معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اينجا يه چيزي مشخصه كه بين J/Asia J/Japan UC از لحاظ كيفيتي هيچ تفاوتي وجود نداره اين رو كه همه قبول دارن و همين اصل مسئله هستش كه كيفيت يكسان هست ولي در مورد بازي هاش بعضي يك هفته و بعضي هم هم زمان وارد بازار ميشن پس پرداخت هزينه بيشتر براي خريد UC كه به نظر عده اي بهتر J هست بيخوديه . در مورد PAL هم هيچي نمي گم چون نياز به توضيح نداره !!

من به همه فتحی رو پیشنهاد میکنم :cool:
من خودمم از اونجا خریدم:love:
به نظر من که مشکلی نداشتن هر چی هم که بخواهید داره از اون فروشگاهایی که سایه یگانه رو از
یک کیلومتری هد شات می کنه:cheesygri
قبل از عید J/ASIA و به من فروخت 465 ;)

دوستان من یه دستگاه j همراه با کنترل قیمت کردم میگه تا 490 میده نظرتون چیه قیمت خوبیه؟؟؟؟
راستی اکثر دستگاه ها الان 110 بودن تو بازار ترانس خوب چی باید گرفت؟

دوستان من یه دستگاه j همراه با کنترل قیمت کردم میگه تا 490 میده نظرتون چیه قیمت خوبیه؟؟؟؟
راستی اکثر دستگاه ها الان 110 بودن تو بازار ترانس خوب چی باید گرفت؟
قیمتش معمولی هستش و اکثرا الان J/japan را همین قیمت میدن اگه بیشتر بگردی می تونی 480 هم پیدا کنی . ترانس تبدیل برق 110 به 220 هم فراوان هستش خود فروشگاه هایی که دستگاه رو ازشون میخری اکثرا دارن مشکلی نیست از این بابت .

حالا j/japan یا j/asia بگیرم کدوم بهتره فکر کنم فقط ژاپن یک کنترل هم داره و قیمتشون چقدر فرق داره؟
کنترل جدا اگه بخواهیم بخریم چنده میصرفه ژاپن رو بگیرم البته ترانس هم باید براش بگیرم اینجوری میصرفه و ترانسها رو چند بگیرم خوبه؟

حالا j/japan یا j/asia بگیرم کدوم بهتره فکر کنم فقط ژاپن یک کنترل هم داره و قیمتشون چقدر فرق داره؟
کنترل جدا اگه بخواهیم بخریم چنده میصرفه ژاپن رو بگیرم البته ترانس هم باید براش بگیرم اینجوری میصرفه و ترانسها رو چند بگیرم خوبه؟
j/asia به صرفه تره چون یه کنترل به درد شما نمی خوره و کارایش فقط برای چند روز اوله! ولی آداپتور 220 ولت خیلی نکته مهمی برای کنسول است و مطمئن باش شما هر ترانسی هم بخری و وسط راه بزاری علاوه بر اینکه یک وسیله به 360 ت اضافه کردی کارایی آدپتور 220 ولت اصلی رو نداره!

اقا اين فتحي كه ميگي ادرسشو ميگي
این شماره ی فتحی زنگ بزن قیمت و ادرس بگیر!

شماره : 33911083
و 33952458

پس اگه j/asia رو بخوام بگیرم چه قیمتی بخرم خوبه؟ یعنی حدود 460 یا کمتر؟

بین 460 تا 480 قیمت خوبیه پایین تر گیر نمیاری!;)

بابا Pandora جان الان 460 الی 480 j/japan هم بهت نمیدن چه برسه به j/asia ;)
الان j/asia از 500 به بالا هستش و اکثر مغازه ها هم حدود قیمتشون 510 و 520 هستش .:)

سلام
یه سوال
روی پک من نه کنترل هست نه اکانت ایکس لایو
ولی اداپتور 220 داره
ایا ماله من جی اسیا هست ؟ یا ژآپن ؟
و اینکه خود کسی که من ازش گرفتم گفت که اکانت وارد شده و اماده هست برای کانکت
من یه سوال دارم که چجوری بفهمم که کد وارد شده یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or