مقایسه کامل و تخصصی ps3 و xbox 360

سلام
یه نظری درباره مقایسه xbox , ps3 دارم که میخواستم بگم
من خودم یه سال xbox داشتم و خیلی باهاش حال کردم .
به نظر من هردو کنسول عالی هستند و البته مشکلات خاص خودشون رو هم دارند و تفاوتی که باید قایل بشید در چند تا چیز هست :
1. بازی های انحصاری : هردو بازیهای خوبی دارند اما ps3 تو این زمینه بهتره .
2. کپی خور بودن : الان هردو کپی خور شدن اما باید بدونید که با کپی خور کردن ps3 نمیتونید لایو بازی کنید درحالی که با Xbox میشه (البته باید اکانت گلد بخرید) من خودم با xbox کلی cod بازی کردم . کپی خور کردن xbox سختره اما راحت میشه یاد گرفت
بدون لایو ps3 بهتره با لایو xbox
3. کینکت یا موو : تواین زمینه کینکت بهتره و موفقتر بوده و آینده روشنی داره
4. تفاوت گرافیک : من مقایسه زیاد دیدم گاهی ps3 بهتر بوده و گاهی xbox . اما در مجموع باید گفت هردو برای یک نسل هستند و در بازی های مشابه یکسانند چون بازیسازها این رو می خوان و از هردو لذت خواهید برد . در انحصاریها هم هردو خوب کار کردند .
امکانات جانبی هردو با اومدن xbox slim تقریبا یکسان و خوب هست و تفاوتها آنقدر هم مهم نیست .

در نهایت باید بگم با مقایسه بازی ها چیزی عایدتون نمیشه من با halo حال کردم رفیقم نه . من با forza حال کردم رفیقم با gran turismo سلیقه ها متفاوته . اول ببینید که خودتون چی خواهید .
با در نظر گرفتن چیزهایی هم که بالا گفتم می تونید انتخاب خوبی داشته باشید

ps3 را سونی برای پر کردن سطل آشغال مردم ساخته!(حیف است سطل آشغال که از ps3 پر شه!)
فقط ایکس باکس.

باز هم تایپک عجیب !!!!
هزاران بار از این دو کنسول صحبت شده و گفته شده و تعریف شده اما متاسفانه باز هم مقایسه میشن !
مدیران هم معمولا متنهای من رو پاک میکنن و دلیلشو رو هم نمیدونم !

بارها گفته شده الان هم میگم 100 سال دیگه هم میگم ! 2 کنسول 360 و ps3 هر دو یک عمر دارن - هر دو از یک نسل هستند و هر دو با هم میمیرند !
فقط و فقط این دو کنسول از لحاظ ساخت گیمهای انحصاری با هم تفاوت دارن ! که اون هم پنجره ای هست برای رقابت و تبلیغات بیشتر برای کنسولها ! در بازیهای مولتی هم هیچ موقع یک کنسول به صورت یکسان سر نبوده ! درسته که 360 بهتر عمل کرده اما برای گیمرها اونقدر تفاوت وجود نداره که بخواد تو چشم باشه و بهیچ عنوان هم اینجور نبوده ! پس هیچ موقع یک کنسول رو برتر از دیگری ندونید چون بی نتیجه خواهد بود !

درسته که 360 بهتر عمل کرده اما برای گیمرها اونقدر تفاوت وجود نداره که بخواد تو چشم باشه و بهیچ عنوان هم اینجور نبوده ! پس هیچ موقع یک کنسول رو برتر از دیگری ندونید چون بی نتیجه خواهد بود !

معلومه که بهتر عمل کرده . اتفاقا تفاوت خیلیه داداش من . مثل اسکایریم . مثل مافیا و مثل بازی بزرگ red dead redemption . واقعا تفاوتی نیست بین این بازی ها رو 2 تا کنسول ؟

هر 2 تا برتریهایی رو نصبت به هم دارن . شاید از لحاظ معماری سخت افزاری تو یه نسل باشن ، اما خصوصیات جانبیشون باعث برتری هر یک میتونه باشه .

مثل کینکت تو بازی ها خاص و یا پردازنده cell برای پردازش های سنگین .
مقاله رو خوب بخونی توضیح داده .

---------- نوشته در 08:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 PM ارسال شده بود ----------

ps3 را سونی برای پر کردن سطل آشغال مردم ساخته!(حیف است سطل آشغال که از ps3 پر شه!)
فقط ایکس باکس.

اصلا این حرف رو قبول ندارم . دلیل منطقی بیار . چرا ؟

من فقط حاضرم به خاطر انحصاری های ps3 این کنسول روبخرم . بازی انحصاری چیزیه که xbox یا نداره یا کم و بی کیفیت داره . با 100 تا ps3 و شبکه کردنشون میشه یه ابر کامپیوتر ساخت که قدرتی در اندازه های ابر کامپیوتر بلوجین داشته باشه ، اما با 1000 تا xbox 360 نمیشه ،چون برای این کار و این نوع پردازش ساخته نشده .

الان از لحاظ قیمتی چی به صرفه تره

از لحاظ قیمت در حال حاضر ps3 به صرفه تر به نظر من .
xbox 360 بزرگ ( FAT ) که اصلا تولید نمیشه . کوچیکش هم که به خاطر مشکلات هک گرون شده .

کوچیکش در حال حاضر چیزی بین 650 تا 750 هزار تومان قیمت داره ! و نسخه بزرگ هم چیزی بین 800 تا 900 هزار تومان قیمت داره ! مگر اینکه دست دوم گیر بیاری .

PS3 هم که تا هک میشه ، سونی یه اپدیت میده جلوی هک رو میگیره ! قیمت PS3 رو میتونی بین 450 تا 580 در نظر بگیری و بخری .

اما اگه بازی های زیادی هم میخوای باید 150 تا 300 هزار تومان هم پول هارد اکسترنال به همراه بازی بدی ! البته برخی از فروشگاه های تهران بازی رو تعویض هم میکنن ! که فکر نکنم ارزش داشته باشه .

البته جدیدا این دانگل بلو ای که اومده فکر کنم مشکل اخرین فریمور PS3 رو حل کرده و جدید ترین باز ها رو راحت از روی هارد اجرا میکنه .

بازم میگم . بهترین راه حل برای شما اینه که دسته دوم بخری .

---------- نوشته در 12:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

فقط ایکس باکس ps3 اصلا به درد نمیخوره
بهتر نبود بالای مطلب یه نظرسنجی هم میزاشتید؟؟

وقت نشد دیگه ! شما بیا بیشتر از 60 خط تایپ کن ببین اصلا برات حواس میمونه !

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 AM ارسال شده بود ----------

نوشته شده توسط ANDM ps3 را سونی برای پر کردن سطل آشغال مردم ساخته!(حیف است سطل آشغال که از ps3 پر شه!)
فقط ایکس باکس.
اصلا این حرف رو قبول ندارم . دلیل منطقی بیار . چرا ؟
STAKER
من فقط حاضرم به خاطر انحصاری های ps3 این کنسول روبخرم . بازی انحصاری چیزیه که xbox یا نداره یا کم و بی کیفیت داره . با 100 تا ps3 و شبکه کردنشون میشه یه ابر کامپیوتر ساخت که قدرتی در اندازه های ابر کامپیوتر بلوجین داشته باشه ، اما با 1000 تا xbox 360 نمیشه ،چون برای این کار و این نوع پردازش ساخته نشده .

منم حاضرم فقط به خاطر انحصاری ها این شوفاژ رو بفروشم و PS3 بخرم .

خداییش هیچ بازی ای از نظر من به LAST OF USE و همین بازی جدید ( همون دختره مه تو اداره پلیس بود ) ، نمیرسه .

حالا KILL ZON و METAL GEAR و .... رو که بذار اسمهاش رو نیارم . این مایکروسافت ابله اصلا هیچ بازی انحصاری نمیسازه برای XBOX . اما سونی هر سال 2 تا انحصاری حداقل داره برای PS3 .

فقط ایکس باکس.

داداش هدفت از گفتن این حرف چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلش فکر کردی؟؟؟؟
اقا جوفتش یکیه ( به نظر من ) من با هر دوتاش هم حال می کنم برای هر کدوم تو خونه وقت گذاشتم بینشون دعوا نشه:d

فقط ایکس باکس.
اصلا حرفت منطقی نبود،اصلا از حرفت خوشم نیومد.)x
حالا از اینا بگذریم،تنها علت این که بعضی از بازی های مولتی پلتفورم ،که ایکس باکس از ps3 بهتر عمل کرده به خاطر سخت بودن استفاده از قدرت پردازشگری ps3 است.به علت این که ps3 یک cpu تک رشته ای داره،ولی xbox یه cpu چند رشته ای داره که باب میل بازی سازانی همانند ea ،ubisoft و ...تا حالا دقت کردین چرا بازی های انحصاری ps3 خیلی گرافیک خیره کننده ای داره؟به دلیل این که studio های پیشرفته ی انحصاری sony برنامه نویسی های متناسب با پردازشگر ps3 خوب بلدن.در آخر:حالا این 2 کنسول تا 2 سال دیگه جا دارند،این یعنی این که شرکت هایی مثل ubisoft و ... می توانند قدرت انجینهای خود را بالا ببرند و از قدرت بالای ps3 همانند بازی های انحصاری استفاده کنند و این یعنی مرگ xbox ... به فن های xbox اهانت نشه (این حقیقتی بیش نیست)

من خودم هم ایکس باکس داشتم هم پی اس 3 و معتقدم که هر کدوم یک خوبیایی داره و بدیایی در کل هرکی هر کدومشو داره خوش باشه و به فکر خریدن دستگاه رقیب نیوفته من که بارها این دو سیستم رو گرفتم و دادم ولی در نهایت می تونم بگم بیشترین چیزی که به چشمم اومد بازی هایی بود که اون یکی نداره در کل هم با نظر بروس لی موافقم پی اس 3 قدرت بیشتری داره اما حیف که از این قدرتش تو این سال ها نتونسته استفاده کنه الان من در حال حاضر ایکس باکس دارم و راضیم و توصیه می کنم هرگز نخواین برتری سیستم خودتون رو به رخ هم دیگه بکشین و بدانید همون برتری در مقابل برتریه دیگری اون یکی سیستم داره که این نداره مثلا یک مثال ایکس باکس لایو با وضع اینترنت ایران راحت تر میشه انلاین بازی کرد یعنی سرعت کم تری می خواد نسبت به پی اس 3 ولی پولیه در مقابل پی اس ان رایگانه خوب یعنی پوله اینترنت هر گیگ بدیم پوله لایو هم بدیم دیگه خدا رحم کنه یک مثال دیگه ایکس باکس دارای سیستم install هست که از این رو سرعت پردازش بازی ها دو برابر میشه نسبت به پی اس 3 اما حالا در مقابل پی اس 3 انواع بازی های قول رو داره که قطعا بازی های انحصاریه ایکس باکس در حد اونها نیست نمی گم انحصاریه x360 کم داره یا بده منظورم اینه که به خاطر فناوریه بلوری طبیعتا میتونن بازی های بزرگ تری بسازن اندازه 60 گیگابایت روی یک دیسک
تنها خوب حالا شما ببینین مثلا Re5 خودش 6 گیگه یه بازی عادا 6 الی 7 گیگ بیشتر نیست حالا 60 گیگ فضا برای یک بازی دیگه خودتون قضاوت کنین مثلا God of war به تنهایی 40 گیگابایت هست بازیش ولی درکل که گفتم شما باید معیارتون یک بازی خاص باشه که این داره اون نداره دنباله برتریه خاصی نباشین تو این دو دستگاه و اگر پی اس 3 سیستمه پی اس هوم داره ایکس باکس لایو هم اوتارای خودشو داره به هر حال این وسط چیزی به نام سلیقه وسط میاد بدرود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or