مقایسه کامل و تخصصی ps3 و xbox 360

با سلام من عاشق دو کنسول هستم قانون من برای بازی اینه بازی های انحصاری ps3 را میخرم بقیه بازی ها را رو xbox360 انجام میدم خیلیم حال میده ولی بنزرم کیفیت بعضی از بازی ها ps3 بهتره

میشه بگب اون بعضی بازی های ps3 که بهترن چیه !! خفن ترین هاش متال گیر ،، خدای جنگ ،، هوی راین و کیل زون ،، با انچارتد ان .
دیگه چی داره ؟؟

من فراری رو تو ایکس باکس می بینم چون بازی مثل فورزا 4 یک فراری واقعی هست

فروزا که میترکونه بیاد . یعنی gran turism رو از ته درو میکنه .

میشه بگب اون بعضی بازی های ps3 که بهترن چیه !! خفن ترین هاش متال گیر ،، خدای جنگ ،، هوی راین و کیل زون ،، با انچارتد ان .
دیگه چی داره ؟؟

فروزا که میترکونه بیاد . یعنی gran turism رو از ته درو میکنه .

سلام .
البته من حرف تو قبول ندارم .
چون ps 3 بازی های بزرگ و انحصاری خیلی خوبی داره . من ایکس باکس دارم ، اما اگه اون موقع ps3 کرک میشد حتما ps3 رو میگرفتم .
کینکت هم که ریده با این وضعش.

سلام

من میخوام بگم که :

ای کسانی که میگین کینکتش خوبه باید ایکس باکس بگیریم

قدرت و سرعت موو

شما میخوای کنسول بخری یا اینکه کنسول داری و بین کینکت و مو و میخوای یکی رو انتخاب کنی ؟؟؟

کینکت از وقتیکه اومده یه جهش و انقلاب بزرگی رو تو صنعت سرگرمی و الکترونیک به وجود اورده ولی مو و صرفا یه تقلید از روی دسته های wii اما بهتر هست .

حالا میتونی تصمیم بگیری که کدوم بهترن .

salam mesle in ke shoma aslan kinect nemidooni chiye ke dar barash nazar midin shoma nazare shakhsitoono vase khodetoon negah darin man ke kinect daram bahash khili hal mikonam va bazihaye toopi dare too 3 mah 10 miluoon forosh kard recordesho tooye ketabe gines neveshtan hala shoma oomadi migi...... vaghean moteasefam

8030 ایول
یعنی حرف های دل منو زدی
یه ضرب المثل هست میگه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده
اونا دستشون به ps3 نمیرسه میگن به درد نمیخوره
در صورتی که از نظر بازی های انحصاری حرف اول رو میزنه
از نظر قدرت هم که نیازی به گفتن نیست
از نظر کیفیت هم که مسلمه هیچ کیفیتی به پای ps3 نمیرسه
کلا میخواستم بگم ایول که جواب فن های 360 رو دادی
اونا باید بدونند اولین کنسولی که بوده پلی استیشن بود{در هنگامی که کامپیوتر یه مشت بازی های مزخرف داشت و nitenendo هم به فکر ساخت بازی برای نیم ساله ها بود}
کلا دمت گرم بخاطر دفاع کردنت=d>

---------- نوشته در 03:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

gt5 هیچ وقت خورد نمیشه باور کن وقتی که تریلر forza4 را دیدم حالت استفراغ به من دست داد

شما انگار تمام پست هارو نخوندی که داری نظر میدی .

اره ps3 قویه اما نه به اندازه xbox 360 , تو بازی . اون ps3 که داری ازش دفاع میکنی فقط برای محاسبت پیچیده سنین ساخته شده . برای همین قدرتش خیلی زیاده . قدرتش رو هم فقط رو بازی های انحصاری میشه دید . اکثر بازی های مولتی رو xbox360 بهتر از کنسول رقیبن . تو هین خبرهای امروز سه شنبه 25 ام بازی سنتر ، جان کارک هم گفت که xbox 360 بهتر از ps3 هست . کرایسی هم گفته که xbox 360 برای بازی بهتره . راک استار هم گفته . اونوقت تو داری میگی که 8080 درست میگه . نمیدونستیم که این 8080 سازنده کنسول و سخت افزار هم هست که حرفش شده سند بهتر بودن برای شما . باید قبول کنی که xbox 360 برای بازی بهتره . این دیگه به همه ثابت شده و حرف این اقای 8080 و من و 4 تا ادم دیگه نیست .

من هر دو کنسول رو دارم درسته با پی اس 3 بیشتر حال میکنم(چون اریج میخرم و هیچ مشکلی ندارم انحصاری هاش هم که:x) اما کسائی که میخان یکیشون رو بخرن ایکس باکس بخرن چون:
1-آپدیت ها برای پی اس 3 فوق العاده دیر میاد شایدم هک 3.66 هیچوقت نیاد اون موقع باید آنچارتد 3 و کلی انحصاری آینده رو اریج بخرید چون آپدیت هک شده براشون نیست
2-بر اساس شرایط بالا باید بازی اریج بخرید که خیلی ها پولشو ندارن
3-اگه ایکس باکس بخری دیگه خیالت راحته که مولتی ها رو با گرافیک خوب بازی میکنی
همین 3 تا بود دلایل برتری ایکس در ضمن باهک شده ی ایکس میشه رفت لایو و لی با پی اس3 به غیر از اینا پی اس 3 تو همه چیز بهتره از دسته بگیر تا انحصاری من پیشنهاد میکنم اگه میتونید اریج بخرید پی اس 3 بگیرید در غیر این صورت ایکس باکس;)

شما انگار تمام پست هارو نخوندی که داری نظر میدی .

اره ps3 قویه اما نه به اندازه xbox 360 , تو بازی . اون ps3 که داری ازش دفاع میکنی فقط برای محاسبت پیچیده سنین ساخته شده . برای همین قدرتش خیلی زیاده . قدرتش رو هم فقط رو بازی های انحصاری میشه دید . اکثر بازی های مولتی رو xbox360 بهتر از کنسول رقیبن . تو هین خبرهای امروز سه شنبه 25 ام بازی سنتر ، جان کارک هم گفت که xbox 360 بهتر از ps3 هست . کرایسی هم گفته که xbox 360 برای بازی بهتره . راک استار هم گفته . اونوقت تو داری میگی که 8080 درست میگه . نمیدونستیم که این 8080 سازنده کنسول و سخت افزار هم هست که حرفش شده سند بهتر بودن برای شما . باید قبول کنی که xbox 360 برای بازی بهتره . این دیگه به همه ثابت شده و حرف این اقای 8080 و من و 4 تا ادم دیگه نیست .
زیاد جوش نزن امکان داره ترش کنی..در کل تاریخ مصرف جفتشون دیگه گذشته الان داره کنسول نسل بعد میاد wiiuشما هنوز دارین درباره ایکس شصت واین سرعت گیر سونی حرف میزنید ..

اقا من میخوام XBOX حالا ارزش داره یا برم کامپیو ترم را ارتقا بدم.
شما برو ایکس بخر چون علاوه بر اینکه دیگه هی نمیخاد سال به سال کارت گرافیک براش بخری بازی های مولتی رو هم با کیفیت خوب بازی میکنی و چند تا انحصاری هم داری مثل فورزا و گیرز;)

ps3 بد موقعی تو بازار ظاهر شد دقیقا 1 سال بعد از x360 یعنی می تونست یکسال پیشرفته تر باشه اما اینرو هم بدوندید تا اون موقع X360 چند میلیونی هم فروش کرده بود و بازی سازها هم مبنا رو بر اساس X360 تایین کرده بودند. اما اگه بخوان رو بازی مولتی برای ps3 عالی کار کنن چیزی فرای x360 می شه اما هیچ سازنده ای اینقدر خر نیست که بخواد وقت و پولشو هدر بده که بازی رو کنسولی که فروش متوسط براش داره صرف کنه پس بازی هارو با کیفیت dvd می زنه .اگه یه ذره این بازی سازها به blue ray که پلی 3 داره بیشتر توجه می کردن خیلی بازی های جالب تری رو روی ps3 می زدن سوای انحصاری ها.البته اینم هست که GPU X360 قوی تر از PS3 هستش.

salam mesle in ke shoma aslan kinect nemidooni chiye ke dar barash nazar midin shoma nazare shakhsitoono vase khodetoon negah darin man ke kinect daram bahash khili hal mikonam va bazihaye toopi dare too 3 mah 10 miluoon forosh kard recordesho tooye ketabe gines neveshtan hala shoma oomadi migi...... vaghean moteasefam

کاربر جدیدی !!! فینیگیشی تو بازیسنتر ممنوعه .

اقا من میخوام XBOX حالا ارزش داره یا برم کامپیو ترم را ارتقا بدم.

سلام . بستگی داره .
ببین الان قدرت کامپیوتر های 1 تا 1/5 میلیونی خیلی بیشتر از این کنسولهای 6 ساله هست . اما خوب برای کنسولهای این نسل هم واقعا بازی هایی هست و بازی هایی میاد که اصلا رو pc نمیاد . نمونه اش فیفا ساکر که pc با کنسولش زمین تا اسمون فرق داره . البته مثل اینکه قراره نسخه 2012 pc بشه مثل نسخه کنسولیش . اما خوب با کنسول یه حال دیگه ای داره فوتبال . حال این جدا . بازی های انحصاری ای که کنسولها دارن و ...
ضمن ایکه هر 2 کنسول کرک شدن . هرچند هک های و اپدیت های ps3 دیر به دیر میاد . اما ایکس باکس اینطوری نیست . دردسر های نصب و ... رو هم نداره کنسول و ...
حالا شما خودت میتونی بد و خوب کنی و از بین این 2 یکی رو انتخاب کنی .

زیاد جوش نزن امکان داره ترش کنی..در کل تاریخ مصرف جفتشون دیگه گذشته الان داره کنسول نسل بعد میاد wiiuشما هنوز دارین درباره ایکس شصت واین سرعت گیر سونی حرف میزنید ..

حالا شما چرا سخت میگیری ؟؟ خوب اولا نظرشو گفته . دوما درسته کنسول جدید اومده . اما مطمئن باش که تا 3 سال دیگه کلی بازی اهی بزرگ براشون میاد و کلی هم فروش میکنن . نمونه اش کینکت ایکس باکس . حالا تا wiiu سال بعد کنسولش معرفی بشه . و بیاد تو بازار و جا بی افته 3 سال طول میکشه . پس هنوز که هنوزه دور ، دوره این کنسولهاست .

],چون تو گفتی می خرم.

بازم فکر کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or