به نظر شما من چی کار کنم البته این سوال رو پرسیدم ولی یه سوال از توش در اوردن
ارکید می خوام واسه عید پرتو گفت اضلا نمی یاریم نکست جن هم گقت هفته بعد طبق گفته بعضی از بچه های سایت هم که نکست جن 2 ماهه بارش نیومده . به جز این دو تا دیگه جای دیگه ای نیست که قابل اعتماد باشه ؟
توی بخش بازارچه
تاپیک فروش 360 با خروجی HDMI
اسم فروشنده هم پیام طل پور هست.
شخص قابل اعتمادی هست و اولین کسی هستن که Arcade اون هم با مادربورد Falcon آوردن.
دوستان زیادی هم از ایشون خرید کردن.
ممنون اقا پیام رو از موقعی که اومدم 3 4 روز بعدش میشناسم می دونم ایشون خیلی هم قابل اعتماد هستن ولی حساب کتاب کردم دیدم برای من نمیسرفه چون تا کنسول ( ارکید )بیاد اینجا و هزینه کپی خور کردنو و ... تقریبا اندازه قیمت هالو میشه ( البته هالو اقا پیام )
من نه طاهرم نه اینکه ایشون پسرخالم هست فقط ازشون کنسول خریدم برخوردشون خیلی خوبه کنسولشما خودت آقا طاهر یا پسر خالته یا ممکنه خودت آقا طاهر باشی این نکستگن این طور که شما میگی هم نیست
کجای بوشهر 360 xbox و ps3 می فروشن من خورموج هستم لطفا قیمتش رو هم بزارید لطفا آدرس دقیق
به نظر شما وست گيم چطوره؟
من نه طاهرم نه اینکه ایشون پسرخالم هست فقط ازشون کنسول خریدم برخوردشون خیلی خوبه کنسول
اشغال و استوک بهت نمیندانزن تو کار تعمیر بسیار ماهر هست کنسول هایی رو زنده کرده باید میرفت تو سطل
اشغال در ضمن این فقط من نیستم که از ایشون تعریف میکنم خیلی از بچه ها تو این سایت از ایشون تعریف
میکنن چون بچه با اطلاعاتی هست هر بار زنگ بزنی نمیشه که جوابت رو نده شما اگه از ایشون خوشت
نمیاد یه بحث دیگه هست درضمن میتونی یه سر به توپخونه یا یه زنگ به فروشگاه یگانه بزنی تا بفهمی من
چی میگم
تقریبا چند در میاد ؟ البته مشکل اصلی من اینه که تهران نیستم و اینجایی هم که هستم ( زنجان ) فقط 1 مغازه xbox داره ! ( باورتون میشه ! ) که اونم خودش میشینه بازی میکنه :biggrin1: ولی عید میام تهران می خوام بیام تهران از همون جا بگیرم و چند روز بشینم بازی کنم ولی اگه پیدا نکردم و موند برای بعد عید 100% اقا پیام گزینه اوله ( راستی یه سوال چه جور تو تهران ارکید 400 هستش ولی اقا پیام میده 420 ولی هالو رو تقریبا 70 تومن ارزو تر میده ؟ :confused: )از دوبی اگر 1 دونه بیاری امکان داره روت ارزونتر در بیاد چون گمرکی نمی خوره.
خوب به دلیل قیمت بد کنسول Arcade توی دوبی هست که اینطوری قیمت میدن.در ضمن شما باید بری تهران چک کنی ببینی چیزی که بهت میدن واقعا آرکید هست یا نه.تقریبا چند در میاد ؟ البته مشکل اصلی من اینه که تهران نیستم و اینجایی هم که هستم ( زنجان ) فقط 1 مغازه xbox داره ! ( باورتون میشه ! ) که اونم خودش میشینه بازی میکنه :biggrin1: ولی عید میام تهران می خوام بیام تهران از همون جا بگیرم و چند روز بشینم بازی کنم ولی اگه پیدا نکردم و موند برای بعد عید 100% اقا پیام گزینه اوله ( راستی یه سوال چه جور تو تهران ارکید 400 هستش ولی اقا پیام میده 420 ولی هالو رو تقریبا 70 تومن ارزو تر میده ؟ :confused: )
خوب به دلیل قیمت بد کنسول Arcade توی دوبی هست که اینطوری قیمت میدن.در ضمن شما باید بری تهران چک کنی ببینی چیزی که بهت میدن واقعا آرکید هست یا نه.
اون هم قیمتش امکان داره 40 تا 80 هزار تومان زیر قیمت ایران در بیاد.به شرط این که قیمتش پایین باشه.
( اقا پیام احتمالا به اقا طاهر زنگ زدید ) گفتم شاید زنگ نزده باشید ولی 1 هفته پیش نداشتن نمی دونم شاید اورده باشن به هر حال اقا پیام اگه به جایی اوردین لطفا این جا هم بگین تا رفتنی بریم از اونجا بگیریم ( البته اگه 100 تومن نذارن روش )والا من از چند جا تو تهران پرسیدم گفتن هنوز کسی نیاورده ارکد .میتونید ادرسش رو بدید میخوام واسشون بیارم با قیمت بهتری /البته تعداد