من بهت فروشگاه پرتو را توصیه می کنم:cheesygri - اما فقط باید قبلش پول به حسابشون برییزیدوستان من شهرستانم ، میخواستم ببینم سایتی هستش که مطمین باشه و کیفیت بازیهای 360 اش خوب باشه و بازی رو به شهرستان بفرسته و هزینه بازی و پست رو در خونه تحویل مامور پست بدیم ؟؟؟اگه میشه اسم سایت رو بگین ....
دوست عزیز یک جا هم یک سوالو بپرسی جوابتو میدنسلام ببخشید قیمت یه intercool خوب الان چنده؟
سلام من آدرس چند تا فروشگاه معتبر تو تهرانو میخواستم که دسته ی سیم دار x360 رو بخرم چون شهرستانم تهرانو زیاد بلد نیستم بی زحمت آدرس دقیق فروشگاه های معتبرو برام بنویسین، ضمنآ این دسته ها پلمب هستش یا نه؟آگه میدونین لطفآ بگین ثواب میکنین
دوستان عزیز سلام
من یه کاور xbox 360 میخام بگیرم شما فروشگاهی تو تهران میشناسید که بفروشن؟؟اگه میدونید لطف کنین آدرس و تلفن تماس رو برام بزارین
با تشکر
برای خریدن فقط و فقط به اقا مجید مراجعه کنید که لینک فروشگاهشون توی امضام هست.نوشته شده توسط mahdeedj
دوستان عزیز سلام
من یه کاور xbox 360 میخام بگیرم شما فروشگاهی تو تهران میشناسید که بفروشن؟؟اگه میدونید لطف کنین آدرس و تلفن تماس رو برام بزارین
با تشکر
ببخشید جناب console می خواستم از این فروشگاه خرید کنم شما اطلاع دارید که از چه نوع دیسکی استفاده می کنند؟ قابل اطمینان هست؟ضرری برای دستگاه نداره من درایوم بنکیوسایت HiTakin.Com این کار رو می کنه اما بازی هاش خیلی زیاد نیست.
درود
برای خریدن فقط و فقط به اقا مجید مراجعه کنید که لینک فروشگاهشون توی امضام هست.
Xbox360 Elite برد فالکون و کپی شده میدن 455 تومن
اطمینان دار هم هستن. چه تهران چه غیر تهران، هرجا که هستی بهت میرسونه.
موفق باشی
ببخشید جناب console می خواستم از این فروشگاه خرید کنم شما اطلاع دارید که از چه نوع دیسکی استفاده می کنند؟ قابل اطمینان هست؟ضرری برای دستگاه نداره من درایوم بنکیو
پدرام جان سلام خوبی
شما نمیدونی همین روکش کنسول رو تو تهران کجا میفروشن؟ یا اگه جایی رو میشناسید که برام پست کنن لطف کن و به من بگو
با تشکر
من که تهران نیستم بدونم کجا داره.فکر هم نمی کنم باشه...
من خودم دنبال کیف هستم براش هنوز پیدا نکردم...
توی اینترنت جستجو کن اول ببین هست یا نه...