معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این دات کام چطوره؟ میخوام اگه شد ازش uc بردارم ولی میترسم بعدا اگه دستگاه مشکل دار شد اذیت کنه .. به نظر شما j/asia از پیکسل یا uc از دات کام؟
تکاوچ و مکس گیم چطورن و چه ورژن هایی رو دارن؟
اینایی که گفتی همشون خوبن!:biggrin1:
فقط یگانه توشون ناقص از اب در اومده...:)
uc بگیری بهرته..

این دات کام چطوره؟ میخوام اگه شد ازش uc بردارم ولی میترسم بعدا اگه دستگاه مشکل دار شد اذیت کنه .. به نظر شما j/asia از پیکسل یا uc از دات کام؟
تکاوچ و مکس گیم چطورن و چه ورژن هایی رو دارن؟
من بهت پیشنهاد می کنم از پیکسل بگیر چون هم بچه باحالی هم باحات را می یاد به که نزدیک 25 تومن تخفیف داد . تکاوچ و کارش درسته ولی خب j/Asia نداره و همش Only for japan هستند
در ضمن تکاوچ و مکس گیم یکی هستند یعنی مکس گیم مغازه تکاوچ جان هستش .

اینایی که گفتی همشون خوبن!:biggrin1:
فقط یگانه توشون ناقص از اب در اومده...:)
uc بگیری بهرته..
من نمی دانم Pandora جان چرا وقتی بازیهای J در اکثر مغازه های معتبر (پاساژ لباف . یگانه . پیکسل . مکس گیم . طاهر جان . وست گیم و ... ) پیدا می شه و واقعا به جرات می تونم بگم فراوان است و قیمت دستگاهش هم کمتره چرا شما UC را پیشنهاد می کنی از لحاظ کیفی هم که فرقی با هم ندارن تازه J ژاپن که یه ریموت کنترل داره و j/Asia هم برق 220 تازه و از لحاظ قطعات جانبی هم کدام برتریهایی نسبت به UC دارن پس چرا شما و خیلی های دیگه UC پیشنهاد می کنند ؟ :confused: بازیهاشون که اکثرا همزمان می یان حالا 1 هفته این ور اون ور که مسلئه ای نیست که آدم بخواد بابتش 30 40 تومن بیشتر پول بده ;)

میلاد جان از j ها کدوم رو بگیرم؟ asia یا japan؟
میدونی uc رو از کجا و با چه قیمتی میشه گرفت؟
من خودم بهت J/asia را پیشنهاد می کنم به چند دلیل :
1. مشکل حرارتی تو این ورژن کمتره به دلیل داشتن آداپتور 220 ولت که برق مستقیم را وارد دستگاه می کنه اما j/japan باید یک ترانس براش بگیرید .
2. از لحاظ قیمت به نظر من بصرفه تر از j/japan است چون j/japan که 480 الی 490 قیمت داره بعلاوه یک ترانس 20 تومنی میشه حدود 500 الی 510 تومن که تقریبا قیمت j/asia را داره البته الان فکر می کنم j/asia گرونتر شده و بچه ها گفتن 520 تومن شده .;)
3. j/aisa کابل کامپنت داره که می تونی دستگاه را به تلویزیون خودمون وصل کنی در صورتی که j/japan هم این کابل را داره اما به تلویزیون های ما نمی خوره و فقط به تلویزیون های خود کشور ژاپن می خوره که الان یک کابل اضافه است و شما داری یک هزینه اجباری و بی مصرف را می دی
البته j/japan ریموت کنترل هم داشت که جدیدا دیگه در پکهاش وجود نداره البته با گشتن شاید بتونی با ریموت کنترلشو پیدا کنی . با این مطالبی که من در بالا گفتم حالا خودت ببین کدومشو دوست داری و به دردت می خوره .:biggrin1:
دستگاه UC هم می تونی از داتکام بگیری و قیمتش هم حدود 540 الی 550 تومن است .:)
تلفن داتکام :
22705438 , 22709831

1. مشکل حرارتی تو این ورژن کمتره به دلیل داشتن آداپتور 220 ولت که برق مستقیم را وارد دستگاه می کنه اما j/japan باید یک ترانس براش بگیرید .
2. از لحاظ قیمت به نظر من بصرفه تر از j/japan است چون j/japan که 480 الی 490 قیمت داره بعلاوه یک ترانس 20 تومنی میشه حدود 500 الی 510 تومن که تقریبا قیمت j/asia را داره البته الان فکر می کنم j/asia گرونتر شده و بچه ها گفتن 520 تومن شده .;)
3. j/aisa کابل کامپنت داره که می تونی دستگاه را به تلویزیون خودمون وصل کنی در صورتی که j/japan هم این کابل را داره اما به تلویزیون های ما نمی خوره و فقط به تلویزیون های خود کشور ژاپن می خوره که الان یک کابل اضافه است و شما داری یک هزینه اجباری و بی مصرف را می دی
البته j/japan ریموت کنترل هم داشت که جدیدا دیگه در پکهاش وجود نداره البته با گشتن شاید بتونی با ریموت کنترلشو پیدا کنی . با این مطالبی که من در بالا گفتم حالا خودت ببین کدومشو دوست داری و به دردت می خوره .:biggrin1:
تلفن داتکام :
22705438 , 22709831
مرسی
ولی j/asia زیادی گرون نشده؟(530 از پیکسل)
uc با درایور سامسونگه یا الجی؟ داتکام فروشنده خوبی هست یا نه؟

چرا از برکات سال جدید هست دیگه .:cheesygri من خودم 3 ماه پیش گرفتم 500 تومن (البته با تخفیفش گفتم ) از همون پیکسل . پیکسل هم درایو سامسونگ داره هم هیتاچی .
داتکام هم فروشنده خوب و منصفی هست اونطور که بچه ها گفتن چون من خودم خرید نکردم چون دستگاه من j و داتکام فقط بازیهای UC داره . موفق باشید .

تلفن داتکام :
22705438 , 22709831

بزار منم یه یکی دیگه از دلایلی که خیلیا J/ asia برتر از بقیه ی ورژن ها می دونن بگم
اونم اینه که خطرات 3 چراغ قرمز درش کمتره اینو خوده پیکسل به من گفت

این Xbox 360 Elite توی ایران اومده اگه اومده قمیتش توی ایران چقدر هستش
پیمان جان این 360 های Elite هنوز تو بازار نیومده و مثل اینکه قراره فقط در آمریکا عرضه بشه پس اگه بیاد فقط ورژن UC است . در مورد قیمت باید بگم قیمت اصلیش 479 دلار است که خوب در ایران شما باید خواب این قیمت را ببینی فکر کنم تو ایران 600 تومن باشه ;) (البته روزهای اولش) .

ببخشید آقایون من اصفهانم کسی فروشگاه خوب سراغ نداره؟
پاسکال میده 550
سرزمین 520 بخرم

دوست عزیز پاسکال رو من میشناسم و اصلا هم بهت پیشنهاد نمیکنم از پاسکال بگیری.
شما اگه میخوای X360 بخری فقط از تهران بخر . تو اصفهان جای معتبر و خوبی واسه خرید این کنسول نیست ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or