معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بجه ها من یک ریموت کنترل برای فروش دارم که ماله خوده کنسوله. قیمت رو هم خوب میدم. هرکی خواست پی ام بده.

remote3uk.jpg

ببخشید. سؤال شاید تکراری باشه ولی نتونستم جوابشو پیدا کنم. از کجا میشه گیتارکنترلر بازی گیتار هیرو 2 رو پیدا کرد؟
ممنون.

140 هزار تومن برای دسته گیتار!!! گیتارواقعیش هم ارزونتره!!! شاید 14 هزار تومن بوده. من فکر میکردم نبایدبیشتراز سی تومن بشه! کسی جای دیگه ای خبر نداره؟

140 هزار تومن برای دسته گیتار!!! گیتارواقعیش هم ارزونتره!!! شاید 14 هزار تومن بوده. من فکر میکردم نبایدبیشتراز سی تومن بشه! کسی جای دیگه ای خبر نداره؟

این گیتار به همراه خود بازی اورجینال 90 دلار آمریکا قیمت دارد. گیتار خالی فکر کنم 60 دلار است.

دستگاه رو در 24 فروردين 460000 تومان خريدم كابلشم مال مايكروسافته.
عکس کابل رو میشه بزاری؟!:)
اخه یگانه کابل real رو مینداخت تو جلد کابل اصلا مایکروسافت جوری هم وکیومش میکرد مایکروسافت هم نمیفهمی:laughing:

ولی اونهایی که شبیه پک مایکروسافت هستش اصل مایکرو نیستن ولی شبیه مال مایکرو هستش اگه نگاه کنید می بینید که اون تلق VGA های اصل سبز رنگ هستش ولی اینهایی که شبیه مال مایکرو هستش تلقشون سفید هستش عکس زیر اصل مایکروسافت هستش :
view

آقا به عکس پایین یه نگاهی بندازید مثل اینکه در این روش برای وصل کردن 360 به مانیتور نیازی به کابل VGA نیست .:thinking:
view

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or