موبايل!

فوری

تا چند ساعت بعد من باید یه گوشی بخرم (نمیدونم چه بلایی سرم اومده ولی احساس میکنم باید یه گوشی بگیرم) انتخابم هم بین 6233 و 6300 هست ، 6300 از نظر قیافه بهتریه ولی Keypad پایین تر از صفحه اش هست (2 میلی متر) که خیلی اذیت میکنه 6233 هم قیافه اش یه جوریه! از چند نفر پرسیدم بعضی ها گفتن خیلی کلاس داره بعضی ها هم گفتن خیلی زشته!
دوتا شون سری 40 هست و Interface شون زیاد با هم فرق نمیکنه.
مهمترین ملاک من برای خرید گوشی زیبایی هست به همراه مموری خوردن و پخش موزیک :biggrin1: بهترین گوشی هایی هم که به نظرم رسید همین این بود.
اگه نکته مهمی هست که من باید بدونم برای خرید گوشی لطف کنید سریع بگید!

آخرین ویرایش:
تا چه حدودی پول ميخوای پای گوشی بدی؟؟

اگه نظرت رو همين 2 تاست خوب امکاناتشون فرقی نداره فقط فکر کنم 6300 اينفرارد نداره و البته خوشگلترم هست
برای موزيک سری w sony ericsson خيلی بهتر از ايناست

فوری

تا چند ساعت بعد من باید یه گوشی بخرم (نمیدونم چه بلایی سرم اومده ولی احساس میکنم باید یه گوشی بگیرم) انتخابم هم بین 6233 و 6300 هست ، 6300 از نظر قیافه بهتریه ولی Keypad پایین تر از صفحه اش هست (2 میلی متر) که خیلی اذیت میکنه 6233 هم قیافه اش یه جوریه! از چند نفر پرسیدم بعضی ها گفتن خیلی کلاس داره بعضی ها هم گفتن خیلی زشته!
دوتا شون سری 40 هست و Interface شون زیاد با هم فرق نمیکنه.
مهمترین ملاک من برای خرید گوشی زیبایی هست به همراه مموری خوردن و پخش موزیک :biggrin1: بهترین گوشی هایی هم که به نظرم رسید همین این بود.
اگه نکته مهمی هست که من باید بدونم برای خرید گوشی لطف کنید سریع بگید!

از نظر زیبایی و شفافیت دوربین و صدای پلی فونیک 3D گوشی 6300 تایید میشه مشهد 248000

سلام...
قیمت A1200 الان چنده؟ نو و دست دوم
----
گوشی خوبیه؟؟
یکی از دوستان دست دوم تر و تمیزشو داره میده 230 مشکی
میارزه؟؟؟؟؟

موتورلا a1200 الان آکبند 295000 دارم
زیاد جالب نبست من تایید نمیکنم الان p990 رو به خاطر مشابهت پیشنهاد میکنم
رنگ هم فقط مشکی داره و کارکردش بیشتر از 200000 ارزش نداره

موفق باشی!

N76 به چند ميارزه؟تو اون قيمت چي خوبه؟

والا نسبت به قيمتش نميرزه.من خودم تجربه استفاده از اون رو ندارم ولی از کسايی که داشتن شنديم که اصلاً گوشی جالبی نيست و فقط زيبايی داره که اونم بسته به نظره شخصی هر کسی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or