معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یگانه که هیچی اصلا کلا خیلی کمیابه و بازار سیاه داره و بعضی جاها تا 600 تومن هم میدن.

جالبیش هم اینه که هیچ هیچ هیچ فرق خاصی با j نداره.

فقط چون کمیابه بازار سیاه پیدا کرده.
عجب دنیایی شده ها!... آدم بره pal بگیره ولی UC رو با قیمت بالا بهش نندازن:biggrin1:

عجب دنیایی شده ها!... آدم بره pal بگیره ولی UC رو با قیمت بالا بهش نندازن:biggrin1:
به شما و همه ی اعضای بازیسنتر توصیه میکنم اصلا pal نگیرید.

فقط و فقط j.

اصلا سیستم pal به کشور ما نمیخوره و بازیهاش هم اصلا گیر نمیاد.

بودن کسانی که XBOX 360 Pal خریده بودن و بعد مجبور شدن بفروشن.

به شما و همه ی اعضای بازیسنتر توصیه میکنم اصلا pal نگیرید.

فقط و فقط j.

اصلا سیستم pal به کشور ما نمیخوره و بازیهاش هم اصلا گیر نمیاد.

بودن کسانی که XBOX 360 Pal خریده بودن و بعد مجبور شدن بفروشن.
من به صورت شوخی گفتم... اگر منو زورم هم کنن که pal بگیرم این کار رو نمی کنم;)
همون j/asia بهترینه

آقا من یه سوال داشتم ولی چون نمی دونستم تو کدوم تاپیک باید بنویسم اینجا مطرحش می کنم آقا کسی می دونه میشه Flash Memory رو به 360 وصل کرد و عکسو و فایلهای صوتی و تصویری داخلشو اجرا کرد ؟ :)

آقا من یه سوال داشتم ولی چون نمی دونستم تو کدوم تاپیک باید بنویسم اینجا مطرحش می کنم آقا کسی می دونه میشه Flash Memory رو به 360 وصل کرد و عکسو و فایلهای صوتی و تصویری داخلشو اجرا کرد ؟ :)

اگر اون فلشی که شما میگی فیش USB هم داشته باشه میشه به 360 وصل کرد و عکسو و فایلهای صوتی و تصویری داخلش رو اجرا کرد اما اگر به صورت کارتی و یا همون به صورت کارت Memory باشه تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیشه .

من اون فلش هایی رو می گم که USB داره اگه کسی امتحان کرده بیاد بگه ببینیم میشه موزیکها رو از طریق اون روی 360 Rip کرد ؟
اینم یه نمونش :
IMG_2878.JPG

من اون فلش هایی رو می گم که USB داره اگه کسی امتحان کرده بیاد بگه ببینیم میشه موزیکها رو از طریق اون روی 360 Rip کرد ؟
اینم یه نمونش :
IMG_2878.JPG

نمیتونی موزیکها رو روی 360 ریپ کنی . فقط میتونی از طریق Flash وقتی که به 360 وصل هست به موزیکها گوش بدی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or