که خريده بودند از استحکام و باطريش ناراضی بودند

آقا رضا شما iphone برای فروش داريد؟؟؟
خودتون باهاش کار کرديد؟؟تو فروم های مختلف ديدم که کسایي که خريده بودند از استحکام و باطريش ناراضی بودند

آره برای 5 دقیقه:)

صفحه نمایش حرف نداره عالی!
صداش بلند نیست اما با کیفیت بالاست حتی وضوح از 6270 و n73 هم بیشتر
بدنش ناز نازی:biggrin1:

باتریش دیگه فرصت نشد تست کنم!

یک گوشی n91 اصلی فلاند نسخه جدید بدون هنگ هاردسیت دارم تمیز با ضمانت خودم کارکرده 3 ماه میدم 355000 اگه کسی خواست اعلام کنه;)

Sony-Ericsson S500چه رنگ هایی داره و قیمتش چنده؟
ممنون میشم جواب بدین
20.gif

در حال حاضر به ندرت وارد بازر ایران شده چند تا از اینگوشی آوردم به سختی رد شد اما رنگ ها:سبز و زرد که بهترین رنگش همین سبز قیمت من قبلا 330000

sonyericsson-s500-02.jpg

اقا من یه گوشی k750 دارم و حالا ویندوز ویستا ریختم حالا هر کاری میکنم کامپیوتر گوشیمو نمیشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درایور K750 بر پایه درایو P2K_Drivers هست برای همین سورس درایو های ویستا این درایو رو در حال حاضر تشخیص نمیدن آخرین OS مچ با این درایو XP SP2 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or