معرفی بزرگ در ارتباط با Crysis

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
crysis.jpg

پروموِ پخش شده از اپیزود بعدی برنامه ی GTTV ، خبر از یک رونمایی بزرگ از سوی تیم Crytek می دهد.
در انتهای پرومو اعلام شد که در این هفته از برنامه ی GTTV "منتظر یک رونمایی و خبر بزرگ در ارتباط با فرنچایز Crysis باشید ، رونمایی که نباید آن را از دست بدهید".

چند ماه پیش شایعات زیادی پیرامون پورت Crysis 1 برای کنسول ها بوجود اومد.
علاوه بر این ممکن است شاهد عرضه ی یک Expansions Pack برای Crysis 2 باشیم.

اپیزود بعدی برنامه ی GTTV ، پنج شنبه شب بر روی ایر خواهد رفت.

Source

Crysis 1 اصا گیم پلیش آخه کنسولی نبود چطور میخواد بیاد ؟ از همه دکمه های کیبورد کار می کشید بد مصب . اصا تهه PC Exclusive بود فک نکنم بیاد :دی
چرا که نه؟؟؟کنترولر 360 12 تا دکمه داره!!!!منم کرایسیس 1 رو بازی کردم...از 12 تا دکمه که بیشتر نبود؟!
15 16 تا بود قشنگ .

آخرین ویرایش:
Crysis 1 اصا گیم پلیش آخه کنسولی نبود چطور میخواد بیاد ؟ از همه دکمه های کیبورد کار می کشید بد مصب . اصا تهه PC Exclusive بود فک نکنم بیاد :دی
چرا که نه؟؟؟کنترولر 360 12 تا دکمه داره!!!!منم کرایسیس 1 رو بازی کردم...از 12 تا دکمه که بیشتر نبود؟!

Crysis 1 اصا گیم پلیش آخه کنسولی نبود چطور میخواد بیاد ؟ از همه دکمه های کیبورد کار می کشید بد مصب .

ببند بابا ! مثه اینکه کرایسیس واسه pc زائیده شده :d
ولی این کاره پورت کردن خیلی مزخرفه ! کاش نباشه اینجوری !

15 16 تا بود قشنگ .
از این لحاظ که خیت کردی برادر :دی کرایسیس 1 اصلا خودش کنترلر 360 رو ساپورت میکرد

وقتی Crysis 2 برای کنسول با اون گرافیک اومده یکی بیاد به من بگه Crysis 1 سیری چند...!؟
کیفیت تکسچر های کرایسیس 1 دوبرابر کرایسیس 2 بود به گفته DF . به علاوه محیطاشم بزرگتر بود . فیزیکشم از اون فیزیک کنسولی کرایسیس 2 خیلی بهتر وبد . البته فیزیک کرایسیس 2 روی pC بد نبود اما تخریب پذیری ِ نسخه اول فک کنم بیشتر بود .

احتمالا شما Crysis بازی نکردی مگرنه متوجه میشدی اون محیط عظیم رو کنسول اومدنش محاله
همون 2یی هم که با کلی اختلاف روی کنسول اومد

اگر نسخه 1 برای کنسولها تایید شد چی..؟
البته تنظیمات نرمال..

کیفیت تکسچر های کرایسیس 1 دوبرابر کرایسیس 2 بود به گفته DF . به علاوه محیطاشم بزرگتر بود . فیزیکشم از اون فیزیک کنسولی کرایسیس 2 خیلی بهتر وبد . البته فیزیک کرایسیس 2 روی pC بد نبود اما تخریب پذیری ِ نسخه اول فک کنم بیشتر بود .

عمراً..!

شوخی کردی دیگه..!

اگر نسخه 1 برای کنسولها تایید شد چی..؟
البته تنظیمات نرمال..

عمراً..!

شوخی کردی دیگه..!
هیچی راهی نیست بین من و شما ! هستم خدمتت
آها! پس شرطی شد اومدنش! ملالی نیست همون اومدنش کافیه!
ضمن این که من ندیده بودم نسخه ی 1 یه بازی بعد از 2ش بیاد!!!

چرا که نه شاید کرایسیس 1 برای کنسول اومد!!!

ولی از نظر من با این کار ابهت کرایسیس رو کم میکنند چون تا الان همه کرایسیس رو به اون عظمتش میشناسن و هنوز هم قدرت کارت گرافیک و سیستم ها رو باهاش میسنجند اگه روی کنسول بیاد (که 100% ضعیف تر میشه اما نه خیلی) اون ابهت از بین میره (اینم نه خیلی اما دیگه اونجوری به کراسیس نگاه نمیشه) و شاید بشه مثل کرایسیس 2 که اصلا مثل زمان اومدن کرایسیس سر و صدا راه ننداخت....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or