شایعه مقاله IGN: اتفاقات بزرگ دنیای بازی در سال 2019

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سال 2018 برای دنیای بازی های رایانه ای سال بزرگی بود و عناوین زیادی در این سال عرضه شدند. اما این تجارت بزرگ برای خود پایانی نمی بیند و هر ساله شایعات زیادی درباره نرم افزار و سخت افزار های مختلفی که در آینده عرضه خواهند شد وجود دارد. اقای جردن سیرانی از نویسندگان سایت IGN مقاله ای درباره 10 شایعه بزرگ بازی های رایانه ای در سال 2019 که ممکن است به واقعیت تبدیل شوند نوشته که به ترجمه و بررسی آن می پردازیم.

price.jpg

شایعه اول: کنسول های نسل بعد سونی و مایکروسافت

سال 2018 اولین سالی بود که شایعاتی درباره برنامه های سونی و مایکروسافت برای عرضه کنسول های نسل بعد مطرح گردید و هردو کمپانی درباره وجود کنسول های جدید خود و تاریخ های عرضه احتمالی صحبت هایی کردند.

ابتدا مایکروسافت در کنفرانس E3 2018 به Xbox یا (Xbox های) جدید اشاره کرد در حالی که فیل اسپنسر گفت: "ما بطور جدی روی معماری کنسول Xbox بعدی کار می کنیم تا تعهد خود را نسبت به عرضه بهترین کنسول بازی به انجام برسانیم" مدتی بعد نیز گزارشی منتشر گردید که درباره نقشه های مایکروسافت برای کنسول بعدی خود توضیحاتی ارائه می کرد و در آن گزارش اشاره شده بود که اسم رمز Xbox بعدی Scarlett است و برای عرضه در سال 2020 در نظر گرفته شده است.
بر اساس این گزارش مایکروسافت در سال 2020 قصد عرضه 2 کنسول را دارد که یکی از آنها مانند کنسول های نسل قبل با سخت افزار قوی تری است و دیگری ارزان تر است و تمرکز اصلی را به استریم بازی ها خواهد گذاشت.

شایعاتی درباره کنسول نسل بعدی سونی نیز وجود دارد، رئیس کمپانی سونی آقای یوشیدا گفت که زمان مالی مناسب برای عرضه کنسول های نسل بعد فرا رسیده ولی هیچ اشاره ای به جزئیات عرضه کنسول PS5 یا زمان عرضه آن نکرد. هرچند گزاشر هایی وجود دارد که تاکید می کند کنسول بدی سونی تغییر اساسی بزرگی با PS4 نخواهد داشت و از همان سبک معماری استفاده خواهد کرد.

بر اساس 3 شایعه و اینکه با گذشتن از ماه نوامبر دقیقا 6 سال است که از عرضه PS4 و Xbox1 می گذرد بعید نیست که در سال 2019 اولین نگاه به کنسول های نسل بعد این دو کمپانی را داشته باشیم.

Nintendo-Switch-2-concept-Curved-Labs-3-680x450.jpg

شایعه دوم: نینتندو روی کنسول Switch بهینه شده کار می کند

قبل از شروع نسل جدیدکنسول ها ممکن است نینتندو ورژن جدیدی از کنسول قابل حمل-خانگی هیبرید خود عرضه کند

بر اساس گزارش مجله وال استریت صحبت هایی درباره کنسول جدید switch با تغییراتی مثل یک LCD بهتر مطرح شده است که بر اساس این گزارش در نیمه دوم سال 2019 عرضه خواهد شد.

th

شایعه سوم: مایکروسافت یک Xbox one بدون درایو نوری را مد نظر دارد

به نسل فعلی برگردیم، بر اساس گزارش هایی مایکروسافت عرضه یک کنسول Xbox One بدون درایو نوری را در سال 2019 مد نظر دارد.
بر اساس گزارش های منتظر شده برداشتن درایو نوری می توند به مایکروسافت کمک کند تا کنسول Xbox One را با قیمت 200 دلار یا کمتر عرضه کند. بر اساس این گزارش صاحبان فعلی دیسک های بازی نیز می توانند با یک برنامه تبدیل دیسک به بازی دیجیتال از بازی هایی که قبلا خریداری کردند با دریافت یک کد دانلود دیجیتالی استفاده کنند.

Harry-Potter-RPG-AAA-Game-750x460.jpg

شایعه چهارم: بازی Harry Potter RPG در دست توسعه است

در ماه اکتبر یک ویدیو منتسب به بازی HP RPG در اینترنت پخش شد. ویدیو توسط یکی از کاربران ردیت منتشر شده بود که در آن یک جهان جادوگری RPG به نمایش کشیده شده بود و ساخت کاراکتر بازی، انتخاب مدرسه هاگوارتز و ورد های جادویی آشنایی در آن نمایش داده می شد.

در حالی که هنوز خبری در این رابطه تایید نشده اما شایعه ای وجود دارد که کمپانی برادران وارنر (که صاحب کمپانی Avalanche نیز هست) توسعه این بازی را در دستور کار خود دارد.

شرکت نرم افزاری Avalanche ساخت بازی هایی مانند Disney Infinity را نیز قبلا توسعه داده است.

rocksteady-superman-game-info-leaked.jpg

شایعه پنجم: بازی جدید شرکت Rocksteady

هیچ شکی وجود ندارد که بعد از عرضه Batman:Arkham Trilogy در سال 2015 بازی توسط این کمپانی در حال توسعه است. درحالی که شایعات زیادی وجود دارد که مدت زیادی است راک استدی روی بازی سوپر من جدیدی کار میکند. ولی بعد از ماه نوامبر که شرکت اعلام کرد "بازی بعدی ما سوپر من نیست" تمام این شایعات پایان یافت. و بار دیگر ما بدون هیچ سرنخی درباره بازی بعدی این گمپانی ماندیم!

در هر صورت امسال بعد از 4 سال احتمال اینکه بازی بعدی AAA این کمپانی معرفی و عرضه شود زیاد است.(البه اگر عرضه Batman: Arkham VR در نظر گرفته نشود).

diablo4.jpg

شایعه ششم: بلیزارد در حال کار بر روی Diablo IV با اسم رمز Feris است

بر اساس گزارش هایی بلیزارد از سال 2016 در حال کار بر روی عنوانی با نام Feris است. پیش از این شایعاتی وجود داشت که بازی بعدی سری دیابلو زودتر از سال 2020 عرضه نخواهد شد اما گزارش جدید به عنوانی با المان های MMO کم و محیط تاریک بازی اشاره دارد که شبیه سری دیبالو است.
همچنین بعد از عرضه بازی Diablo:immortal که فقط برای تلفن های هوشمند معرفی گردید و با واکنش منفی هواداران رو به رو شد همگی منتظر یک بازی برجسته دیگر از این سری محبوب هستند.

th

شایعه هفتم: بازی جدید از سری Bioshock در حال ساخت است

اوایل سال گذشته در گزارشی آینده سری بازی Bioshock مطرح گردید و اینکه بازی بعدی این سری در یک پروژه سری با کد رمز Parkside در حال ساخت است.

2k Games که کمپانی صاحب شرکت بازی سازی Take-two است پیش از این اعلام کرده بود که "سری Bioshock قطعا یک عنوان دائمی است" همچنین میدانیم که از سال 2013 و عرضه بازی Bioshock: infinite عنوان جدیدی از این سری محبوب در نسل حاضر معرفی نشده است. هرچند گفته می شود که توسعه Parkside که در مراحل ابتدایی خود قرار دارد. اما در سال 2019 معرفی خواهد شد.

th

شایعه هشتم: بازی Borderland 3 معرفی خواهد شد

طرفداران این سری بی صبرانه منتظر معرفی عنوان بعدی هستند. در حالی که در سال 2016 وجود این بازی تایید شده بود کمپانی GearBpx تاکنون عنوان یا جزئیاتی درباره سری بعدی این عنوان مطرح نکرده است.

در GDC 2017 مدیر عامل GearBox یک دموی تکنیکی اولیه از عنوان بعدی این سری را که با استفاده از موتور Unreal Engine 4 ساخته شده بود را نمایش داد. البته همان موقع هم ایشان گفتند که این یک دموی تکنیکی ساده بود و یک بازی نیست. 6 ماه بعد مدیر عامل اعلام کرد که 90% تیم بازی سازی Gearbox در حال توسعه عنوانی هستند که همه ما دوست داریم روی آن کار شود. که به تصور خیلی ها منظور همان بازی Borderland 3 است.

th

شایعه نهم: مایکروسافت بازی fable را احیا خواهد کرد

هفته های اول سال 2018 شایعه ای مطرح شد که یک Fable جدید توسط کمپانی PlayGround ساده سری Forza Horizon در حال توسعه است. بر اساس گزارش های آن موقع یک بازی کاراکتر محور RPG در حال ساخت بود.

در سال 2017 کمپانی PlayGround آگهی استخدامی برای یک بازی سری RPG-OpenWorld داده بود و در نهایت کسانی را انتخاب کرد که در مراحل توسعه GTA V, MGS V , SW:B2 و HellBlade دخلی بوده اند.

Valve-VR-HMD-Speculation-21.jpg

شایعه دهم: کمپانی Valve در حال ساخت عینک واقعیت(VR) مجازی اختصاصی خود است

این شایعات با انتظار عکسی از مدل اولیه احتمالی عینک مجازی کمپانی Valve در سال پیش شروع شد.

جالب توجه تر از خود عینک مجازی این شایعه است که کمپانی ولو با توسعه این عینک همزمان عرضه یک بازی Half-Life جدید مبتنی بر عینک های واقعیت مجازی را در دستور کار خود دارد. بازی مطرح شده برای این عینک مجازی که اولین بار در سال 2016 شایعات آن مطرح گردید احتمالا دنباله ای بر سری Half Life است که آخرین بازی آن در سال 2007 عرضه گشته است.

ویدیو های مرتبط:

ویدیو منتسب به Harry Potter RPG
ویدیو دموی تکنیکی BL3 با UE4

منبع اصلی خبر

آخرین ویرایش:
اصل کاری مدل قوی تره اسکارلت هست(همونی که به کیت توسعه دهندش اناکوندا میگفت)
باید دید اون چقدر قدرت داره و میتونه بزنه رو دست 13 ترافلاپس یا نه شده حتی با قیمت بیش از 500 دلار

بعید میدونم بخوان اینطوری خیلی مانور بدن رو قدرت کنسول. اینکه از 8-6 ترافلاپس برن روی 13 ترافلاپس خیلی چشمگیر و معنادار نیست به نظرم. حتی در حد جهش وان X نسبت به وان S هم نیست. من دوست دارم یه چیز خاص و ویژه مختص آناکوندا بذارن. مثلا یه سیستم سخت افزاری با پشتیبانی نرم افزاری برای ساپورت ری تریسینگ یا یه همچین چیزی. مایکروسافت در زمینه هوش مصنوعی برای بازی و Machine Learning الان کارهای مختلفی کرده و سر DirectX Raytracing هم که از ابتدا داشتن با انویدیا همکاری میکردن.

اگر همچین کاری کنن واقعا ارزشمند هست، هر چند یک اینسایدر دیگه توی ResetEra گفته بود که کنسول نسل بعد مایکروسافت از ری تریسینگ پشتیبانی میکنه. حالا چقدر و به چه نحو و ... رو باید منتظر موند و دید.

با تمامه احترام

ولي به نظر من مضخرف ترين اتفاقي كه واسه نسل بعد بيافته ميتونه همين كراس جن شدن باشه.
يعني يه كنسول ١٢ ترافلاپسي بايد فداي يه كنسوا زير ٢ ترافلاپس بشه :|
( حالا اگه به فيفا يا prs ختم بشه مورد نداره)
اونموقع جهش گرافيكي خيره كننده داريم ؟!!

خير

ار طرف ديگه مايكروسافت حماقت ميكنه چنين كاريو انجام بده ،چرااا؟!! :D

چونكه احتمال خيلي زياد سوني با showcase گرافيكي خودش يعني هورايزن وارد ميشه و تمامه توجه ها رو معطوف خودش ميكنه و يه هايپ خفني ايجاد ميكنه .

ادامه يه ip خوشنام با قدرت نسل بعد.

ولي مايكرو نبايد تحت هيچ شرايطي همون اول critical hit بشه بايد با ايپي خفن و دهن پركن و نسل بعدي كنفرانس نسل بعد خودش رو استارت بزنه تا همون اول از تب تاب نيفته

همین نسل هم کراس جن شده بود چند سال اول با اینکه تکنولوژی کنسول‌های نسل 7 و 8 خیلی خیلی متفاوت بود. برای این نسل و نسل بعد ولی تکنولوژی کاملا مشابه هست و مایکروسافت هم از سال 2016 داشته در مورد همچین رویکردی (BC و FC) صحبت می‌کرده. حالا به فرض که هیچکدوم از استودیوهای مایکروسافت هم شوکیس گرافیکی ندن بیرون (که این فکر باطلی هست) استودیوهایی مثل راک استار و دایس و ... همین الانش با وجود کنسول‌های 2 ترافلاپسی دارن بازی‌هایی مثل BFV و RDR2 و ... رو میسازن و نتیجه و تفاوتش هم کاملا مشخص هست. حتی بین یه کنسول 6 ترافلاپسی و یه کنسول 4.2 ترافلاپسی و یه گرافیک مثل 2080 RTX.

پس خیلی هم از این زاویه به قضایا نگاه نکنید. :D باز از جهش در هوش مصنوعی و فیزیک و ایجاد دنیاهای زنده و پویا صحبت میکردی یک چیزی. اون رو نمیشه از CPU نسل قبل انتظار داشت ولی شاید برای همون هم مایکروسافت راهکاری در نظر گرفته که داره همچین پیشنهادی به بازیسازها میده.

بعید میدونم بخوان اینطوری خیلی مانور بدن رو قدرت کنسول. اینکه از 8-6 ترافلاپس برن روی 13 ترافلاپس خیلی چشمگیر و معنادار نیست به نظرم. حتی در حد جهش وان X نسبت به وان S هم نیست. من دوست دارم یه چیز خاص و ویژه مختص آناکوندا بذارن. مثلا یه سیستم سخت افزاری با پشتیبانی نرم افزاری برای ساپورت ری تریسینگ یا یه همچین چیزی. مایکروسافت در زمینه هوش مصنوعی برای بازی و Machine Learning الان کارهای مختلفی کرده و سر DirectX Raytracing هم که از ابتدا داشتن با انویدیا همکاری میکردن.

اگر همچین کاری کنن واقعا ارزشمند هست، هر چند یک اینسایدر دیگه توی ResetEra گفته بود که کنسول نسل بعد مایکروسافت از ری تریسینگ پشتیبانی میکنه. حالا چقدر و به چه نحو و ... رو باید منتظر موند و دید.

همین نسل هم کراس جن شده بود چند سال اول با اینکه تکنولوژی کنسول‌های نسل 7 و 8 خیلی خیلی متفاوت بود. برای این نسل و نسل بعد ولی تکنولوژی کاملا مشابه هست و مایکروسافت هم از سال 2016 داشته در مورد همچین رویکردی (BC و FC) صحبت می‌کرده. حالا به فرض که هیچکدوم از استودیوهای مایکروسافت هم شوکیس گرافیکی ندن بیرون (که این فکر باطلی هست) استودیوهایی مثل راک استار و دایس و ... همین الانش با وجود کنسول‌های 2 ترافلاپسی دارن بازی‌هایی مثل BFV و RDR2 و ... رو میسازن و نتیجه و تفاوتش هم کاملا مشخص هست. حتی بین یه کنسول 6 ترافلاپسی و یه کنسول 4.2 ترافلاپسی و یه گرافیک مثل 2080 RTX.

پس خیلی هم از این زاویه به قضایا نگاه نکنید. :D باز از جهش در هوش مصنوعی و فیزیک و ایجاد دنیاهای زنده و پویا صحبت میکردی یک چیزی. اون رو نمیشه از CPU نسل قبل انتظار داشت ولی شاید برای همون هم مایکروسافت راهکاری در نظر گرفته که داره همچین پیشنهادی به بازیسازها میده.
به نظرم منم Ray Tracing سر شاخشه
ولی خب برای اجراش روی بازی ها خیلی قدرت سخت افزار لازمه دیگه اگر مدل معمولی 8 ترافلاپس باشه مدل اناکوندا 13 ترافلاپس منطقیه جهش خیلی زیادیه اتفاقا
کاش بتونن با 500 دلار سر و تهش رو جمع کنن
کلا کاش از طرح مستطیل شکل ظاهر کنسول بکشن بیرون یه چیز نوین که وقتی ببینش حال بیاد اسمش هم به نظر XBOX 720 بذارن فکر نکنم XBOX TWO بذارن
دیگه غیر از RAY TRACING و قدرت سخت افزار بالا و پردازنده نسل جدید امیدوارم یه چیزی جدید حداقل مایکروسافت برای رو کردن داشته باشه فکر کن مثلا بیاد تنظیمات گرافیکی رو که تقریبا روی ONE X سازنده ها پیاده کردن رو اینجا روی اناکوندا به صورت جدی تر انجام بدن دیگه فقط انتخاب سره رزولوشن بالا یا نرخ فریم بالا نباشه مثل ONE X بلکه بیاد سره انتخاب تنظیمات گرافیکی یه چیزی در حد PC ولی نه با اون جزئیات که ماهیت کنسول زیر سوال بره

• Like
Reactions: wii baz
با تمامه احترام

ولي به نظر من مضخرف ترين اتفاقي كه واسه نسل بعد بيافته ميتونه همين كراس جن شدن باشه.
يعني يه كنسول ١٢ ترافلاپسي بايد فداي يه كنسوا زير ٢ ترافلاپس بشه :|
( حالا اگه به فيفا يا prs ختم بشه مورد نداره)
اونموقع جهش گرافيكي خيره كننده داريم ؟!!

خير

ار طرف ديگه مايكروسافت حماقت ميكنه چنين كاريو انجام بده ،چرااا؟!! :D

چونكه احتمال خيلي زياد سوني با showcase گرافيكي خودش يعني هورايزن وارد ميشه و تمامه توجه ها رو معطوف خودش ميكنه و يه هايپ خفني ايجاد ميكنه .

ادامه يه ip خوشنام با قدرت نسل بعد.

ولي مايكرو نبايد تحت هيچ شرايطي همون اول critical hit بشه بايد با ايپي خفن و دهن پركن و نسل بعدي كنفرانس نسل بعد خودش رو استارت بزنه تا همون اول از تب تاب نيفته
دقیقا !
امیدوارم پلی گراند بزنه همه تیم های فنی استودیو های رقیب رو با گرافیک بازیش با خاک یکسان کنه ... دیگه وقت دیر جنبیدن برای مایکروسافت نیست

• Like
Reactions: Only Xbox
دقیقا !
امیدوارم پلی گراند بزنه همه تیم های فنی استودیو های رقیب رو با گرافیک بازیش با خاک یکسان کنه ... دیگه وقت دیر جنبیدن برای مایکروسافت نیست
پلی گراند به کنار
شوکیس گرافیکی دست انیشتیو هست که بزنه دهن هرچی استودیو هست اسفالت کنه

هیجان انگیز ترین قسمت سال 2019 کنسولهای نسل بعد هستند.
این میشه چهارمین باری که دارم لحظه به لحظه لانچ یک نسل جدید را دنبال میکنم.

زمان لانچ نسل 5 (PS1) هم گیمر بودم حتما بیشتر از الان ولی خب از یک طرف بازار کنسول های بازی اینقدر بزرگ نبود و توی ایران هم خیلی به روز کنسول نمی آمد و از طرف دیگه اینترنت اصلا نداشتم (اولین بار اینترنت آنلاین رو سال 1997 تجربه کردم)

از PS1 به PS2 : از نسل 5 به 6 هم خیلی داغ بود .ایکس باکس نبود ولی دریمکست قبل از PS2 لانچ شده بود و همه منتظر نبرد سگا و سونی بودند. نینتندو هم حداقل توی نت خیلی بهش اهمیت نمی دادند. همه هم میدونیم چی شد . سگا از دنیا کنسول سازی خارج شد.
جهش 9 برابری قدرت از PS1 به PS2

نسل 6 به 7 : اینترنت بهتری داشتیم حتی میتونستیم تریلر بازیها را ببینیم. اینبار ستاره xbox360 بود. سونی پیروز و سرمست از پیروزی را به چالش بزرگی کشوند.نینتندو هم با wii غوغا کرد.
جهش 35 برابری قدرت از PS2 به PS3 عجب کنسولی بود PS3 همینطور XBOX360 نسل به معنی واقعی نغییر کرد

نسل 7 به 8 : اینبار مایکروسافت مغرور و سونی عاقل تر شده بودند.نسل سخت افزار ضعیف و شروع (؟)کنسول میان نسلی
جهش 8 برابری قدرت از PS3 به PS4

حالا منتظر ps5 که هستیم البته انتظاار ندارم حتی 8 برابر جهش کنه که باید به 15 ترا فلاپس برسه . ولی باید بالای 10 ترا فلاپس قدرت داشته باشه

آخرین ویرایش:
به نظرت وقتی مایکرو توی یک نسل 1/3 رو میرسونه 6
نسل بعد میتونه 6 رو برسونه 14 ترافلاپس؟
جالبه ps3 با اینکه 1 سال بعد از x360 امده بازم توی GPU ضعیف تر از 360 بوده
حالا بعضیییییییا میگن چون ONE X بعد از 1 سال از انتشار پرو امده طبیعی هست که قدرتش بیشتر باشه:)):)):)):))

حالا بعضیییییییا میگن چون ONE X بعد از 1 سال از انتشار پرو امده طبیعی هست که قدرتش بیشتر باشه:)):)):)):))

شدنش که میشه
ولی XBOX ONE روی قدرت مانور نمی داد و مایکروسافت نمی خواست قوی ترین را بسازه ولی با ONE X میخواست.
ضمنا بین ONE و ONE X هم 4 سال فاصله بود که تزدیک یک نسل هست.

من که عاشق کنسول قوی هستم و کنسول 500 دلاری قوی را به کنسول 300 دلاری متوسط ترجیح میدم
ولی 14 ترا فلاپس یا بالاتر بیشتر یک رویای دوست داشتنی هست تا واقعیت

زمانی که PS4 لانچ شد با 1.84 ترا فلاپس چند روز قبلش AMD گرافیک 5.5 ترا فلاپسی خودش را بیرون داده بود.(290X)
حتی یکسال قبل از اون همون AMD گرافیک 4 ترا فلاپسی داشت (7970) .
ولی سونی تصمیم گرفت یک GPU میان رده را کاستومایز کنه(7850)
پس نباید امید داشت یک Radeon VII با 14 ترا فلاپس را توی قلب کنسولهای جدید ببینیم.
من با 10 ترا فلاپس هم کاملا خوشحال خواهم بود ولی زیر اون نا امید کننده هست

اون دیگه باید مقایسه های عناوینشون ببینی و تا جایی که یادمه گرافیک بازیا رو ps3 خیلی بهتر بود(خودمم 360 داشتم و یادمه یه باری مقایسشون کردیم:D) تنها مشکلی که داشت سیستم پیچیدش بود که سازنده ها باهاش مشکل داشتن و این نسلم بخاطرش بکوارد ps3 نداشتیم
-----------------------------------------------------
بشخصه برای من فرقی نمیکنه کدوم کنسول قوی تره اینا همش تبلیغات کل کل های بیخوده فقط اگه انحصاری خوب داشته باشه میخرم

شدنش که میشه
ولی XBOX ONE روی قدرت مانور نمی داد و مایکروسافت نمی خواست قوی ترین را بسازه ولی با ONE X میخواست.
ضمنا بین ONE و ONE X هم 4 سال فاصله بود که تزدیک یک نسل هست.

من که عاشق کنسول قوی هستم و کنسول 500 دلاری قوی را به کنسول 300 دلاری متوسط ترجیح میدم
ولی 14 ترا فلاپس یا بالاتر بیشتر یک رویای دوست داشتنی هست تا واقعیت

زمانی که PS4 لانچ شد با 1.84 ترا فلاپس چند روز قبلش AMD گرافیک 5.5 ترا فلاپسی خودش را بیرون داده بود.(290X)
حتی یکسال قبل از اون همون AMD گرافیک 4 ترا فلاپسی داشت (7970) .
ولی سونی تصمیم گرفت یک GPU میان رده را کاستومایز کنه(7850)
پس نباید امید داشت یک Radeon VII با 14 ترا فلاپس را توی قلب کنسولهای جدید ببینیم.
من با 10 ترا فلاپس هم کاملا خوشحال خواهم بود ولی زیر اون نا امید کننده هست
زیره 10 ترافلاپس که بچه بازیه دیگه اسم نسل بعد نمیخواد براش بذارن
مایکروسافت هر نسل قوی ترین سخت افزار رو ساخته نسل شش اکس باکس اورجینال که گویا black رو 60 فریم اجرا میکرده!!! (ما که اون زمان از فریم و این چیزا چیزی نمیدونستیم) ولی مقایسه هایی که انجام میگرفته کاملا برتری رو نسبت به سایرین داشته هیولایی بود زمان خودش
x360 هم که توی بیش از80 درصد بازی ها کاملا برتر بود از ps3 حتی توی فریم که اون قدر تازه صحبت از پردازنده cell توی ps3
این نسل هم که با one x بقیه ناک اوت شدن
به نظرم چون مایکروسافت برخلاف سونی همیشه سخت افزار برتر رو داشته میتونه تا حالا 14 نه ولی 13 ترافلاپس رو بره حالا 550 دلار هم شد به جهنم به قول خودت خیلی بهتره پول بیشتر بدی ولی قدرت تا اخر نسل خروجی بهتر بگیری

آخرین ویرایش:
اون دیگه باید مقایسه های عناوینشون ببینی و تا جایی که یادمه گرافیک بازیا رو ps3 خیلی بهتر بود(خودمم 360 داشتم و یادمه یه باری مقایسشون کردیم:D) تنها مشکلی که داشت سیستم پیچیدش بود که سازنده ها باهاش مشکل داشتن و این نسلم بخاطرش بکوارد ps3 نداشتیم
-----------------------------------------------------
بشخصه برای من فرقی نمیکنه کدوم کنسول قوی تره اینا همش تبلیغات کل کل های بیخوده فقط اگه
انحصاری خوب داشته باشه میخرم
دیگه جوک نگو خواهشا بیش از 80 درصد بازی های مولتی پلتفرم روی x360 برتری قاطع داشتن تازه 1 سال بعد از x360 هم امد ولی قدرتش کمتر بود اون بالا جدول رو یه نگاه بنداز
این حرف ها که نمیدونم سیستمش پیچیده بود و این بهانه ها دیگه تا 3 سال بعد که باهاش کار کردن باید قلق کار دستشون میامد مثل اینکه الان وان معمولی بازی هاش از ps4 رزولوشن و فریم کمتری دارن ما بیایم بهانه بیاریم که اره سیستمش پیچیده هست نمیتونن باهاش کار کنن 8-}
این چیزا دیگه تکراری شده عزیز

دیگه جوک نگو خواهشا بیش از 80 درصد بازی های مولتی پلتفرم روی x360 برتری قاطع داشتن تازه 1 سال بعد از x360 هم امد ولی قدرتش کمتر بود اون بالا جدول رو یه نگاه بنداز
این حرف ها که نمیدونم سیستمش پیچیده بود و این بهانه ها دیگه تا 3 سال بعد که باهاش کار کردن باید قلق کار دستشون میامد مثل اینکه الان وان معمولی بازی هاش از ps4 رزولوشن و فریم کمتری دارن ما بیایم بهانه بیاریم که اره سیستمش پیچیده هست نمیتونن باهاش کار کنن 8-}
این چیزا دیگه تکراری شده عزیز
خودت خواهشا جوک نگو داداچ دیگه نزار کار بکه مقایسه تصویری بکشه:D من هنوز اون تصاویر چندسال پیش یادمه که برتری ps3 نشون میداد من دارم میگم این نسل بخاطر پیچیده بودن ps3 بکوارد نداشتیم بهانه چیه:D اون قضیه که سازنده ها باهاش مشکل داشتن عین حقیقته خودت میتونی بری ببینی بعدشم xbox اصلی میدونی کی امد؟ دو سه سال بعد ps2 تازه با دروغای بیل گیتس که میگفت بازیاش در حد toy story2 هستن:D حالا مگه چقدر فرق داشتن که بخوایم سرش بحث الکی کنیم من تو همون پست قبلی گفتم انحصاری برام مهمه یعنی کنسول بعدی مایکرو هم انحصاری مورد نظر من داشته باشه میخرمش هرچند که میدونم نداره(سلیقه خودم میگم):D واگرنه میرفتم یه pc میگرفتم خودم خلاص میکردم

• Like
Reactions: gamer1998y

پس خیلی هم از این زاویه به قضایا نگاه نکنید. :D باز از جهش در هوش مصنوعی و فیزیک و ایجاد دنیاهای زنده و پویا صحبت میکردی یک چیزی. اون رو نمیشه از CPU نسل قبل انتظار داشت ولی شاید برای همون هم مایکروسافت راهکاری در نظر گرفته که داره همچین پیشنهادی به بازیسازها میده.[/QUO

كراس جن هميشه بوده ولي اينكه مايكرو بياد شركتا ديگه رو ترغيب كنه كه بازي ها تون رو براي ايكس باكس one بهينه كنيد خيلي مسخره ميشه اونم رو ايكس باكس ١ .
حالا وان ايكس يه حرفي :D
--------------
شما بالا گفتي از زاويه گرافيك به پيشرفت نسل بعد نگاه نكن.
منم ميگم ok :D

سما از هر لحاظ حساب كني (فيزيك-انيميشن-پويايي و غيره.....)
اگه مبنا و صفر تا صد بازي بر پايه نسل بعد باشه خيلي نتيجه بهتري ميگيريم تا اينكه سرو تهش رو به اسمه بهينه واسه نسل قبل بزنن.

كراس جن هميشه بوده ولي اينكه مايكرو بياد شركتا ديگه رو ترغيب كنه كه بازي ها تون رو براي ايكس باكس one بهينه كنيد خيلي مسخره ميشه اونم رو ايكس باكس ١ .
حالا وان ايكس يه حرفي :D
--------------
شما بالا گفتي از زاويه گرافيك به پيشرفت نسل بعد نگاه نكن.
منم ميگم ok :D

سما از هر لحاظ حساب كني (فيزيك-انيميشن-پويايي و غيره.....)
اگه مبنا و صفر تا صد بازي بر پايه نسل بعد باشه خيلي نتيجه بهتري ميگيريم تا اينكه سرو تهش رو به اسمه بهينه واسه نسل قبل بزنن.

مایکروسافت کاری رو میکنه که به صلاح خودش و کامیونیتیش هست و بقیه هم کاری رو میکنن که به صلاح خودشون هست

• Like
Reactions: Only Xbox
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or