پدرام جان، قيمت حدودي ميخواستم، حالا 10 تومن اينور اونور.
تشكر ميكنم.تو ایران Premium With HDMI از 480 تا 570 قیمتش متغیر هست...
با سلام مجدد من کلیه ی فروشگاهای عرضه کننده ی ویدئو گیم در تهران ر ا گشتم ولی هیچ کدام کیف سامسونت مسافرتی برای کنسول ایکس باکس 360 و لوازم جانبی انرا نداشتند لطفا منرا راهنمایی کنید. با سپاس ودرود
به آقا پيام بگو ببين ميتونه برات بياره يا نه.با سلام مجدد من کلیه ی فروشگاهای عرضه کننده ی ویدئو گیم در تهران ر ا گشتم ولی هیچ کدام کیف سامسونت مسافرتی برای کنسول ایکس باکس 360 و لوازم جانبی انرا نداشتند لطفا منرا راهنمایی کنید. با سپاس ودرود
جاي ديگه اي همينو پرسيده بودين، من و آقا پدرام پاسخ داديم.با سلام و درود به گفته و راهنمایی دوستان عزیز با فروشگاههای نکست جن .وست گیم . پرتو گیم تماس گرفتم ولی قیمتها خیلی متغیر بود.westgame:elite 680 region u/maxgame:700000 region uو فروشگاه partogame:600000region u تاریخ تولید 11/2007 و فروشگاه وست گیم 680000ت region u. فروشگاه های gameboyوiranxbox هم رجیونj only forjapanو pal را 600000 تومان میدادند . به نظر شما کدام رجیون بر دیگری برتری دارد دلیل شما چیست؟ ایا سیستم رنگlcdکهntsc pal است با رجیون pal کارایی بهتری دارد؟ با سپاس فراوان
با سلام و درود به گفته و راهنمایی دوستان عزیز با فروشگاههای نکست جن .وست گیم . پرتو گیم تماس گرفتم ولی قیمتها خیلی متغیر بود.westgame:elite 680 region u/maxgame:700000 region uو فروشگاه partogame:600000region u تاریخ تولید 11/2007 و فروشگاه وست گیم 680000ت region u. فروشگاه های gameboyوiranxbox هم رجیونj only forjapanو pal را 600000 تومان میدادند . به نظر شما کدام رجیون بر دیگری برتری دارد دلیل شما چیست؟ ایا سیستم رنگlcdکهntsc pal است با رجیون pal کارایی بهتری دارد؟ با سپاس فراوان
بازي UC رو چند ميده؟این طور که معلوم این فروشگاه پرتو گیم قیمت هاش از جاهای دیگه پاین تر هست حالا به نظر شما مطمن ترین شبعه این فروشگاه کدامش هست ؟ بهترین dvd برای بازیهای xbox چی هست
این طور که معلوم این فروشگاه پرتو گیم قیمت هاش از جاهای دیگه پاین تر هست حالا به نظر شما مطمن ترین شبعه این فروشگاه کدامش هست ؟ بهترین dvd برای بازیهای xbox چی هست
بازي UC رو چند ميده؟
ويرايش: 4تومن.
از بقيه جاهايي كه من ميشناسم كه هزار تومن ارزون تره، فقط ميمونه اينكه كيفيت ديسك هاشون چطوره و رو چي رايت ميكنن و با چه سرعتي.
كسي ازشون بازي گرفته؟ شعبه اش رو هم بگين.