موبايل!

آقا رضا اون کاری که گفتین رو کردم. دمتون گرم sms های فارسی خونده میشن. :love:

فقط 4 تا مورد :
+ فونت انگلیسی گوشی تغییر کرد و یه مقدار ریز تر شد . ( که مشکل چندانی نیست اتفاقا ظریف تر و قشنگ تره! )
+ دکمه های کیبرد انگلیسی بعضی هاشون بجای علایم روشون ، یه خط تیره نشون میداد. مثلا Enter و BackSpace
+ نمیشه کاری کرد که این کیبرد از زیره همون کیبرد مجازی خود ِ گوشی قابل دسترسی باشه ؟
+ نمیتونه فونت فارسی رو وقتی بنویسیم بخونه !؟!؟ :biggrin1: (این دیگه تابلوئه نمیشه! )

سلام!
همرو خودت جواب دادی:biggrin1: ابد قید بعضی چیز هارو برای این امر بزنی که خودت توضیح دادی;)

مثل اینکه یادتون رفت نرم افزار رو پیوست کنید !

:biggrin1:الان پیوسته که! (البته همین پست:biggrin1:)

موقع کانورت ، خروجی رو همیشه میذارم MP4 for iPod چون خودش 320*240 هستش.
ولی فریم رو نمیذاشتم روی 15. فریم فکر کنم روی 30 یا 29 بود . بعضی از فایل هایی هم که خونده میشدن فریمشون فکر کنم 29 بود. جدا یعنی بالاتر از 15 فریم ساپورت نمیشه؟
تایم 4 دقیقه هم که دیگه خیلی سِتَمه :eek:

نمیشه با نصب پلیر یا انجام کار خاصی این مشکل 15 فریم و 4 دقیقه رو برطرف کرد؟

نه نمیشه! چرا پخش مشکنه اما برای مشکل شما همون راه حل فقط!

:biggrin1:
حتما ! شما فقط امر بفرمایید من سوال زیاد دارم بپرسم ! :biggrin1: :blushing:

+ نمیشه کاری کرد که مثل w850 توی همون لیست ویدئو ها که میریم، preview هم نشون بده ؟ اگه منظورم رو نرسوندم بگید کامل تر توضیح بدم .

+ نرم مشابه paint نیست که مثلا روی صفحه نقاشی کنیم و سیو کنیم ؟ ( میدونم میشه یه صفحه سفید ذخیره کرد و با استفاده از نرم افزار ویرایشگر اینطوری کار رو راه انداخت . ولی دنبال یه نرم افزار ِ قوی تر میگردم. مثلا چند تا قلمو و رنگ و اسپری و اینا (مثل paint ِ ویندوز ) )

+ آها راستی یه سوال اساسی ! بازیهای مخصوص p990 که تمام صفحه اند. حالا مثلا بازی Worms ـش رو مثال میزنم.
وقتی در گوشی بسته باشه که یکسری گزینه ها و نمایشگر سلامتی و جهت باد و زمان و . . . میرن زیره دره گوشی و غیر قابل خوندن میشن.
از طرفی اگر در باز باشه خیلی کار ها نمیشه کرد . مثلا اگر در بسته باشه با زدن 1 میتونید دوربین رو حرکت بدید. ولی اگر در باز باشه باید اول Alt رو بزنیم و بعد 1 که خوب سرعت عمل رو میگیره !
اکثرا بازی ها اینجورین. مثلا street basketbal هم اینطوری خیلی اذیت میکرد اصلا نمیشد بازی کنی.
خوب مشکل از گوشیمه ؟ یا سازنده بازی ؟ یا خودم ؟! :biggrin1:

خیلی ممنون از اینکه وقتتون رو میذارید و جواب میدید

پ.ن. ممد تو هم p990 بگیر !

بای

اولی نه بابا اون اماکن مربوط به نرم افزار TrackID music recognition
Walkman 2.0 music player فابریک هست!
دومی برای P990 نه اما برای بقیه گوشی ها زیاده!!!
سومی از سازنده که فقط برای تبلیغات آرم ابتدایی بازی میسازه برای برند گوشی ها و به فکر گیمر نیست!

كاري نميشه كرد كه بشه با sx1 هم اس ام اس فارسي رو خوند؟

نه! باکس زبون عربی رو پشتیبانی نمیکنه اما میشه با نرم افزاری که پیوست کردم این کارو بکنی هم مینویسه هم میفرسته (اس.ام.اس و دفتر تلفن) امین تشکر یادت نره:biggrin1: تست کردم برا مشتری 100% جواب میده

بلک ليست برای جاوا وجود نداره

خب ما جاوايي هاي بد بخت بايد چيكار كنيم اگه كسي مزاحممون شد ؟ :confused:
من يه جا خوندم كه همون وايت ليست گوشي رو مي شه به بلك ليست تبديل كرد اما راستش رو بخوايد هيچي ازش نفهميدم چون همش كد نويسي و دستكاري فايل هاي سيستمي گوشي بود .
در ضمن فايلش هم براي k750 بود .
يعني هيچ راهي نداره ؟

خب ما جاوايي هاي بد بخت بايد چيكار كنيم اگه كسي مزاحممون شد ؟ :confused:
من يه جا خوندم كه همون وايت ليست گوشي رو مي شه به بلك ليست تبديل كرد اما راستش رو بخوايد هيچي ازش نفهميدم چون همش كد نويسي و دستكاري فايل هاي سيستمي گوشي بود .
در ضمن فايلش هم براي k750 بود .
يعني هيچ راهي نداره ؟

دوست عزيز همچين کاری امکان داره و همچنين کارای جالب ديگه اي هم ميشه انجام داد.ولی بيشتر برای k750 و w800 اونم تازه برای فریم ور های خاصی.من خودم تغيرات زيادی رو گوشيم ايجاد کردم که یکیش تبدیل accept call به black list هستش

دوست عزيز همچين کاری امکان داره و همچنين کارای جالب ديگه اي هم ميشه انجام داد.ولی بيشتر برای k750 و w800 اونم تازه برای فریم ور های خاصی.من خودم تغيرات زيادی رو گوشيم ايجاد کردم که یکیش تبدیل accept call به black list هستش

رفيق . من بايد چكار كنم ؟ فرم ور رو از كجا مي تونم بخونم ؟
مي توني يه مختصر ياد ما بدي ما هم همين كار رو بكنيم ؟

والا من تا حالا همچين کاری رو نديدم برای w850 و همچنين تا به حال فايل هاش رو هم تو اينترنت نديدم
برای خوندن فریم ور
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ
service info
software info

ببینم آخر این iphone هک نشد که بشه با سیمکارتهای ایران ازش استفاده کرد؟؟؟

(در ضمن من یه شایعه شنیدم که Nokia N97 قراره بیاد.البته فقط یه شایعست. )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or