شایعه مقاله IGN: اتفاقات بزرگ دنیای بازی در سال 2019

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سال 2018 برای دنیای بازی های رایانه ای سال بزرگی بود و عناوین زیادی در این سال عرضه شدند. اما این تجارت بزرگ برای خود پایانی نمی بیند و هر ساله شایعات زیادی درباره نرم افزار و سخت افزار های مختلفی که در آینده عرضه خواهند شد وجود دارد. اقای جردن سیرانی از نویسندگان سایت IGN مقاله ای درباره 10 شایعه بزرگ بازی های رایانه ای در سال 2019 که ممکن است به واقعیت تبدیل شوند نوشته که به ترجمه و بررسی آن می پردازیم.

price.jpg

شایعه اول: کنسول های نسل بعد سونی و مایکروسافت

سال 2018 اولین سالی بود که شایعاتی درباره برنامه های سونی و مایکروسافت برای عرضه کنسول های نسل بعد مطرح گردید و هردو کمپانی درباره وجود کنسول های جدید خود و تاریخ های عرضه احتمالی صحبت هایی کردند.

ابتدا مایکروسافت در کنفرانس E3 2018 به Xbox یا (Xbox های) جدید اشاره کرد در حالی که فیل اسپنسر گفت: "ما بطور جدی روی معماری کنسول Xbox بعدی کار می کنیم تا تعهد خود را نسبت به عرضه بهترین کنسول بازی به انجام برسانیم" مدتی بعد نیز گزارشی منتشر گردید که درباره نقشه های مایکروسافت برای کنسول بعدی خود توضیحاتی ارائه می کرد و در آن گزارش اشاره شده بود که اسم رمز Xbox بعدی Scarlett است و برای عرضه در سال 2020 در نظر گرفته شده است.
بر اساس این گزارش مایکروسافت در سال 2020 قصد عرضه 2 کنسول را دارد که یکی از آنها مانند کنسول های نسل قبل با سخت افزار قوی تری است و دیگری ارزان تر است و تمرکز اصلی را به استریم بازی ها خواهد گذاشت.

شایعاتی درباره کنسول نسل بعدی سونی نیز وجود دارد، رئیس کمپانی سونی آقای یوشیدا گفت که زمان مالی مناسب برای عرضه کنسول های نسل بعد فرا رسیده ولی هیچ اشاره ای به جزئیات عرضه کنسول PS5 یا زمان عرضه آن نکرد. هرچند گزاشر هایی وجود دارد که تاکید می کند کنسول بدی سونی تغییر اساسی بزرگی با PS4 نخواهد داشت و از همان سبک معماری استفاده خواهد کرد.

بر اساس 3 شایعه و اینکه با گذشتن از ماه نوامبر دقیقا 6 سال است که از عرضه PS4 و Xbox1 می گذرد بعید نیست که در سال 2019 اولین نگاه به کنسول های نسل بعد این دو کمپانی را داشته باشیم.

Nintendo-Switch-2-concept-Curved-Labs-3-680x450.jpg

شایعه دوم: نینتندو روی کنسول Switch بهینه شده کار می کند

قبل از شروع نسل جدیدکنسول ها ممکن است نینتندو ورژن جدیدی از کنسول قابل حمل-خانگی هیبرید خود عرضه کند

بر اساس گزارش مجله وال استریت صحبت هایی درباره کنسول جدید switch با تغییراتی مثل یک LCD بهتر مطرح شده است که بر اساس این گزارش در نیمه دوم سال 2019 عرضه خواهد شد.

th

شایعه سوم: مایکروسافت یک Xbox one بدون درایو نوری را مد نظر دارد

به نسل فعلی برگردیم، بر اساس گزارش هایی مایکروسافت عرضه یک کنسول Xbox One بدون درایو نوری را در سال 2019 مد نظر دارد.
بر اساس گزارش های منتظر شده برداشتن درایو نوری می توند به مایکروسافت کمک کند تا کنسول Xbox One را با قیمت 200 دلار یا کمتر عرضه کند. بر اساس این گزارش صاحبان فعلی دیسک های بازی نیز می توانند با یک برنامه تبدیل دیسک به بازی دیجیتال از بازی هایی که قبلا خریداری کردند با دریافت یک کد دانلود دیجیتالی استفاده کنند.

Harry-Potter-RPG-AAA-Game-750x460.jpg

شایعه چهارم: بازی Harry Potter RPG در دست توسعه است

در ماه اکتبر یک ویدیو منتسب به بازی HP RPG در اینترنت پخش شد. ویدیو توسط یکی از کاربران ردیت منتشر شده بود که در آن یک جهان جادوگری RPG به نمایش کشیده شده بود و ساخت کاراکتر بازی، انتخاب مدرسه هاگوارتز و ورد های جادویی آشنایی در آن نمایش داده می شد.

در حالی که هنوز خبری در این رابطه تایید نشده اما شایعه ای وجود دارد که کمپانی برادران وارنر (که صاحب کمپانی Avalanche نیز هست) توسعه این بازی را در دستور کار خود دارد.

شرکت نرم افزاری Avalanche ساخت بازی هایی مانند Disney Infinity را نیز قبلا توسعه داده است.

rocksteady-superman-game-info-leaked.jpg

شایعه پنجم: بازی جدید شرکت Rocksteady

هیچ شکی وجود ندارد که بعد از عرضه Batman:Arkham Trilogy در سال 2015 بازی توسط این کمپانی در حال توسعه است. درحالی که شایعات زیادی وجود دارد که مدت زیادی است راک استدی روی بازی سوپر من جدیدی کار میکند. ولی بعد از ماه نوامبر که شرکت اعلام کرد "بازی بعدی ما سوپر من نیست" تمام این شایعات پایان یافت. و بار دیگر ما بدون هیچ سرنخی درباره بازی بعدی این گمپانی ماندیم!

در هر صورت امسال بعد از 4 سال احتمال اینکه بازی بعدی AAA این کمپانی معرفی و عرضه شود زیاد است.(البه اگر عرضه Batman: Arkham VR در نظر گرفته نشود).

diablo4.jpg

شایعه ششم: بلیزارد در حال کار بر روی Diablo IV با اسم رمز Feris است

بر اساس گزارش هایی بلیزارد از سال 2016 در حال کار بر روی عنوانی با نام Feris است. پیش از این شایعاتی وجود داشت که بازی بعدی سری دیابلو زودتر از سال 2020 عرضه نخواهد شد اما گزارش جدید به عنوانی با المان های MMO کم و محیط تاریک بازی اشاره دارد که شبیه سری دیبالو است.
همچنین بعد از عرضه بازی Diablo:immortal که فقط برای تلفن های هوشمند معرفی گردید و با واکنش منفی هواداران رو به رو شد همگی منتظر یک بازی برجسته دیگر از این سری محبوب هستند.

th

شایعه هفتم: بازی جدید از سری Bioshock در حال ساخت است

اوایل سال گذشته در گزارشی آینده سری بازی Bioshock مطرح گردید و اینکه بازی بعدی این سری در یک پروژه سری با کد رمز Parkside در حال ساخت است.

2k Games که کمپانی صاحب شرکت بازی سازی Take-two است پیش از این اعلام کرده بود که "سری Bioshock قطعا یک عنوان دائمی است" همچنین میدانیم که از سال 2013 و عرضه بازی Bioshock: infinite عنوان جدیدی از این سری محبوب در نسل حاضر معرفی نشده است. هرچند گفته می شود که توسعه Parkside که در مراحل ابتدایی خود قرار دارد. اما در سال 2019 معرفی خواهد شد.

th

شایعه هشتم: بازی Borderland 3 معرفی خواهد شد

طرفداران این سری بی صبرانه منتظر معرفی عنوان بعدی هستند. در حالی که در سال 2016 وجود این بازی تایید شده بود کمپانی GearBpx تاکنون عنوان یا جزئیاتی درباره سری بعدی این عنوان مطرح نکرده است.

در GDC 2017 مدیر عامل GearBox یک دموی تکنیکی اولیه از عنوان بعدی این سری را که با استفاده از موتور Unreal Engine 4 ساخته شده بود را نمایش داد. البته همان موقع هم ایشان گفتند که این یک دموی تکنیکی ساده بود و یک بازی نیست. 6 ماه بعد مدیر عامل اعلام کرد که 90% تیم بازی سازی Gearbox در حال توسعه عنوانی هستند که همه ما دوست داریم روی آن کار شود. که به تصور خیلی ها منظور همان بازی Borderland 3 است.

th

شایعه نهم: مایکروسافت بازی fable را احیا خواهد کرد

هفته های اول سال 2018 شایعه ای مطرح شد که یک Fable جدید توسط کمپانی PlayGround ساده سری Forza Horizon در حال توسعه است. بر اساس گزارش های آن موقع یک بازی کاراکتر محور RPG در حال ساخت بود.

در سال 2017 کمپانی PlayGround آگهی استخدامی برای یک بازی سری RPG-OpenWorld داده بود و در نهایت کسانی را انتخاب کرد که در مراحل توسعه GTA V, MGS V , SW:B2 و HellBlade دخلی بوده اند.

Valve-VR-HMD-Speculation-21.jpg

شایعه دهم: کمپانی Valve در حال ساخت عینک واقعیت(VR) مجازی اختصاصی خود است

این شایعات با انتظار عکسی از مدل اولیه احتمالی عینک مجازی کمپانی Valve در سال پیش شروع شد.

جالب توجه تر از خود عینک مجازی این شایعه است که کمپانی ولو با توسعه این عینک همزمان عرضه یک بازی Half-Life جدید مبتنی بر عینک های واقعیت مجازی را در دستور کار خود دارد. بازی مطرح شده برای این عینک مجازی که اولین بار در سال 2016 شایعات آن مطرح گردید احتمالا دنباله ای بر سری Half Life است که آخرین بازی آن در سال 2007 عرضه گشته است.

ویدیو های مرتبط:

ویدیو منتسب به Harry Potter RPG
ویدیو دموی تکنیکی BL3 با UE4

منبع اصلی خبر

آخرین ویرایش:
مورد دوم و چهارم و ششم

داخل اين مقاله صحبت از برنده شدن در نسل بعديه ، يعني وقتي نوشته انحصاري ها ايكس باكس ميشن عاملي براي برنده شدن خيلي خنده دار و مبالغه اميزيه.
ديگه تقريبا همه ميدونن كه كيفيت first party ها سوني چقدر بالاست( اينقدر رفته بالا كه دوسال پشت سر هم از راكستار جلو زد)
حالا اينكه كمپاني هايي كه مايكرو جديدا خريده بخوان با كمپانيها سوني رقابت كنن و تازه اونارو از دور خارج كنن و باعث برتري ايكس باكس بشن كه خب........
دور از انتظاره واسه شخص من
-------
وقتي هم نوشته فوكوس ميكنن رو بازي كه چيز عجيبي نيست، خيلي هم خوبه و عاليه ولي دليل برتري نميشه .

مايكرو تازه با اين حركتش برگشته به راهي كه اين نسل گم كرده بود كه دليل نداره برنده نسل بعد بشه با اين حركت تازه برگشته به ميدون و بازم ميگم دليل برتري نميشه

واسه مورد شش
Halo ديگه اون كيفيت سابق رو نداره كه اميدوارم برگرده به همون سري افسانه اي كه بود و كلي خاطره داشتيم( اطلاعاتي هم كه مياد اميدوار كننده هستن)
ولي هنوز تمامه چيزي كه ما داريم ميزنيم حدس و گمانه و اصلا معلوم نيست چي بشه . در صورتي كه سوني امتحان خودش رو چندبن بار پس داده.

اگه title مقاله اين بود كه دليل برتري ها كنسول جديد مايكرو نسبت به نسل قبل خود ، خوب بود .
ولي خب مشخصه يه عنوان click bait طراحي كرده
*ديگه تقريبا همه ميدونن كه كيفيت first party ها سوني چقدر بالاست*
خدایا خودت از اسمانها ظهور کن
یه جوری داره از این استودیو ها صحبت میکنه انگار کسی از کارنامه درخشان این استودیو ها خبر نداره
نه عزیز جان امارهاشون مشخصه
2 بازی اخیر ناتی داگ
Uncharted 4: A Thief's End با متا 93
Uncharted: The Lost Legacy با متا 84
اره واقعا از کیفیت فرست پارتی های سونی کاملا اگاهیم ناتی داگ متا اخرین بازیش 84
2 بازی اخیر گوریلا گیمز
Horizon Zero Dawn با متا 89
Killzone Shadow Fall با متا 73 :)) واقعا کیفیت از این استودیو میباره متا 73 =))=))
بازی های اخری ساکر پانچ

Infamous Second Son متا 80
Infamous First Light با متا 73
بازی اخره استودیو بند
Uncharted: Fight for Fortune با متا 67
2 بازی اخیر استودیو ژاپن سونی
Astro Bot Rescue Mission با متا 90
Knack II با متا 69
بازی اخر سانتا مونیکا
God Of War با متا 94
یه ادم عادل یکی که فن بوی نیست یکی که ادعای فن بودن نداره بیا برا من توضیح بده چطور این استودیو هایی که این اقا تا حد راکستار میبره بالا بازی با متا 84 -69 -73 و .... توی کارنامه هاشون دارن
اره واقعا به کیفیت هاشون پی بریدیم در اینکه توانا هستن هیچ شکی نیست ولی اینکه طرف بیاد در حد خدا ببرشون بالا و بقیه رو در سطحشون ندونه کارش از جنس و ساقی گذشته

مورد دوم و چهارم و ششم

داخل اين مقاله صحبت از برنده شدن در نسل بعديه ، يعني وقتي نوشته انحصاري ها ايكس باكس ميشن عاملي براي برنده شدن خيلي خنده دار و مبالغه اميزيه.
ديگه تقريبا همه ميدونن كه كيفيت first party ها سوني چقدر بالاست( اينقدر رفته بالا كه دوسال پشت سر هم از راكستار جلو زد)
حالا اينكه كمپاني هايي كه مايكرو جديدا خريده بخوان با كمپانيها سوني رقابت كنن و تازه اونارو از دور خارج كنن و باعث برتري ايكس باكس بشن كه خب........
دور از انتظاره واسه شخص من
-------
وقتي هم نوشته فوكوس ميكنن رو بازي كه چيز عجيبي نيست، خيلي هم خوبه و عاليه ولي دليل برتري نميشه .

مايكرو تازه با اين حركتش برگشته به راهي كه اين نسل گم كرده بود كه دليل نداره برنده نسل بعد بشه با اين حركت تازه برگشته به ميدون و بازم ميگم دليل برتري نميشه

واسه مورد شش
Halo ديگه اون كيفيت سابق رو نداره كه اميدوارم برگرده به همون سري افسانه اي كه بود و كلي خاطره داشتيم( اطلاعاتي هم كه مياد اميدوار كننده هستن)
ولي هنوز تمامه چيزي كه ما داريم ميزنيم حدس و گمانه و اصلا معلوم نيست چي بشه . در صورتي كه سوني امتحان خودش رو چندبن بار پس داده.

اگه title مقاله اين بود كه دليل برتري ها كنسول جديد مايكرو نسبت به نسل قبل خود ، خوب بود .
ولي خب مشخصه يه عنوان click bait طراحي كرده

حالا اینکه فوربس رو متهم به کلیک بیت خوردن کردی بماند ولی دقت کل مقاله مجموعه ایی از دلیل هاس که شما داری یکی یکی براشون اما و اگر و تبصره میاری که آی نه فلان اینطوری نیست و من قبول ندارم و ... (دقت کنی تو یک پستت 7 8 تا استدیو رو بردی زیرسوال که توانای ساخت یک بازی با کیفیت ندارند)

مجموعه ایی از دلیل ها باعث پیروزی یک کنسول در یک نسل میشه، همونطوری که برای این نسل و نسلهای قبل بود. و این مقاله هم مجموعه ایی از دلیل هاست!

من با نظر دوستمون end of ps موافقم که برای پیش بینی نسل بعد زوده (چون سونی خیلی ساکت مونده و هنوز چیزی رو نکرده) ولی خب شما اگر دوست داری مجموعه ایی از دلیل ها بیار که نسل بعدی PS5 با شرایط جدید رقباش (نینتندو سوییچ و مایکروسافت) میتونه موفق عمل کنه

• Like
Reactions: Only Xbox
با توجه به عرضه بازیای Xbox رو pc و بی انحصار بودنش نسل بعد هم همون بتونه ۳۰ میل بفروشه ترکونده کسی پول پا کنسولی که بازیاش به راحتی رو pc در دسترسن نمیده مگر عموما نوب هایی که برای FIFA و call of و این جور چیزا کنسول میخرن که اونام اکثرا باز PS میخرن و یه تعداد اندکی Xbox
خدارو شکر میشه کرکی و بی درد سر بازیای Xbox با کیفیت بهتر از خودش بازی کرد که حسرتشو نخوریم:Laughing::lol:

ری تریسینگ به کنسولای نسل بعد میاد اگه اون ویدیوی لیک شده از gran turismo نسل بعد واقعی باشه که بنظرمیاد خود سونی اون نشون داده چون نه تکذیبش کرده نه تایید مشخصه که یچی هست
طرف تو یه ویدیو تحلیلش کرده بود گفت ری تریسینگ تو بازی دیده میشه
پیداش نکردم اما اون قدیمیه رو میزارم که خودتون ببینید
چند وقت پیش هم سونی به استدیو polyphony digital سفارش داد برای تلوزیون های 8k سونی ی دمو نمایشی ریل تایم بسازه که تریلراش هست
انقدر استدیو به لحاظ فنی قوی هست که بخاد خیلی از تکنولوژی هارو خروجی بگیره(استدیو turn10 هم همینطور) اما هر نمایشی از موتور دلیل بر وجودش تو بازی بعدی و نسل بعد نمیتونه باش
چقدر خوشگل فوق العاده بود تریلری ک گذاشتی:D
اما با قدرت مورد نیاز همچین تکنولوژی بنظرم نزدیک به محال و توجیح اقتصادی نداره مگه اینکه مثل جهش نسل شیش به هفت یهو شاهد جهش قدرت 35 برابری باشیم که واقعا فوق العاده میشه

حالا اینکه فوربس رو متهم به کلیک بیت خوردن کردی بماند ولی دقت کل مقاله مجموعه ایی از دلیل هاس که شما داری یکی یکی براشون اما و اگر و تبصره میاری که آی نه فلان اینطوری نیست و من قبول ندارم و ... (دقت کنی تو یک پستت 7 8 تا استدیو رو بردی زیرسوال که توانای ساخت یک بازی با کیفیت ندارند)

مجموعه ایی از دلیل ها باعث پیروزی یک کنسول در یک نسل میشه، همونطوری که برای این نسل و نسلهای قبل بود. و این مقاله هم مجموعه ایی از دلیل هاست!

من با نظر دوستمون end of ps موافقم که برای پیش بینی نسل بعد زوده (چون سونی خیلی ساکت مونده و هنوز چیزی رو نکرده) ولی خب شما اگر دوست داری مجموعه ایی از دلیل ها بیار که نسل بعدی PS5 با شرایط جدید رقباش (نینتندو سوییچ و مایکروسافت) میتونه موفق عمل کنه
من هيچ وقت نميام بگم و نگفتم سوني از الان نسل بعد رو برده، اتفاقا كسي بودم كه شديدا حمايت كردم از اينكه دوباره مايكرو برگشت سمت بازي هاي سينگل و سوني يه رقيب جدي براي خودش پيدا ميكنه.

بازم نگفتم كه شركتهايي كه مايكرو خريده نميتونن بازي با كيفيت بسازن، چرا ميتونن ولي
من گفتم باورش سخته كه بتونن بازيهايي در حد ناتي داگ يا سانتا بسازن.
حالا فوربس ميتونه اميدوار باشه .

جالبيه اين مقاله هم اينه كه هرچي رو ليست كردهبه عنوان دليل براي برنده شدن اون شركت رقيب بهترشو داره.

حرفايي هم كه زدم اما و اگر نيست اين وسط يه سري تاريخچه و پس زمينه اطلاعات وحود داره كه ادم طبق اونا بحث ميكنه.

ولي موافقم به قوله شما صبر ميكنيم و ميبينيم

ولي موافقم به قوله شما صبر ميكنيم و ميبينيم
صبر ایوب دارید :D اگر بهشتی وجود داشته باشه ، اون رو حلال XB فنها میدونم . تحسینشون میکنم .

اون دنیا :
چه کارهایی کردید ؟
با PS4 بازی کردم ، این رو بندازید توی جهنم ، تو بهشت بوده تا الان !!
XB : اینو بندازید بهشت ، یه PS4 هم با کل بازیهاش در اختیارش بزارید !

آخرین ویرایش:
2012all over again
اگر به 6-7 سال پیش برگردید میبینید که فن های ایکس باکس برای این نسل هم چنین فانتزی هایی داشتن. تازه نسل قبل که رقابت دو کنسول نزدیک بود.:)) بزارید خوش باشن زمان همه چیز رو مشخص میکنه.

پ.ن: lol فیبل 4 به عنوان برگ برنده؟!! فرنچایزی که هیچوقت یک عنوان top-tier چه از نظر فروش و چه امتیاز نبوده حالا کار مایکرو به جایی رسیده که نسخه چهارمش بشه برگ برنده نسل بعد واسش lol.

چند وقت پیش هم سونی به استدیو polyphony digital سفارش داد برای تلوزیون های 8k سونی ی دمو نمایشی ریل تایم بسازه که تریلراش هست
انقدر استدیو به لحاظ فنی قوی هست که بخاد خیلی از تکنولوژی هارو خروجی بگیره(استدیو turn10 هم همینطور) اما هر نمایشی از موتور دلیل بر وجودش تو بازی بعدی و نسل بعد نمیتونه باش
چقدر خوشگل فوق العاده بود تریلری ک گذاشتی:D
اما با قدرت مورد نیاز همچین تکنولوژی بنظرم نزدیک به محال و توجیح اقتصادی نداره مگه اینکه مثل جهش نسل شیش به هفت یهو شاهد جهش قدرت 35 برابری باشیم که واقعا فوق العاده میشه
اره زیادی خفنه ولی بعیدم نیست واقعی باشه چونpd همیشه گرافیکی خفن بوده یسری فوتیج دیگه با ری تریسینگ داره که اون دیگه انقدر خالی بندی نیست و بنظرمیاد واقعا برا ps5 فقط مدل ماشین هم هست:D اون دیگه شک ندارم مال gt نسل بعده اگه پیداش کردم میزارم:D ولی یه سوال چرا انقدر turn10 با pd مقایسه میکنید؟ درسته فورزا برا رقابت با gt ساخته شد ولی جدا خیلی باهم فرق دارن:D pd شبیه ساز میسازه که دیگه خیلیا رو راضی نمیکنه و turn10 فورزا رو یکم فانتزی میسازه چه ربطی به هم دارن:D:D:D
---------------------
کی با این only xbox بحث میکنه کلا از اول تاپیک داره چرند میگه......... این چه سوزشیه من نمیدونم:|
dlc با متای 84 بده lol:)) تیم اشغال shadow fall که رفته پی کارش منتظرباش killzone4 بیاد اونوقت بیا حرف بزن کسی از ساکرپانچ یا هورایزن انتظار نداشت متای +90 بگیره ولی خداییش روش شد اسم gow بیاره:)) ما که با مایکروسافت مشکلی نداریم تازه بشخصه خیلیم دارم با کارای اسپنسر حال میکنم ولی باشه ببینیم کدوم یکی از استودیو های جدید مایکرو میتونه بازی با متای بسیار بده 94 بده:))
ادم واقعا میمونه به بعضیا چی بگه8-| کم کم دارم به نتیجه میرسم این عزیز ما همون hitman2000:))

2012all over again
اگر به 6-7 سال پیش برگردید میبینید که فن های ایکس باکس برای این نسل هم چنین فانتزی هایی داشتن. تازه نسل قبل که رقابت دو کنسول نزدیک بود.:)) بزارید خوش باشن زمان همه چیز رو مشخص میکنه.

پ.ن: lol فیبل 4 به عنوان برگ برنده؟!! فرنچایزی که هیچوقت یک عنوان top-tier چه از نظر فروش و چه امتیاز نبوده حالا کار مایکرو به جایی رسیده که نسخه چهارمش بشه برگ برنده نسل بعد واسش lol.
به عمرم فانتزی تر و تو خواب تر از فنای باکس ندیدم
همیشه همین بودن حالا جالب تر قبل عرضه one x بود همشون میگفتن با اومدنش کار ps۴ تمومه:lol:
البته پلتفرمی که بازی انحصاری نداره وضع فناش از این بهتر نمیشه:Laughing:
۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ جوکایی راجب نسل ۸ میگفتن که اگه اسکرین شاتاشو میگرفتم میذاشتم اینجا تا سال ها میشد خندید
هربار قبل عرضه کنسول جدیدشون از غار میان بیرون و بعد از عرضش و شکست سنگینش گروهی برمیگردن تو غار:Laughing:تا کنسول بعدی
اینا همونیایین که قبل عرضه SOT میگفتن گوتی ۲۰۱۸:lol:
و بهترین بازی نسلشون آمار خیره کننده ۰ گوتی داره:Laughing:
پس بیاید با لوزرا هیچوقت بحث نکنیم:Laughing:
هروقت مجموع فروش کل کنسول های تاریخ XBOX از PS2 رد شد خبرم کنید برا بحث:no:

Ali Venom راجب توانایی PG که بحثی نیست در حال حاضر بهترین استدیو مایکرو هست ولی بازم هنوز زوده بخوای با ND و SM مقایسش کنی حالا چه از نظر کلی و چه از لحاظ تکنیکی و گرافیکی
راجب نسل بعد واقعا این پیش داوری ها خیلی عجیبه برام ! با توجه به سیاست های اخیر مایکرو مشخصه کنسول خوبی از لحاظ قدرت سخت افزاری میده با بازی های بیشتر (به نسبت این نسل) ولی خب به معنی بردن نسل بعد نمیتونه باشه چه از لحاظ انحصاری ها و چه از لحاظ فروش کنسول , چیزی که مشخصه از لحاظ فروش کنسول خیلی سخته بخوان بیشتر از PS بفروشن به دلایلی که بخوای راجبش بحث میکنیم . ولی در کل نسل بعد اگر رقابت نزدیک تر باشه بهتره

آخرین ویرایش:
این پماد برای شما و امثال شما ساخته شده حتما استفاده کنید
View attachment 99975
اتفاقا من میخواستم این بهت بگم این سوزش چه سوزشیه؟:)) افرین برو هر وقت یه بازی با متای بد 94 دادین برگرد:))
همین تو امثال تو ان که باعث میشن ادم از هرچی بازی و کنسوله بدش بیاد من قبلنم گفتم الانم میگم برای من فرقی نداره کی چه کنسولی و کی چه بازیی میسازه از نظر خودم خوب باشه میخرم نظر بقیه هم برام مهم نیست
ولی این که تو از اول تاپیک کردی تو سونی و انحصاریاش خیلی ضایع هست این فن بازیا دیگه قدیمی شده ارزش نداره یچی بهت بگم دوباره بن بشم:)

• Like
Reactions: only sony
باوو بذارید از به خاک و خون کشیده شدن گاو توسط انحصاری های معنویتون بگذره بعد ناتی داگ و گوریلا و سانتا و... رو به خاک خون بکشید:))
نکشیمون با این حجم بالای انحصاری های گاد-تایر تون:-j
خدا PG رو براتون نگه داره که اگه همینم نداشتین میخواستین احتمالا با SoT و CD3 یا شایدم QB کل کل کنید:-"
جدا از شوخی اینکه آدم به آینده ی کنسولی که مایکروسافت پشتشه امیدوار باشه یه چیز طبیعیه منم کنجکاوم بدونم نسل بعد میخواد چکار کنه... ولی این کری های چیپ و اغراق آمیز(به خاک و خون کشیدن و پیشاپیش برنده اعلام کردن) برای فن های کنسولی که نسل رو باخت دیگه زشته... نکنید اینکارو:D

Secret PS5 operation slip reveals "next generation PlayStation" details
تا اونجایی که مشخصه به گفته kodera تا 2021 هیچ ps جدیدی در کار نیست کاملا مشخصه باز میخوان یادی از دوران انتقال نسل 6 به7 بکنن با لانچ فاجعه ps3:D ولی نکته جالب اینجا بود که ظاهرا سونی هم به فکر cloud gaming هست:-?
همین الان PS NOW هست دیگه به فکر چیه چندساله وارد cloud شده

• Like
Reactions: g4mer
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or