آقا اين بازيهاي كه روش نوشته ntsc يا nts/j روي دستگاه pal مياد يعني فقط ntsc/us نمياد.
نگاه کن دوست عزیز توی ایران فروشنده ها توجه به کاور روی دیسک و جعبه نمی کنند که اون تصویر چه رجیونی هست.شما با XDVDMulleter چک کنید که دیسک چه رجیونی داره...
آقا اين بازيهاي كه روش نوشته ntsc يا nts/j روي دستگاه pal مياد يعني فقط ntsc/us نمياد.
next gen فكر كنم 25 ميگيره !
اين XDVDMulleter چيه ؟
نرم افزاره , اگه هست يه لينك دانلود ازش ميزاري !
سلام دوستان 360 باز، من به زودی می خوام چند تا کنسول بگیرم و شاید یکیش هم 360 باشه. چند سوال در مورد 360 داشتم:
1. یکی از دوستان توی بازارچه تاپیک زده و گفته من چند روزه که 360 خریدم، ولی چون گیم های First Person Shooter رو جالب نمیشه با دسته 360 بازی کرد می خوام بفروشمش!
راستش جا خوردم، چون گیم های FPS خیلی برای من مهم هستند. می خواستم بپرسم آیا واقعا این درسته و اکثر کسایی که 360 و PC رو جفتش رو تجربه کرده اند از 360 در گیم های FPS ناراضی بوده اند؟ البته چون این موضوع سلیقه ای است شاید به زودی یه تاپیک نظرسنجی هم در این مورد بزنم.
2. من احتمالا می خوام ارکید بگیرم، یه سوال مهم برام اینه که آیا با خرید ارکید نسبت به پرمیوم و الیت هیچ چیزی رو "به صورت دائمی و غیر قابل ارتقا" از دست نمیدم؟ مثلا اگه دستگاه هارد نداره خوب میشه بعدا خرید و بهش اضافه کرد، ولی یکی از دوستان گفته بود که ارکید گیم های XBOX (کنسول قدیمی) رو اجرا نمی کنه که این غیر قابل اصلاحه! از این ویژگی های غیر قابل اصلاح چیز خاص دیگه ای به ذهنتون می رسه؟!
3. آیا تمام دستگاه های ارکید دارای خروجی HDMI هستند و استثنایی نداریم؟
4. اگه باز دوباره اخطار و از این چیزها نمیدین (!) می تونم بپرسم پیش بینی می کنید نسخه بعدی کنسول XBOX چه سالی به بازار بیاد؟
5. کابلی که برای وصل کردن ارکید به مانیتور CRT کامپیوتر می خوام توی جعبه اش نیست درسته؟ میشه لطفا کابل رو معرفی می کنید.
ممنون.
2. من احتمالا می خوام ارکید بگیرم، یه سوال مهم برام اینه که آیا با خرید ارکید نسبت به پرمیوم و الیت هیچ چیزی رو "به صورت دائمی و غیر قابل ارتقا" از دست نمیدم؟ مثلا اگه دستگاه هارد نداره خوب میشه بعدا خرید و بهش اضافه کرد.
ممنون.
با سلام
يه فروشگاه معرفي کنيد که من بتونم اونجا شارژر دسته بيسيم xbox 360 رو بگيرم در ضمن فروشگاه اينترنتي آنلاين باشه
با تشکر
قحطی ارکید اومده؟ نکست جن و پرتو نداشتند ولی پایتخت داشت وست گیم هم داشت از کجا بخرم که مطمعن باشه
مکس گیم گرون فروشه ارکید رو پانصد تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی وست میده چهارصد و شصت.
کسی می دونه قیمت مدلهای مختلف 360 تو اینگلیس چنده؟