i$ahar
کاربر سایت
گوگل مپ يا مپ نوكيا از اول خيلي خوب بود و بدون مشكل؟؟؟؟؟
منطقي فكر كنين.اين نقشه بعده ٢ سال بهتر از گوگل مپم نشه يه چيزي درحد اون ميشه.
sent from my iphone 5
سحر خانم احیانا شما یا اقوام محترمتون جزو مقامات اپل هستند؟
یا خانواده سایر دوستان سهامدار سایر شرکت ها؟
طرفداری از هیچ کدوم و توهین به هیچ کدام سودی برای ما نداره اما این که بگید افرادی که از آیفون بد می گویند ، اونرو ندیدند ، یا پول ندارند بخرند و ... توهین محسوب میشه
به این سایت ها می گویند انجمن گفتگو. یعنی جایی که هر کسی این توانایی رو داره حرف خودش را اعلام کرده و ازش دفاع کنه
این نصیحت به همه ی دوستان گرامی من جمله خودم که دست از توهین و تعیین وتکلیف برای بقیه بردارید
سحر خانم احیانا شما یا اقوام محترمتون جزو مقامات اپل هستند؟
یا خانواده سایر دوستان سهامدار سایر شرکت ها؟
طرفداری از هیچ کدوم و توهین به هیچ کدام سودی برای ما نداره اما این که بگید افرادی که از آیفون بد می گویند ، اونرو ندیدند ، یا پول ندارند بخرند و ... توهین محسوب میشه
به این سایت ها می گویند انجمن گفتگو. یعنی جایی که هر کسی این توانایی رو داره حرف خودش را اعلام کرده و ازش دفاع کنه
این نصیحت به همه ی دوستان گرامی من جمله خودم که دست از توهین و تعیین وتکلیف برای بقیه بردارید
در ضمن خوشحالم که از آیفون 5 راضی هستید.امیدوارم لذت ببرید
دوست عزیز شما فن های تعصبی محصولات اپل رو نمیشناسین ؟ خود تیم کوک بیاد بگه که فلان جا اشتباه شده فن های اپل میگن غلط کرده الکی گفته
به قول بچه ها شانسیه ! مثلا این همه میگفتن آنتن آیفون 4 ایراد داره ، مال من هیچ ایرادی نداره ...
تيم كوك گفت نقشه عيب داره و خوب همه ميدونن ك نقشه خيلي ايراد داره.بنفش بودن بعضي از عكس ها رو هم من تاحالا نديدم تو ايفون خودم.و اينكه تو جعبه پلمپ شده ايفون داراي خش هست از اول كاملا اشتباهه.
شما برين انجمن تخصصي ايفون i-phone.ir
ببينيد كدوم يك از دارندگان ايفون ٥ از ٥ شكايت كردن؟يا كدوم ناراضي اند؟
تنها مشكلش اينه هنوز جيل بريكش نيومده ك اونم تقصير اپل نيست.
sent from my iphone 5
همونطور که صفحه ی قبل پرسیدید و بنده جوابتون رو دادم همه ی اشکالات برای همه ی دستگاه ها پیش نمیاد
اما اگر واقعی نیست و صرفا برای تخریب اپل بوده چرا خود شرکت اپل درباره ی اشکال دوربین صحبت کردند؟
یا قصد دارند از کمپانی چینی مونتاژ کننده آیفون شکایت کنند؟
حرف آخرتون واقعا خنده دار بود.آیا کسی حاضره از دستگاهی که براش 3 میلیون تومان خرج کرده بد بگه؟
اینست معجزه ی اپل که طرفداران اپل حتی نمی تونند شکایت کنند
میشه بپرسم آیفون 5 رو با این قیمت از کجا خریداری کردید
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم از همون اول گوشی قیمت + 3 ملیون داشته