معرفی رسمی iPhone 5

iPhone 5 را می خرید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    266
درست متوجه منظورتون نشدم
اگر منظورتون فروشگاه های اپل هستند که قیمت آنها نهایتا 600 - 700 دلاربا Contract شرکت های مخابراتی است

ميبينيد اطلاع كامل نداريييد!!
انلاك فكتوري تو اپل استور ٦٤ گيگ مشكي ٨٩٩$ دلار هست كه حدودا ٩٠٠ است كه ٩٠٠ ضرب در ١.٣٠٠ مساويست با مساويست با ١مليون و ١٧٠ تومن.
لاك ها هم به ترتيب ١٩٩،٢٩٩،٣٩٩ $ هست ك اول اين مقدار ميگره بعدا بايد باز پول بدين ك تو ايران لاك دردسر زياد دارد.

sent from my iphone 5

دلبندم شما نگفتید آنلاک گرفتید
در ضمن دلار 1.300 نیست 2.600 می باشد

در هر صورت امیدوارم از انتخابتون لذت ببرید و بیشتر از چیزی که پرداخت کردید ازش استفاده کنید
من که به شخصه قصد اذیت ندارم و احتمالا تو این تاپیک فعالیت نمی کنم.
عذر می خوام اگر شما یا عزیز دیگه ای رو ناراحت کردم

آخرین ویرایش:
شما چرا نميگيريد چيميگم؟؟وقتي دلار ١.٣٠٠ بود من يكم دلار گرفتم بعد الانم با اون دلار خريدم.منم ديگه قصد پست دادن تو تاپيك ندارم چون اعصاب خودم و بقيه رو خورد ميكنم.

sent from my iphone 5

کلا خرید محصولات اپل تا 2 3 ماه اپل اشتباه محض هست چون سری های اولیه این محصولات و در واقع بهتره بگم مشتری های اولیه این محصولات حکم آزمایش رو برای اپل دارن تا بعد از سر و صدای فراوون و شکایت و درگیری به فکر جبران مشکلاتش تو تولید های بعدی باشه

کلا خرید محصولات اپل تا 2 3 ماه اپل اشتباه محض هست چون سری های اولیه این محصولات و در واقع بهتره بگم مشتری های اولیه این محصولات حکم آزمایش رو برای اپل دارن تا بعد از سر و صدای فراوون و شکایت و درگیری به فکر جبران مشکلاتش تو تولید های بعدی باشه
اپل تولید آیفون ۵ را کاهش داد تا کیفیت آلومینیوم بدنه دستگاه را افزایش دهد. تولید آیفون ۵ اپل کاهش یافته و به آهستگی دنبال می شود تا اپل برروی بهبود کیفیت آلومینیوم بکار رفته در بدنه این تلفن، بهبودهایی را اعمال کند تا استحکام بدنه آیفون های بعدی ارتقاء یافته و به راحتی خراشیده نشوند. این موضوع طبیعی است که آلومینیوم خط و خش برداشته و یا در اثر تماس با یک جسم سخت خراشیده و ساییده شود اما مشکل آنجاست که برخی از خریدارن آیفون بلافاصله پس از باز کردن جعبه و خارج نمودن آن از پوشش های محافظ و دقیقا زمانی که هنوز اصلا از تلفن استفاده نکرده بودند، متوجه خراشیده شدن تلفن خود شده اند. این امر به هیچ وجه قابل توجیه نیست و اپل حداقل در تلاش است تا آیفون هایی که به دست مشتریان می رسند چنین مشکلاتی را نداشته باشند.
منبع iphone.ir
انجمن تخصصی آیفون اخبار فناوری در 24 ساعت گذشته ، شماره 24

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or