پدرام عجب کیف های خوبی واسه xbox هست:laughing: اگه من پیداش کردم حتما بهت اطلاع میدم :biggrin1:
اگر اولی رو پیدا کردی من می خوام.البته سپردم توی دوبی هم اگر باشه پیدا کنن بیارن برام...
پدرام عجب کیف های خوبی واسه xbox هست:laughing: اگه من پیداش کردم حتما بهت اطلاع میدم :biggrin1:
اولی چنده؟؟؟>>>واقعا کلاس داره:biggrin1:اگر اولی رو پیدا کردی من می خوام.البته سپردم توی دوبی هم اگر باشه پیدا کنن بیارن برام...
اولی چنده؟؟؟>>>واقعا کلاس داره:biggrin1:
اقا پیام از این چیزا نمیاره؟؟؟توی آمازون یه چیزی حدود 40 هزار تومان.
اقا پیام از این چیزا نمیاره؟؟؟
اگه تهرانی next gen خوبه.آقا من می خوام یه xbox 360 بخرم.
از کجا بگیرم که قلابی ندهند و سرم کلاه نره؟
داخل همین سایت>موضوعات عمومی>فروشگاه مجازی>آقا من می خوام یه xbox 360 بخرم.
از کجا بگیرم که قلابی ندهند و سرم کلاه نره؟
یه ادم با مرامی پیدا میشه ادرس و تلفن پیکسلو مکس گیمو به ما بده؟:biggrin1:
http://pixel385.com/contact.html
منم حرف ایشون رو قبول دارم زنگ بزن یگانه ببین چه برخوردی باهات دارن
من کنسولمو از اونجا خریدم دو ماه بعد 3 چراغ شد واسه تعمیر هم 3 هفته طولش داد اخرش هم گفت درست نمیشه
يك هفته:confused: مگه باهاش چي كار كردي؟ پسر خاله من يك ماهه 360 سه چراغه كرد من فكم چسبيده بود به زمين:scare: اونبخت تو يك هفته اي چه مدلي خريدي؟چند؟ اخه يكي از دوستايه من از يگانه يه اليت خريد هنوز داره باهاش بازي ميكنهاقا از این یگانه چیزی نخرین که بدبختتون میکنه منم 360 گرفتم بعد از یک هفته سه چراغ زد ! سه بار به قول خودش تعمیر کرد هر دفعه هم خراب تحویلم داد !!!!!
شما فروشنده 360 منصف خيلي كم پيدا ميكني اينا فروشنده هايه منصف هستنديه جاي خوب واسه خريد هارد 360 (120) كجاست كه قيمتاش منصفانه باشه...