معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پدرام جان
فك كنم ديسك خوبي نباشه يا سرعت بالا بزنن، آخه 4تومن هم يكم مشكوكه، الان بازي دست 2 رو بچه ها ميدن 3.5.

پرتو معروفه به ارزون دادن.همیشه هم ارزون تر از جاهای دیگه میده محصولاتش رو.
سرعت رایتشون هم 2.4 هست خیالت راحت.من که جنس بد تا حالا از این شرکت ندیدم. ;)

پرتو معروفه به ارزون دادن.همیشه هم ارزون تر از جاهای دیگه میده محصولاتش رو.
سرعت رایتشون هم 2.4 هست خیالت راحت.من که جنس بد تا حالا از این شرکت ندیدم. ;)
شما كه باهاشون آشنايي،
ميدوني كه بازي بدون كاور و قاب رو ارزونتر ميده يا نه؟

ما هم دستگاه آركيد و پريميوم با HDMI موجود داريم (‌Elite ها تمام شده فعلا )‌
بازيهاي X360 و PC هم كه هست

اگر دوست داشتيد تماس بگيريد ، در خدمتيم

آقا هر می Arcade میخواد بره پیکسل داره خوب میده من دیشب دیدم آورده امروز با یکی از دوستامون که دستگاش قبلا 3 چراق شده بود رفتیم یدونه براش آرکید بگیریم . دستگاهاش خیلی خوبن به نظرم . این آرکید ها خیلی خوب در اومده , خودم هم هوس کردم . اول اینکه تاریخش ماله برج 4 سال 2008 بود که خیلی جدید بود و اینکه چقدر تمیز و بی سرو صدا کار میکنه , به نظرم الان بهترین دستگاه همین آرکید هست - همونجا که من بودم چند نفر اومده بودن بخرن مثل اینکه خیلی طرفدار پیدا کرده . ما ازشون خریدیم 430 تومن . تو پکش هم به memory 256 یه دسته بیسیم - یه بازی اورجینال بود . درایوش هم BenQ بود.

اینم آدرسش :
آدرس : تهران , خیابان گیشا (نصر) , بازار بزرگ نصر
طبقه همکف ورودی A5 پلاک 313

تلفن : 88286064

بچه ها كسي ميدونه كه آيا پرتو در حضور مشتري هم كنسول رو هك ميكنه يا نه؟
اگه نه، شما كجا رو ميشناسين كه در حضور مشتري كنسول رو هك كنه.

تشكر.

بچه ها كسي ميدونه كه آيا پرتو در حضور مشتري هم كنسول رو هك ميكنه يا نه؟
اگه نه، شما كجا رو ميشناسين كه در حضور مشتري كنسول رو هك كنه.

تشكر.

بهشون بگو ببین انجام میدن یا نه.مطمئنا انجام میدن.اما من دیده بودم کنسول هایی که می فروشن کپی خور شده هست. ;)

مرسي بچه ها از جواب ها،
كنسولم 5 ساعت ديگه به دستم ميرسه ولي پرميوم UC هست و ساختش براي ماه دوم 2008ه و فكر ميكنم BenQ باشه.

شنيدم پرتو با 15 تومن كپي خور ميكنه ولي ميخواستم ببينم پيش خودم اين كارو ميكنه يا بايد كنسول رو بذارم اونجا و بعدا بگيرم.

اگه جايي ميشناسين كه كارش خوب باشه، ارزون باشه و پيش خودم كنسول رو هك كنه، لطفا بگين.

با سلام
ببينم جايي هست كه 360 رو عوض كنه. دستگاهم هيچ مشكلي نداره فقط قديميه.
با تشكر

خیر.می تونید توی بازارچه برای فروش بگذارید... ;)

مرسي بچه ها از جواب ها،
كنسولم 5 ساعت ديگه به دستم ميرسه ولي پرميوم UC هست و ساختش براي ماه دوم 2008ه و فكر ميكنم BenQ باشه.

شنيدم پرتو با 15 تومن كپي خور ميكنه ولي ميخواستم ببينم پيش خودم اين كارو ميكنه يا بايد كنسول رو بذارم اونجا و بعدا بگيرم.

اگه جايي ميشناسين كه كارش خوب باشه، ارزون باشه و پيش خودم كنسول رو هك كنه، لطفا بگين.

همون پرتو خوبه.NextGen هم خوبه.
زنگ بزن پرتو ببین جلوی خودت انجام میده یا نه...

آخرین ویرایش:
پدرام جان،
NextGen هنوز همون 60تومن رو واسه كپي خور كردن BenQ ميگيره؟ چون پرتو انگار 15 ميگيره گفتم شايد NextGen سري BenQ رو ارزون تر كپي خور كنه.

مرسي بچه ها از جواب ها،

خیر.می تونید توی بازارچه برای فروش بگذارید... ;)

همون پرتو خوبه.NextGen هم خوبه.
زنگ بزن پرتو ببین جلوی خودت انجام میده یا نه...

پدرام جان،
NextGen هنوز همون 60تومن رو واسه كپي خور كردن BenQ ميگيره؟ چون پرتو انگار 15 ميگيره گفتم شايد NextGen سري BenQ رو ارزون تر كپي خور كنه.

قبلا 30 می گرفت NextGen.الان هم بین 15 تا 20 میگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or