شماره : 33911083با سلام . :cheesygri
از دوستان كسي هست كه شماره تلفن فتحي (پاساژ لباف) رو داشته باشه ؟ زياد گشتم ولي پيدا نكردم . خيلي ممنون از لطف شما ؟
خوب به نظر من به اقا پیام بگو تو فروشگاه مجازی هم قیمتاش توپه و کنسولاش فکر کنم یه 20 روز دیگه عازمه اگه می خوای سریع برو بگو فکر کنم همین که وست گفته 460 رو 360 می ده ( ارکید ) !سلام دوستان من به westgame زنگ زدم قيمت falconرو گفت 460هزار تومان.
منم مي خوام يه x360 جديد بخرم. به نظر شما مناسب؟:confused:
سلامسلام دوستان من به westgame زنگ زدم قيمت falconرو گفت 460هزار تومان.
منم مي خوام يه x360 جديد بخرم. به نظر شما مناسب؟:confused:
سلام
همينطور که دوست ما گفت:آقا پيام بهترين مورد هست.چون هم قيمتهاش مناسبه و هم
مثل بعضي از فروشگاهها به شما جنس دست دو قالب نميکنن من به آقا پيام زنگ زدم گفتن:من هفته بعد شنبه ميرم چهارشنبه ميارم.اگه آرکيد فالکون ميخاي زنگ بزن به آقاپيام و باهاشون هماهنگ کن چون جنسهاي آقا پيام رو هوا ميزنن.:cheesygri:cheesygri
شماره:09177736568
آدرس تايپيک :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=115
موفق باشي
من میگم برو پایتخت بگیر گارانتیش هم بکن.دوستان این مکس گیم الایت پال رو می ده 600.....میگه گارانتی هم نداره چون کپی خور شده و دستگاه کپی خور گارانتی نداره...بگیرم یا نه؟؟؟
پرتو هم که سایت داغون شده و تلفن رو هم بر نمیداره...اصلا پرتو الایت داره؟؟؟
من میگم برو پایتخت بگیر گارانتیش هم بکن.
پرتو داره.
من زنگ زدم پرتو....گفت پریمیوم داره...ریجن جی و درایور benq و فالکون....میداد 535 تومن...فقط تاریخش 11/2007 بود
پیکسل هم پریموم رو با همین شرایط و با تاریخ 2/2008 میده 590 تومن...
این اختلاف قیمت فقط به دلیل تاریخ ساخت هست؟؟؟
من که موندم کدومش رو بگیرم....از این 2 تا فروشگاه کدوم معتبر تر و قابل اطمینان تره؟؟
300 مي ارزه چون ديگه کسي از اين مدلها نميخره صددرصد مادربردشم فالکون نيست و اگه واظب نباشي سريع 3 چراغ ميدهالان با این قیمتا پرمیوم 2006 که از همون اول سالم باشه بی مشکل چن می ارزه؟بنم شده:cheesygri