racon_leon
کاربر سایت
اقا این نانو سیم کارت چیه دیگه اه. یکی میشه توشیح بده؟!!
تو سایت خود اپل هم زده :
تو سایت خود اپل هم زده :
iPhone 5 is not compatible with existing micro-SIM cards
یعنی نمیشه تو ایران استفاده کرد؟؟؟؟بهينه بودن سخت افزار و سيستم عامل راز موفقيت اپل هستش، من گوشيم arc s هست كه سخت افزار قوي تري نسبت به iPod touch 4t داره، اما جلو آيپاد واقعاً ضعيفه، يه pdf سنگين روي جفتشون ريختم، واقعاً تفاوت احساس شد.خدمت شما مشخصات را بخونید بعد بگید چیش از ایفون 5 بهتر نیست ؟!
Nokia Lumia 920 Specifications - Nokia - USA
من یک سوالی داشتم.میگفتن که آیفون 5 باریک ترین گوشی تاریخ خواهد بود.این همون باریک ترینه؟ کمپانی که خالقش از دنیا بره وضعش همین میشه.
Motorola DROID RAZR XT912 - Full phone specifications
Motorola RAZR XT910 - Full phone specifications
ضخامت جفتشون 7.1 میلی متر هست ! امان از دست اپل...
هیچ چیز خاص جذابی نداشت ! تقریبا میتونم بگم در مقابل920 nokia lumia شکست خوردست . حداقل از لحاظ امکانات و تکنولوژِی .
خودتون مشخصات را چک کنید !
Nokia Lumia 920 Specifications - Nokia - USA
کسی میتواند لینک بدهد اپل کجا گفته باریکترین phone نه Iphone که این همه دارین خودتون ... میدین ؟
این قضیه نانو سیم کارت رو میگین چیه؟؟
یعنی سیم کارتش متفاوت با سیم کارتای تو ایرانه و نمیشه استفاده کرد تو ایران؟؟؟؟
مرسی امین جان.
من چیزی توی سایت اپل پیدا نکردم که بدون اون 3 سیم کارت که 199 و 299 و 399 قیمتش چنده.
منظورم قیمت Factory Unlock هستش. اگه از اونم خبر داری ممنون میشم خبر بدی.
مثل همین , جایگزین قیمت 4S با 649دلار شده؟
تا جایی که فهمیدم مشکلی برای ایران نداره فقط باید خودت با یه چیزی قسمت های اضافی سیم کارتت رو ببری
iPhone 4 و 4s سیم کارت Micro داشت که با پانچ کردن مشکل حل میشد و حتی میشد مثل من خودت قیچی ـیش کنی !اوونم واسش یه پانچ میاد حلش میکنه.من یه بار خودم بریدم دستگاه نمیشناخت بهتره که پانچ بشه.