نمیخوام باهات بحث کنم اما تا حالا GT بازی کردی که این حرفو میزنی. gran tourismo به مراتب حرفه ای تره.فروزا که میترکونه بیاد . یعنی gran turism رو از ته درو میکنه .
چون تو گفتی بازم فکر می کنم.راستی از نظر گرافیک چی؟بازم فکر کن .
نمیخوام باهات بحث کنم اما تا حالا GT بازی کردی که این حرفو میزنی. gran tourismo به مراتب حرفه ای تره.
فورزا که یکی از تریلرهاش خیلی جوک بود.ماشینهاش به شکل بسیار تخیلی حرکات نمایشی میرفتن وسط جاده که نشون میداد واقعا چقدر حس ساختن یه بازی سیمولیشن داشتن سازنده هاش:d
سلاممعرفی کن عزیز
می دونی دارم دیونه می شم:wallbash: واقعن نمیدونم دوست عزیز از کمک هایت هم ممنون![]()
اگه کنسول هم میگیری ps3 بگیر 4 تا بازی انحصاری خفن گیرت بیاد لااقل:d
---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 PM ارسال شده بود ----------
کلا xbox دردسرش از ps3 کمتره ولی یک بازی انحصاریش شرف داره به بیست تا بازی xbox
راستی دوست خوبم می تونی به تاپیک های تخصصی تر هم یه سر بزنی
آره حق باشماست
حرفت درسته اما اپدیت هاس ps3 دیر میاد . همینطور هک هاش . خیلی دیر به دیر هم میان .
واقعا x 360 تو ایران به صرفه تره . کینکت هم که داره . دیگه چی میخوای .
برای چی ؟؟؟ نمیتونی انتخاب کنی کدوم رو بخری ؟
اره واقعا نمی دونم
ps3 بد موقعی تو بازار ظاهر شد دقیقا 1 سال بعد از x360 یعنی می تونست یکسال پیشرفته تر باشه اما اینرو هم بدوندید تا اون موقع X360 چند میلیونی هم فروش کرده بود و بازی سازها هم مبنا رو بر اساس X360 تایین کرده بودند. اما اگه بخوان رو بازی مولتی برای ps3 عالی کار کنن چیزی فرای x360 می شه اما هیچ سازنده ای اینقدر خر نیست که بخواد وقت و پولشو هدر بده که بازی رو کنسولی که فروش متوسط براش داره صرف کنه پس بازی هارو با کیفیت dvd می زنه .اگه یه ذره این بازی سازها به blue ray که پلی 3 داره بیشتر توجه می کردن خیلی بازی های جالب تری رو روی ps3 می زدن سوای انحصاری ها.البته اینم هست که GPU X360 قوی تر از PS3 هستش.
چون تو گفتی بازم فکر می کنم.راستی از نظر گرافیک چی؟
---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:48 PM ارسال شده بود ----------
ببین دوست من . شما تو بازار ایران و با این وضع بهتره و به صرفه تره که ایکس باکس بگیری . مثلا PS3 یه هارد بهت میدن با مثلا 30 تا 50 تا بازی با قیمت 150 تا 200 هزار تومان . یعنی شما برای هر 30 تا 50 تا بازی باید یه چنین خرجی رو انجام بدی . درسته که میگن بازی هاش 100 تومان و حتی 400 ، 500 تومانه ، اما تکی نمیدن که . اما XBOX 360 اینطوری نیست ، 3 ، 4 تومان پول بازی میدی و نه مشکل هک داره و نه فریمور ( البته اگه به روز باشه فریمورت که انلاین ه ممیتونی بازی کنی و لذتشو ببری ) . بحث انلاین بازی کردنش هم یه مبحث جداست . ضمن اینکه PS3 واقعا انحصاری های خفنی داره .البته انحصاری های XBOX 360 هم بد نیست . این نکته رو هم باید در نظر بگیری که XBOX 360 یه چیزی داره به اسم کینکت . میتونی فراموشش کنی ؟؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟ اقای DieDie که 2 تا کتاب معرفی کردی . میتونی لینک دانلود رایگان این کتاب ها رو هم بذاری تا ما هم اون ها رو دنلود کنیم ؟؟ اینم لینک کتاب هاته :
1- http://www.amazon.com/Xbox-360-Unclo.../dp/0977784215 http://www.gizmag.com/sony-subsidize...rocessor/10652
لطفا اقای DieDie لینک این ها رو بذار . این رو هم بگم که من یه چیزی رو نفهمید م : اینکه کدوم یکی از این دوستان کاملا درست میگن : بروسلی ، DieDie ، 8030 ، mehdihoo همشون ایراد گرفتن به مقاله .
بالاخره این مقاله بروسلی درسته یا نه .
ضمن اینکه این اقای mehdihoo و 8030 که همش ایراد گرفتن و میگن ایراد تاکتیکال داره چرا درستش رو ننوشتن ؟؟؟؟
من هم خیلی از امار های تو مقاله رو چک کردم . درست بود . نمیدونم اینها به چی گیر دادن . البته این اقای 8030 ، فکر کنم چون خودش مقاله رو نتونسته بود بزنه ناراحت بود . کلا من از مقاله خوشم اومد . مخصوصا اون کتابهایی که DieDie معرفی کرده فکر کنم فوق العاده باشن . اما هر چی میگردم لینک دانلود رایگانشون رو پیدا نمیکنم .
دوستان اگر کسی این کتابها رو داره لطف لینکشون رو بذاره تا ما هم دانلودش کنیم .