معرفی رسمی iPhone 5

iPhone 5 را می خرید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    266
سحر خانم احیانا شما یا اقوام محترمتون جزو مقامات اپل هستند؟
یا خانواده سایر دوستان سهامدار سایر شرکت ها؟
طرفداری از هیچ کدوم و توهین به هیچ کدام سودی برای ما نداره اما این که بگید افرادی که از آیفون بد می گویند ، اونرو ندیدند ، یا پول ندارند بخرند و ... توهین محسوب میشه
به این سایت ها می گویند انجمن گفتگو. یعنی جایی که هر کسی این اجازه رو داره حرف خودش را اعلام کرده و ازش دفاع کنه
این نصیحت به همه ی دوستان گرامی من جمله خودم که دست از توهین و تعیین وتکلیف برای بقیه بردارید

در ضمن خوشحالم که از آیفون 5 راضی هستید.امیدوارم لذت ببرید

آخرین ویرایش:
طرفداری از هیچ کدوم و توهین به هیچ کدام سودی برای ما نداره اما این که بگید افرادی که از آیفون بد می گویند ، اونرو ندیدند ، یا پول ندارند بخرند و ... توهین محسوب میشه
به این سایت ها می گویند انجمن گفتگو. یعنی جایی که هر کسی این توانایی رو داره حرف خودش را اعلام کرده و ازش دفاع کنه
این نصیحت به همه ی دوستان گرامی من جمله خودم که دست از توهین و تعیین وتکلیف برای بقیه بردارید

من فقط يكي از مشترياي اپلم.من قصد توهين ندارم و منظورم اين بود كه ايا خودتون دارين يا دست كسي ديدين كه با صراحت تمام حرف ميزنيد؟
يكم تحقيق كنيم ميفهميم كه اينا واقعيت دارن يا نه.
درسته هركسي يك نظري داره ولي وقتي ادم بايد نظر بده كه مطمين داشته باشه ك نظرش كاملا صحيحه

sent from my iphone 5

به این سایت ها می گویند انجمن گفتگو. یعنی جایی که هر کسی این توانایی رو داره حرف خودش را اعلام کرده و ازش دفاع کنه

در ضمن خوشحالم که از آیفون 5 راضی هستید.امیدوارم لذت ببرید

دوست عزیز شما فن های تعصبی محصولات اپل رو نمیشناسین ؟ خود تیم کوک بیاد بگه که فلان جا اشتباه شده فن های اپل میگن غلط کرده الکی گفته

دوست عزیز شما فن های تعصبی محصولات اپل رو نمیشناسین ؟ خود تیم کوک بیاد بگه که فلان جا اشتباه شده فن های اپل میگن غلط کرده الکی گفته

تيم كوك گفت نقشه عيب داره و خوب همه ميدونن ك نقشه خيلي ايراد داره.بنفش بودن بعضي از عكس ها رو هم من تاحالا نديدم تو ايفون خودم.و اينكه تو جعبه پلمپ شده ايفون داراي خش هست از اول كاملا اشتباهه.
شما برين انجمن تخصصي ايفون i-phone.ir
ببينيد كدوم يك از دارندگان ايفون ٥ از ٥ شكايت كردن؟يا كدوم ناراضي اند؟
تنها مشكلش اينه هنوز جيل بريكش نيومده ك اونم تقصير اپل نيست.

sent from my iphone 5

تيم كوك گفت نقشه عيب داره و خوب همه ميدونن ك نقشه خيلي ايراد داره.بنفش بودن بعضي از عكس ها رو هم من تاحالا نديدم تو ايفون خودم.و اينكه تو جعبه پلمپ شده ايفون داراي خش هست از اول كاملا اشتباهه.
شما برين انجمن تخصصي ايفون i-phone.ir
ببينيد كدوم يك از دارندگان ايفون ٥ از ٥ شكايت كردن؟يا كدوم ناراضي اند؟
تنها مشكلش اينه هنوز جيل بريكش نيومده ك اونم تقصير اپل نيست.

sent from my iphone 5

همونطور که صفحه ی قبل پرسیدید و بنده جوابتون رو دادم همه ی اشکالات برای همه ی دستگاه ها پیش نمیاد
اما اگر واقعی نیست و صرفا برای تخریب اپل بوده چرا خود شرکت اپل درباره ی اشکال دوربین صحبت کردند؟
یا قصد دارند از کمپانی چینی مونتاژ کننده آیفون شکایت کنند؟

حرف آخرتون واقعا خنده دار بود.آیا کسی حاضره از دستگاهی که براش 3 میلیون تومان خرج کرده بد بگه؟
اینست معجزه ی اپل که طرفداران اپل حتی نمی تونند شکایت کنند

همونطور که صفحه ی قبل پرسیدید و بنده جوابتون رو دادم همه ی اشکالات برای همه ی دستگاه ها پیش نمیاد
اما اگر واقعی نیست و صرفا برای تخریب اپل بوده چرا خود شرکت اپل درباره ی اشکال دوربین صحبت کردند؟
یا قصد دارند از کمپانی چینی مونتاژ کننده آیفون شکایت کنند؟

حرف آخرتون واقعا خنده دار بود.آیا کسی حاضره از دستگاهی که براش 3 میلیون تومان خرج کرده بد بگه؟
اینست معجزه ی اپل که طرفداران اپل حتی نمی تونند شکایت کنند

دقیقا
بنظر من اپل واقعا قابل ستایشه ولی نه بخاطر محصولش بلکه به این خاطر که کاری کرده که طرفداراش چشم خودشونو به روی ایرادات محصولاتش بستن.....

واللا ما زماني ك ١٣٠٠ بود خريديم بعد رفتيم ٩٠٠ دلار داديم خريديم.برامون ٣ مليون تموم نشد!به نظر من هر چيزيم باشه يه موبايل ارزش نداره بيشتر از ٢ مليون بدي.

sent from my iphone 5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or