مقایسه کامل و تخصصی ps3 و xbox 360

بازم فکر کن .[/QUOTE] چون تو گفتی بازم فکر می کنم.راستی از نظر گرافیک چی؟

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------

چون تو گفتی بازم فکر می کنم.

فروزا که میترکونه بیاد . یعنی gran turism رو از ته درو میکنه .
نمیخوام باهات بحث کنم اما تا حالا GT بازی کردی که این حرفو میزنی. gran tourismo به مراتب حرفه ای تره.
فورزا که یکی از تریلرهاش خیلی جوک بود.ماشینهاش به شکل بسیار تخیلی حرکات نمایشی میرفتن وسط جاده که نشون میداد واقعا چقدر حس ساختن یه بازی سیمولیشن داشتن سازنده هاش:d

بازم فکر کن .
چون تو گفتی بازم فکر می کنم.راستی از نظر گرافیک چی؟

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------

چون تو گفتی بازم فکر می کنم.[/QUOTE]

سلام.

من خودم هم pc دارم و هم xbox360 . از نظر گرافیک حوب معلومه که pc بهتره . اما انچنان بازی های خفن از نظر گرافیکی هم خیلی تو بازار براش نیست . البته تمام بازی های یکی ، دوسال اخیر رو اگه یه pc خیلی قوی داشته باشی و بتونی با نهایت کارایی و نهایت تنظیمات گرافیکی بازی کنی اونوقت میتونی حس کنی که pc بهتره . اما کنسولها هم هر دوشون هنوز خوبن و خیلی هم بازی های انحصاری و خفن براشون هست که اصلا برای pc نیست و اتفاقا گرافیک خیلی بالایی دارن .

اما این تفاوت کیفیت رو واقعا چه روی pc و چه روی کنسول ( با اینکه pc قویتره ) روی تلویزیون و یا مانیتور های 20 تا 23 اینچ نمیتونی ببینی .

اگه بازی 2 نفره و انلاین برات مهمه + بازی های انحصاری خفن >>>> یکی از دو کنسول موجود در بازار رو انتخاب کن .
اگه گرافیک خیلی بالا ( که تحققش فقط pc قوی نیست ) و بازی های استراتژیک و کار با نرم افزار های گرافیکی و ... برات مهمه pc بگیر .

کلا من با کنسول بیشتر حال میکنم چون مشکلات و دردسر های pc رو اصلا نداره . و تازه بازی هایی هستن که اصلا روی pc نمیان و مختص کنسولها اند . حالا چه انحصاری ، چه مولتی . حالا خودت تصمیم بگیر .

نمیخوام باهات بحث کنم اما تا حالا GT بازی کردی که این حرفو میزنی. gran tourismo به مراتب حرفه ای تره.
فورزا که یکی از تریلرهاش خیلی جوک بود.ماشینهاش به شکل بسیار تخیلی حرکات نمایشی میرفتن وسط جاده که نشون میداد واقعا چقدر حس ساختن یه بازی سیمولیشن داشتن سازنده هاش:d

یه طوری صحبت میکنی که انگار فقط خودت GT بازی کردی تا حالا . اصلا خود شما FORZA رو بازی کردی ؟؟
اگه GT 5 علیه پس چرا چنین امتیازاتی رو از سایت ها گرفته ؟؟ امتیازات نا امدید کننده !!! بیش از 4 سال بازی در دست ساخت بوده !!! میدونی یعنی چی ؟؟ اما FORZA 4 فقط 2 ساله که در دست ساخته .

در ضمن تیم سازنده GT بیش از 15 ساله که داره رو ساخت بازی های شبیه ساز ریسینگ کار میکنه . اما تیم T10 فقط 5 ساله داره این کار رو انجام میده و با این حال تو نسخه 4 چیزی رو داره میسازه که نه تنها در مقابل قول ریسینگ یعنی GT کم نمیاره ، بلکه تو برخی از جاها ازش بهتر هم هست .

قضاوت اصلی رو زمانی میتونی بکنی که FORZA 4 بیاد . اما چیزی که معلومه اینه که GT 5 واقعا با این مدت که در دست ساخت بوده ، بدجوری خراب کرده . نقدش هم تو همین بازی سنتر هست و امتیازات جهانیش رو هم از طریق همین بازی سنتر میتونی ببینی
.

اگه کنسول هم میگیری ps3 بگیر 4 تا بازی انحصاری خفن گیرت بیاد لااقل:d

---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 PM ارسال شده بود ----------

کلا xbox دردسرش از ps3 کمتره ولی یک بازی انحصاریش شرف داره به بیست تا بازی xbox
راستی دوست خوبم می تونی به تاپیک های تخصصی تر هم یه سر بزنی

می دونی دارم دیونه می شم:wallbash: واقعن نمیدونم دوست عزیز از کمک هایت هم ممنون:x

برای چی ؟؟؟ نمیتونی انتخاب کنی کدوم رو بخری ؟

اگه کنسول هم میگیری ps3 بگیر 4 تا بازی انحصاری خفن گیرت بیاد لااقل:d

---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 PM ارسال شده بود ----------

کلا xbox دردسرش از ps3 کمتره ولی یک بازی انحصاریش شرف داره به بیست تا بازی xbox
راستی دوست خوبم می تونی به تاپیک های تخصصی تر هم یه سر بزنی

حرفت درسته اما اپدیت هاس ps3 دیر میاد . همینطور هک هاش . خیلی دیر به دیر هم میان .
واقعا x 360 تو ایران به صرفه تره . کینکت هم که داره . دیگه چی میخوای .

حرفت درسته اما اپدیت هاس ps3 دیر میاد . همینطور هک هاش . خیلی دیر به دیر هم میان .
واقعا x 360 تو ایران به صرفه تره . کینکت هم که داره . دیگه چی میخوای .
آره حق باشماست
تو ایران xbox360 خیلی کم دردسره
اما هر که پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد:d

ps3 بد موقعی تو بازار ظاهر شد دقیقا 1 سال بعد از x360 یعنی می تونست یکسال پیشرفته تر باشه اما اینرو هم بدوندید تا اون موقع X360 چند میلیونی هم فروش کرده بود و بازی سازها هم مبنا رو بر اساس X360 تایین کرده بودند. اما اگه بخوان رو بازی مولتی برای ps3 عالی کار کنن چیزی فرای x360 می شه اما هیچ سازنده ای اینقدر خر نیست که بخواد وقت و پولشو هدر بده که بازی رو کنسولی که فروش متوسط براش داره صرف کنه پس بازی هارو با کیفیت dvd می زنه .اگه یه ذره این بازی سازها به blue ray که پلی 3 داره بیشتر توجه می کردن خیلی بازی های جالب تری رو روی ps3 می زدن سوای انحصاری ها.البته اینم هست که GPU X360 قوی تر از PS3 هستش.

اره . کاملا درست میگی .
ps3 1 سال دیر تر اومد و میتونست بهتر هم باشه . تازه خوبه که کلاکش هم کم شده . قبلا رو 4 گیگاهرتز تنظیم بود که مثل ایکس باکس کردنش 3.2 گیگاهرتز . خنگن دیگه . GPU 360 خیلی هم قویتر از GPU PS3 نیست. همش 50 تا 100 تا اختلاف فرکانس داره . PS3 CPU اش خیلی قویه هست که میتونن بازی اها رو رو اون بندازن .

چون تو گفتی بازم فکر می کنم.راستی از نظر گرافیک چی؟

ببین دوست من . شما تو بازار ایران و با این وضع بهتره و به صرفه تره که ایکس باکس بگیری . مثلا PS3 یه هارد بهت میدن با مثلا 30 تا 50 تا بازی با قیمت 150 تا 200 هزار تومان . یعنی شما برای هر 30 تا 50 تا بازی باید یه چنین خرجی رو انجام بدی . درسته که میگن بازی هاش 100 تومان و حتی 400 ، 500 تومانه ، اما تکی نمیدن که . اما XBOX 360 اینطوری نیست ، 3 ، 4 تومان پول بازی میدی و نه مشکل هک داره و نه فریمور ( البته اگه به روز باشه فریمورت که انلاین ه ممیتونی بازی کنی و لذتشو ببری ) . بحث انلاین بازی کردنش هم یه مبحث جداست . ضمن اینکه PS3 واقعا انحصاری های خفنی داره .البته انحصاری های XBOX 360 هم بد نیست . این نکته رو هم باید در نظر بگیری که XBOX 360 یه چیزی داره به اسم کینکت . میتونی فراموشش کنی ؟؟؟

[/QUOTE]

سلام.

من خودم هم pc دارم و هم xbox360 . از نظر گرافیک حوب معلومه که pc بهتره . اما انچنان بازی های خفن از نظر گرافیکی هم خیلی تو بازار براش نیست . البته تمام بازی های یکی ، دوسال اخیر رو اگه یه pc خیلی قوی داشته باشی و بتونی با نهایت کارایی و نهایت تنظیمات گرافیکی بازی کنی اونوقت میتونی حس کنی که pc بهتره . اما کنسولها هم هر دوشون هنوز خوبن و خیلی هم بازی های انحصاری و خفن براشون هست که اصلا برای pc نیست و اتفاقا گرافیک خیلی بالایی دارن .

اما این تفاوت کیفیت رو واقعا چه روی pc و چه روی کنسول ( با اینکه pc قویتره ) روی تلویزیون و یا مانیتور های 20 تا 23 اینچ نمیتونی ببینی .

اگه بازی 2 نفره و انلاین برات مهمه + بازی های انحصاری خفن >>>> یکی از دو کنسول موجود در بازار رو انتخاب کن .
اگه گرافیک خیلی بالا ( که تحققش فقط pc قوی نیست ) و بازی های استراتژیک و کار با نرم افزار های گرافیکی و ... برات مهمه pc بگیر .

کلا من با کنسول بیشتر حال میکنم چون مشکلات و دردسر های pc رو اصلا نداره . و تازه بازی هایی هستن که اصلا روی pc نمیان و مختص کنسولها اند . حالا چه انحصاری ، چه مولتی . حالا خودت تصمیم بگیر .

یه طوری صحبت میکنی که انگار فقط خودت GT بازی کردی تا حالا . اصلا خود شما FORZA رو بازی کردی ؟؟
اگه GT 5 علیه پس چرا چنین امتیازاتی رو از سایت ها گرفته ؟؟ امتیازات نا امدید کننده !!! بیش از 4 سال بازی در دست ساخت بوده !!! میدونی یعنی چی ؟؟ اما FORZA 4 فقط 2 ساله که در دست ساخته .

در ضمن تیم سازنده GT بیش از 15 ساله که داره رو ساخت بازی های شبیه ساز ریسینگ کار میکنه . اما تیم T10 فقط 5 ساله داره این کار رو انجام میده و با این حال تو نسخه 4 چیزی رو داره میسازه که نه تنها در مقابل قول ریسینگ یعنی GT کم نمیاره ، بلکه تو برخی از جاها ازش بهتر هم هست .

قضاوت اصلی رو زمانی میتونی بکنی که FORZA 4 بیاد . اما چیزی که معلومه اینه که GT 5 واقعا با این مدت که در دست ساخت بوده ، بدجوری خراب کرده . نقدش هم تو همین بازی سنتر هست و امتیازات جهانیش رو هم از طریق همین بازی سنتر میتونی ببینی
.[/QUOTE]

گران توریسمو که در مقابل این فروزا 4 سوسک میشه بدجور .حالا ببین . گرافیکشو دیدی ؟؟ این همه زمان ساخت برای گرن توریسمو صرف شد . اخرش چی شد ؟؟ چیزی که همه انتظار داشتن نشد . اصلا معلوم نیست از چند دصد قدرت گرافیکی PS3 استفاده کرده !!! اما حداقل این فورزا از بیش از 90% قدرت ایکس باکس به همراه ترکیب کینکت داره استفاده میکنه که میترکونه .

[/QUOTE]

سلام .

من تازه عضو شدم .

تمام پست های این مقایسه عالی رو هم خوندم . دست این بروس علی :d درد نکنه . واقعا خوب بود .

اما یه سوال مهم دارم :

این کتابهایی رو که معرفی کردن چند تا از دوستان تو پستهای قبلی رو از کجا میشه رایگانش رو پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا هر کی لینک رایگانشو داره به ما هم لینک دانلود رایگانشون رو بده .

کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟ اقای DieDie که 2 تا کتاب معرفی کردی . میتونی لینک دانلود رایگان این کتاب ها رو هم بذاری تا ما هم اون ها رو دنلود کنیم ؟؟ اینم لینک کتاب هاته :

1- http://www.amazon.com/Xbox-360-Unclo.../dp/0977784215 http://www.gizmag.com/sony-subsidize...rocessor/10652

لطفا اقای DieDie لینک این ها رو بذار . این رو هم بگم که من یه چیزی رو نفهمید م : اینکه کدوم یکی از این دوستان کاملا درست میگن : بروسلی ، DieDie ، 8030 ، mehdihoo همشون ایراد گرفتن به مقاله .

بالاخره این مقاله بروسلی درسته یا نه .

ضمن اینکه این اقای mehdihoo و 8030 که همش ایراد گرفتن و میگن ایراد تاکتیکال داره چرا درستش رو ننوشتن ؟؟؟؟

من هم خیلی از امار های تو مقاله رو چک کردم . درست بود . نمیدونم اینها به چی گیر دادن . البته این اقای 8030 ، فکر کنم چون خودش مقاله رو نتونسته بود بزنه ناراحت بود . کلا من از مقاله خوشم اومد . مخصوصا اون کتابهایی که DieDie معرفی کرده فکر کنم فوق العاده باشن . اما هر چی میگردم لینک دانلود رایگانشون رو پیدا نمیکنم .

دوستان اگر کسی این کتابها رو داره لطف لینکشون رو بذاره تا ما هم دانلودش کنیم .

کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟ اقای DieDie که 2 تا کتاب معرفی کردی . میتونی لینک دانلود رایگان این کتاب ها رو هم بذاری تا ما هم اون ها رو دنلود کنیم ؟؟ اینم لینک کتاب هاته :

1- http://www.amazon.com/Xbox-360-Unclo.../dp/0977784215 http://www.gizmag.com/sony-subsidize...rocessor/10652

لطفا اقای DieDie لینک این ها رو بذار . این رو هم بگم که من یه چیزی رو نفهمید م : اینکه کدوم یکی از این دوستان کاملا درست میگن : بروسلی ، DieDie ، 8030 ، mehdihoo همشون ایراد گرفتن به مقاله .

بالاخره این مقاله بروسلی درسته یا نه .

ضمن اینکه این اقای mehdihoo و 8030 که همش ایراد گرفتن و میگن ایراد تاکتیکال داره چرا درستش رو ننوشتن ؟؟؟؟

من هم خیلی از امار های تو مقاله رو چک کردم . درست بود . نمیدونم اینها به چی گیر دادن . البته این اقای 8030 ، فکر کنم چون خودش مقاله رو نتونسته بود بزنه ناراحت بود . کلا من از مقاله خوشم اومد . مخصوصا اون کتابهایی که DieDie معرفی کرده فکر کنم فوق العاده باشن . اما هر چی میگردم لینک دانلود رایگانشون رو پیدا نمیکنم .

دوستان اگر کسی این کتابها رو داره لطف لینکشون رو بذاره تا ما هم دانلودش کنیم .

اون کتابها پولی هستن و احتمالا لینک دانلود رایگانی براشون نیست . اگر هم باشه و یا کسی کتاب رو داشته باشه ، فکر نکم که حاضر باشه اون رو رایگان براتون بذاره . البته شانس بیارید که اقای DieDie پستتون رو ببینه و جوابتون رو بده . اصلا میتونی بری تو پروفایلش و درخواست کنی ازش .

ایرادات اون دوستان هم از نظر من درسته و ایرادی نداره . چون من تجربه اولم بود که چننی مقاله ای رو در این سطح مینوشتم و خوب معلومه که ایرادتی رو هم داره . مخصوصا فونت های سبز که بدون ویرایش نوشتمشون . اما مطمئن باش که بیش از 97 % مقاله کاملا درسته .

البته یک چیزی رو کاملا قبول دارم و اون هم نتیجه گیری بد اخر مقاله هست . که اون نتیجه رو با توجه به بازار ایران و شرایطش اون نتیجه گیری رو نوشتم .
به هر حال چیزی بود که تموم شد و رفت .
اون مقاله فقط برای خورهای 2 دستگاه و سخت افزار بود ( هر چند ایراداتی هم داشت ) که اون ها باید پسند میکردن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or