سعی کن ازفروشگاههای معتبر خرید کنی این جایی که تو میگی رومن اولین بارهست که میشنوم وفکرهمکسی در مورد دنیای بازی تو جمهوری چیزی می دونه؟
البته امین جان فک کنم این قیمتو من اونروز تو PM بهت داده بودم. والا من فرداش رفتم بخرمش که اول دبه کرد و گفت 435، گفتش قیمتای ما به روز 100 رحمت به بازار سیم کارت ( حالا بمونه که به یه بنده خدایی که ازش PS3 خرید در عرض نیم ساعت قیمتو بالا برده بود!)، به من گفتش که روی اینا یه هیت سینک اضافه کردن ! خلاصه اینکه این کنسول رو من قبلا هم یه جا برای یکی از بچه ها نوشتم که اینا بردشون قدیمین و فاقد HDMI (استوک)، جالبترش این بود که با پورت hdmi و هیت سینک اضافه رو 530 میداد.فتحی:
pre مدل 9/07 رو 430
اره من قیمت تو رو دادم خب اینم که تو زرد در اومد کنسولش....البته امین جان فک کنم این قیمتو من اونروز تو PM بهت داده بودم. والا من فرداش رفتم بخرمش که اول دبه کرد و گفت 435، گفتش قیمتای ما به روز 100 رحمت به بازار سیم کارت ( حالا بمونه که به یه بنده خدایی که ازش PS3 خرید در عرض نیم ساعت قیمتو بالا برده بود!)، خلاصه اینکه این کنسول رو من قبلا هم یه جا برای یکی از بچه ها نوشتم که اینا بردشون قدیمین و فاقد HDMI (استوک)، جالبترش این بود که با هیت سینک اضافه رو 530 میداد.
تو ایران اکثرا Jدارن بچه ها من فکر میکنم این ریجن بهتر باشه چون اکثر بازیها برای این ریجن ریلیز میشنXBOX 360 PRE FALCON J/ASIA [FONT=Arial (Arabic)]بهتره یا[/FONT] UC [FONT=Arial (Arabic)]؟
[/FONT]
پس چرا uc گرونتره؟
اقا من هیچی از خرید و این شرکتها نمیدونم میخوام 6 تا 360 بخرم میخوام بدونم از کی کجا و چی بخرم؟
هرگز از فتحی نگیرید به من دست دو داد