شما تنها کاری که میتونی بکنی اینکه یدونه از اون کابلهایی که آقا پیام عکسشو تو پست بالا گذاشته بگیری. در ضمن اون کابل رو من توضیحاتشو واسه پیام نوشتم که این سری یدونه برام بیاره. تو هم بیخود خودتو الاف Hdmi نکن چون این کابلی که میبینی هیچ تفاوتی از نظر کیفیت با Hdmi نداره و صدا رو هم که تابلو میتونی به Speaker وصل کنی .حالا راه ديگه ايي نداره
فعلا جایی نیست که بتونه ادعا کنه برات Falcon بیاره، اگه هم باشه فی رو میبرن بالا. پیام جان چند وقت پیش Arcade آورد که فالکون بود و برو بچز هم زدن تو گوشش .داداشای gamer خودم لطفا جواب سوال منم بدید .
فعلا جایی نیست که بتونه ادعا کنه برات Falcon بیاره، اگه هم باشه فی رو میبرن بالا. پیام جان چند وقت پیش Arcade آورد که فالکون بود و برو بچز هم زدن تو گوشش .
merce dadash
merce dadash elite ba ye daste ezafe pixel mede 745 toman che tore meyarze????????????? jaye soragh ndare arzoontar bede?????????daste ro mede 95 tm
دوست عزیز لطفا کنید فارسی تایپ کنید انگلیسی خلاف قوانین سایت هست
شما تنها کاری که میتونی بکنی اینکه یدونه از اون کابلهایی که آقا پیام عکسشو تو پست بالا گذاشته بگیری. در ضمن اون کابل رو من توضیحاتشو واسه پیام نوشتم که این سری یدونه برام بیاره. تو هم بیخود خودتو الاف Hdmi نکن چون این کابلی که میبینی هیچ تفاوتی از نظر کیفیت با Hdmi نداره و صدا رو هم که تابلو میتونی به Speaker وصل کنی .
خوب دوست عزيز شما چرا دقت نميكني ها
مگه نمي بيني اون كابل آقا پيام واسه مانيتور crt ولي مانيتور من dvi پس نتيجه ميگيري كه اين كابل به مانيتور من وصل نميشه
منم توصیه میکنم که پولت رو پس بگیری واز نکست جن کنسولت رو بخریسلام بچه ها،من یک هفته پیش پوله یه ایکس باکسو یه دسته اضافو هشتا بازی رو به حساب وست گیم واریز کردم،قرار بود همون روز با باربری برام بفرستن،ولی نفرستادن،هرچقدر هم زنگ میزنم الکی میگن فردا میفرستیم امروز میفرستیم،شما نمیدونید مدیریت اونجا کیه اگه میشه شماره موبایلشو بدید.واقعا یک هفتست منو اذیت کردن،یعنی گفتم هی میگن وست وست یعنی کارشون درسته که اینطوری شد.اگه لطف کنید شماره موبایلشو اس ام اس کنید بم
09364524848