معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من امروز با کلی شوق و زوق رفتم که یه ایکباکس 360 بخرم
اما یارو بهم گفت که قیمتش 530 هزار تومانه. اخه من میخواستم فن ایکس باکس و خودشو یه دفعه ایی بگیرم بنظر شما او گرون نمیده ایکس باکسو مدل(j):((
بنظر شما من از کجا میتونم با قیمتی مناسب تر گیر بیارم(راسته که میگن سریuدیگه فروش نداره؟:confused:
اگه ممکنه بگین قیمت رجیونهای مختلف360 با فن و کابل vgiچنده؟
باتشکر از شما دوستان

سلام خدمت دوستان بازی سنتری
از آنجایی که دوستان این روزها در زمینه خرید Xbox360 و لوازم جانبی آن دچار مشکل شده اند .عدم شناخت فروشگاه های معتبر در این زمینه باعث شده که افراد سود جو از این فرصت استفاده و به هر شکل ممکن کلاه برداری کنند .
لزا از کسانی که در این زمینه آگاهی دارند می خواهیم تا با معرفی فروشگاه های برتر و قابل اعتماد مارا در این مر خطیر و جان فرسا(خرید کنسول.بازی ولوازم جانبی)یاری کنند.
لطفا مدیران سایت همکاری کنند چون این تاپیک میتونه به خیلی ها کمک کنه :love:
چرا از يگانه خريد نكنيم؟:confused:

چرا از يگانه خريد نكنيم؟:confused:

چون سر همه رو کلا گذاشته.قیمت رو بالا میگه.جنس قلابی دست مردم میده.مخصوصا کابل های ویجی ای رو که هم گرون میده هم جنس درجه سه رو جای درجه 1 جا میزنه.این دلایل کافیه .
بابا فروشگاه که قحت نیست .از یه جای دیگه خرید کنین.از تجربه دیگران استفاده کنین.

چرا از يگانه خريد نكنيم؟
ليلي زن بود يا مرد؟!!!

ميلاد جان درست ميگه مگه قحطه ، اينم بگم كه كابل تقلبي رو تو پك اصلي به بچه ها قالب كرد اگه گذرت اونور خورد خودتم براي يه دعواي مشتي آماده كن. از ما گفتن بود...

من ايكس باكس 360 خودمو با كابل وي جي اي رو از اونجا گرفتم و مشكلي ندارن.قيمت هاي اون هم به نظرم خوبه.

با سلام
نظر هر كس قابل احترامه و حق هر خريداري اين هست كه فروشگاهش رو خودش انتخاب كنه ولي شما بهتر بود ميامديد يك مشورتي با بچه ها ميكردين چون فروشگاههاي معتبر ديگه اي هم وجود دارن و فكر ميكنم اين يگانه تقريبا جزو فروشگاههاي گرون فروش باشه البته اين طور كه بچه ها گفتند.
البته اين طور كه شما راضي هستيد ديگه جاي بحثي نيست و اميدوارم تا آخر با اين كنسول مشكلي نداشته باشيد.

شما که میتونی از دوبی بیاری به نظر من از اونجا بخری خیلی به سودت هست :)

من هم موافقم در ضمن شما يك زنگ به فروشگاه فتحي بزن فكر كنم آقاي طهماسب زاده قيمتاشون خوب باشه چون يكي از ارزونترين فروشگاهها هستش.
شماره : 33911083
و 33952458

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or