معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نمی دانم Pandora جان چرا وقتی بازیهای J در اکثر مغازه های معتبر (پاساژ لباف . یگانه . پیکسل . مکس گیم . طاهر جان . وست گیم و ... ) پیدا می شه و واقعا به جرات می تونم بگم فراوان است و قیمت دستگاهش هم کمتره چرا شما UC را پیشنهاد می کنی از لحاظ کیفی هم که فرقی با هم ندارن تازه J ژاپن که یه ریموت کنترل داره و j/Asia هم برق 220 تازه و از لحاظ قطعات جانبی هم کدام برتریهایی نسبت به UC دارن پس چرا شما و خیلی های دیگه UC پیشنهاد می کنند ؟ :confused: بازیهاشون که اکثرا همزمان می یان حالا 1 هفته این ور اون ور که مسلئه ای نیست که آدم بخواد بابتش 30 40 تومن بیشتر پول بده ;)

تنها دلیلش اینه که معمولا بازیهای uc زودتر از j میان!
البته در همه ی بازی ها صادق نیست ولی...

تو يكي از اين تاپيك ها نوشته بود كه NTSC/J كره (جنوبي) گير بياري درايوش 100% سامسونگه
فكر كنم يه مدل از Asia ورژن كه براي كره س
درمورد اينكه NTSC (UC) , NTSC/J
كدوم بهتره الان J هيچ فرقي نميكنه با UC اون موقه كه من گرفتم {اول تابستان} UC خيلي بهتر بود چون فقط تكاوچ جان بازي 360 داشت كه بيشتر بازي هاش uC بودن

آقا من زنگ زدم شادی گفت j/asia کپی خور شده با دو تا بازی و کنترل 490 تومن

می خواستم ببینم مگه only for japan که اوایل اومده بود فقط اونا کنترل داشتن پس این چیه که شادی گفته؟

آقا من زنگ زدم شادی گفت j/asia کپی خور شده با دو تا بازی و کنترل 490 تومن

می خواستم ببینم مگه only for japan که اوایل اومده بود فقط اونا کنترل داشتن پس این چیه که شادی گفته؟
خیلی مشکوک می زنه j/Asia با کنترل :eek: اونم به قیمت 490 تومن:eek: فکر کنم منظورش j/japan بوده چون الان j/asia حدود 520 ، 530 تومن است . این جور مسائل را باید بری حضوری بپرسی تا روشن بشن بعضی موقع ها این فروشگاه ها الکی یه چیزی می پرونن ;)

تو يكي از اين تاپيك ها نوشته بود كه NTSC/J كره (جنوبي) گير بياري درايوش 100% سامسونگه
فكر كنم يه مدل از Asia ورژن كه براي كره س
درمورد اينكه NTSC (UC) , NTSC/J
كدوم بهتره الان J هيچ فرقي نميكنه با UC اون موقه كه من گرفتم {اول تابستان} UC خيلي بهتر بود چون فقط تكاوچ جان بازي 360 داشت كه بيشتر بازي هاش uC بودن
سلام. من J/asia كره جنوبي دارم ولي درايوش LG هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or