معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینجا انگار قراره که فروشگاههای معتبر رو معرفی کنیم.
من به برو بچ شیرازی مغازه سیروس(خ.داریوش-پاساژمهدی) و مغازه هومان(چهارراه پارامونت-پاساژصدف) رو پیشنهاد می کنم.

Mass-Effect-643.jpg

معتبر ترين جا براي خريد به نظر من فروشگاه شادي هست من همه ي كنسول هامو از اونجا خريدم خدايي تا حالا هيچ كدومشون مشكل نداشته .
اين پست بالايي پيام بازرگاني بود;)

سلام
می دونم این جا جاش نیت ولی اقای console این ارکیدی که گذاشتین چینیه ! می خواستم بدونم همه چینی هستن یا این یدونه چینیه ؟ این چینیا به درد میخورن ؟

سلام
می دونم این جا جاش نیت ولی اقای console این ارکیدی که گذاشتین چینیه ! می خواستم بدونم همه چینی هستن یا این یدونه چینیه ؟ این چینیا به درد میخورن ؟

XboX فقط در چين توليد ميشه!:-" شما اگر از آمريكا هم كنسول بخري چينيه! ضمناهمه جنسهاي چيني بي كيفيت نيستند مشكل از بازرگانهاي ما هست كه بخاطر سود خيلي بيشتر هميشه ارزونترين رو سفارش ميدن مثلا شما تو چين ميتوني كفش آديداس 350 دلاري بخري يا 3 دلاري!!!!!! باورتون ميشه 3 دلار!!!! يكي از بچه ها كه رفته چين اورده!!!!! :laughing::laughing:

سلام

دوست عزیز خط تولید کنسول XBox360 و همچنین مونتاژ اون دست شرکت های چینی هست.

سلام اقایون این اقا طاهری که پیش شما 360 دارا معروف ps3 هم تعمیر می کنه؟!!
مغازه داره؟!! میشه شمارش رو بدید!!!
من میدونم پی اس3 هم میفروشن ولی اینکه تعمیر هم میکنه من فکر نکنم ولی شمارش رو میذارم یه
زنگ بزن
66958764

سلام - دوستان عزیز من خودم 2 تا دستگاه از رایان صبا خریدم یدونه ps3-80gb - xbox elite و خیلی راضی هستم به شما پیشنهاد میکنم از رایان صبا بخرید

www.rayansaba.com

والا نه برخورد خوبی دارن نه خیلی قابل اعتماد هستن.

من ازشون یه مادربورد خریدم که چیزی که می خواستم خود جعبه بود اما چیزی که توی جعبه بود یه مادربورد مدل پایین بود.هر کاری هم کردم زیر بار نرفتن.

ما که خیری ندیدیم.

:arrowd:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or