معرفی بزرگ در ارتباط با Crysis

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
crysis.jpg

پروموِ پخش شده از اپیزود بعدی برنامه ی GTTV ، خبر از یک رونمایی بزرگ از سوی تیم Crytek می دهد.
در انتهای پرومو اعلام شد که در این هفته از برنامه ی GTTV "منتظر یک رونمایی و خبر بزرگ در ارتباط با فرنچایز Crysis باشید ، رونمایی که نباید آن را از دست بدهید".

چند ماه پیش شایعات زیادی پیرامون پورت Crysis 1 برای کنسول ها بوجود اومد.
علاوه بر این ممکن است شاهد عرضه ی یک Expansions Pack برای Crysis 2 باشیم.

اپیزود بعدی برنامه ی GTTV ، پنج شنبه شب بر روی ایر خواهد رفت.

Source

پسر خوب با یه pom دقیق هزار بار بهتر میشه کیفیت تکسچرها رو نسبت به اون تسلاشن در اورد برای درک بهتر این موضوع یه سر به ماد wolfen تو doom 3 بزن همه چی دستت میاد.نکته جالب اینجاست که خود کرایتک بعد به روز رسانی یه تکسچر پک با کیفیت 512*512 داد بیرون که بازم دو سوم کیفیت شماره اول رو داشت با این حال سیستمهای سنگین هم جلوش زار میزدن. حالا تازه اخیرا یه ماد دارن براش توسعه میدن که تکسچرهاش با کیفیت 1024*1024 هست و تازه رسیده به کیفیت crysis1 ! اونچیزی که من دارم از cryengine3 میبینم در کنار بهبود خیلی از چیزا، بعضی از چیزهاش هم دچار افت شده مثل طبیعت واقع گرایانه نسبت به cryengine2 برا همین معمولا ماد سازایی که میخوان رو طبیعت تمرکز کننن برای توسعه ترجیح میدن با همون cryengine2 کار کنن.
اینو من مطمئنم که اگه قرار باشه crysis1 روی کنسول بیاد، به کلی نسبت با نسخه pc فرق خواهد کرد یعنی شما باید شاهد اون درختهای بی کیفیت crysis2 توی crysis1 باشید...
مازیار خود کرایسیس 1 یا همون cryengine 2 تو تصویر سازی محیط های بی درخت یا بهتر بگم بدون جنگل ضعفه شدید داشت ! ولی cryengine 3 خیلی عالی تونست یه محیط شهری را به تصویر بکشه .

دوستان بحث سر چيزي هستش كه قراره crytek ازش رونمايي كنه نه سر اينكه كيفيت تكسچرها
توي نسخه اول بيشتره يا نسخه دوم.

در ضمن لطفا نسخه يك بازي رو با نسخه دو مقايسه نكنيد.
واقعا نسخه يك يه چيز خاص بود.
محيط وسيع و زيباش رو كيف ميداد فقط بهش نگاه بندازي.
اون محيط شاد و زيبا و بزرگ و اون گيم پلي جذاب و اون ازادي عمل كه ميشد توش
هرجوري كه دلتون ميخواست مرحله رو رد كنيد(اگه كنار ساحل بوديد ميشد با شنا كردن،وسط جنگل بوديد ميشد با دور زدن و يا نامرئي شدن و رد شدن از وسطشون....)كجا و
اين محيط بسته و گيم پلي نه چندان خوب كجا.
به شخصه من اون منوي قدرتها كه بايد دايره وسط رو ميگرفتيم و قدرت مورد نظر رو انتخاب ميكرديم خيلي بيشتر دوس دارم تا ماله نسخه دو رو.
اصلا نسخه اول يه جذابيت خاصي داشت كه نميشه توصيفش كرد.

در ضمن نسخه اول به دليل داشتن تنظيمات زياد گرافيكي توي بخش تنظيمات روي هر كامپيوتري به بهترين شكل ممكن ميشد اجراش كرد،كه نبود همچين چيزي توي نسخه دو فاجعه بود.

خب دوستان ببينيد من دلم ميخواد نسخه سوم بازي درست مثل نسخه اول بشه.همون گيم پلي،همون،همون صداگزاري،همون شخصيت پردازي،فقط توي يه محيط جنگلي جديد باشه.درباره بحثي هم كه دوستان سر نسخه 1 و 2 اين بازي دارن بايد بگم كه اگه شما يه pc قدرتمند داشته باشيدو نسخه 1 رو با بالاترين تنظيمات انجام داده باشيد و بعدش هم نسخه 2 رو اونوقت به عمق فاجعه پي ميبريد ومتوجه ميشيد كه چقدر نسخه دوم افتضاح بودش.اميدوارم اگه قرار باشه نسخه اول رو براي كنسولها بسازن بهش گند نزنن.
من با سیستم ردیف کرایسیس ۲ رو ۵ الی ۶ بار تموم کردم با نهایت رزولوشن و اپشن ولی به عمق فاجعه پی نبردم ! چون هربار ازش لذت بردم. هرچند محیط اطرافش به خاطر خرابکاری عمدی کرایتک برای کنسولی کردن بازی به بازی صدمه زده اما همینی هم که برای پی سی داده با دایرکت ایکس ۱۱ واقعا شاهکاره ! و در پایان بهتره که کرایسیس۱ برای کنسول ساخته نشه ! چون رسوایی و فاجعه ی دیگری برای این کنسول زوار در رفته خواهد شد.

آره اولش داشتیم در مورد نسخه کنسولی حرف میزدیم ولی نمیشه که نسخه کنسولی رو با تنظیمات اولترا PC مقایسه کنیم..
اگر هم قرار باشه Crysis 1 برای کنسول بیاد از تنظیمات نرمال بالاتر نمیره و منظور من هم همین هست..
حالا به نظر خودت گرافیک نسخه کنسولی Crysis2 برابر با تنظیمات نرمال Crysis 1 هست یا نه..؟
حالا شد .
سوال سختی پرسیدی والله نمی تونم این جوا ب بدم بهتر بقیه دوستان PCباز نظر بدهند

به احتمال زیاد که همون پورت Crysis 1 واسه کنسولهاست.فقط کنسول بازاش خدا خدا کنن نحوه ی استفاده از nano Suitـش مثل Crysis 2 بشه وگرنه اگه بخواد مثل Crysis باشه،رسما آسفالت میشن:دی
مازیار خود کرایسیس 1 یا همون cryengine 2 تو تصویر سازی محیط های بی درخت یا بهتر بگم بدون جنگل ضعفه شدید داشت ! ولی cryengine 3 خیلی عالی تونست یه محیط شهری را به تصویر بکشه .
/:)
الان CryEngine 2.0 به جز محیطای جنگلی،محیط دیگه ای هم نمایش داد که شما به ضعف شدید(حالا ضعف معمولی هم نه:دی)ـش پی بردی!؟
فقط به این عنوانای دره پیت با سازنده های دره پیت ترش اشاره نکن که بدترش میکنی:دی
حالا به نظر خودت گرافیک نسخه کنسولی Crysis2 برابر با تنظیمات نرمال Crysis 1 هست یا نه..؟
امین،مشکل اصلی تو تکسچر و افکت و رزولوشن و اینا نیست!مشکل اصلی،محیط بسیار وسیع Crysis هست که رم خیلی بالایی میطلبه که واقعا 512 و 256 کفایت نمیکنه.اگه بخواد بیاد فکر میکنم هر 10 متر باید شاهد یه لودینگ 10 ثانیه ای باشیم!

آخرین ویرایش:
به احتمال زیاد که همون پورت Crysis 1 واسه کنسولهاست.فقط کنسول بازاش خدا خدا کنن نحوه ی استفاده از nano Suitـش مثل Crysis 2 بشه وگرنه اگه بخواد مثل Crysis باشه،رسما آسفالت میشن:دی
ما روی پی سی هم کم و بیش اسفالت شدیم !!!
:d
البته نه دیگه !!
یک کلید رو تنظیم میکنن برای quick menu و با انالوگ از توی کوییک منیو سریع میتونی از قابلیت استفاده کنی !!
اتفاقا روان میشه

خب گفتم که فرخ تو خیلی چیزا پیشرفت کرده بود ولی اون "خیلی چیزا" شامل طبیعت نمیشد !

من که دیگه حوصله ارتقا سیستم رو ندارم شما چطور؟؟
خو کاری نداره.چرا ارتقاع سیستم.رو کنسول هم میتونی بازی کنی.:d
یه PC Gamer همیشه سیستمش به روز خواهد بود.
یه PC گیمر بلاخره از این کارش خسته میشه صابر.مثل خیلی های دیگه.:d

ما داریم ! :d یه PC Gamer همیشه سیستمش به روز خواهد بود. !
دقیقا باهات موافق هستم این جمله را باید طلا گرفت

خسته شدن معنی نمیده برای pcگیمر چون باز یهای که روی pcمی ایند از نظر گرافیکی جذاب تر هستند

pcگیمر چون باز یهای که روی pcمی ایند از نظر گرافیکی جذاب تر هستند
از شما بعیده حسین جان....pc گیمر واقعی کسی که به خاطر بازی های مثل wow ,db ,...هنوز داره بازی میکنه نه اون کسی که دنبال پیکسل بیشتر و شمردن چهار ضلعی هاست و با دیدن ترلر bf3 ذوق مرگ میشه و عقده هاش رو خالی میکنه.
من خیلی ها رو میشناسم مثل برادر خودم با یه سیستم ضعیف دارن نهایت لذت رو میبرن و خیلی از pc گیمر های قلابی اینجا بهترن.
اینکار یعنی گرافیک پلیر نه پی سی گیمر.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: гадюка
من که 25 سالمه خسته نشدم و تازه داره شوقش بیشتر میشه اشکان جون

از شما بعیده حسین جان....pc گیمر واقعی کسی که به خاطر بازی های مثل wow ,db ,...هنوز داره بازی میکنه نه اون کسی که دنبال پیکسل بیشتر و شمردن چهار ضلعی هاست و با دیدن ترلر bf3 ذوق مرگ میشه و عقده هاش رو خالی میکنه.
من خیلی ها رو میشناسم مثل برادر خودم با یه سیستم ضعیف دارن نهایت لذت رو میبرن و خیلی از pc گیمر های قلابی اینجا بهترن.
اینکار یعنی گرافیک پلیر نه پی سی گیمر.

حسین خان هر کسی یه سلیقه ی ای داره و شما باید بهش احترام بگذاری همینطور که ما به نظر شما احترام میگذاریم
من خودم به شخصه دوست دارم بازیهام همیشه از کیفیت مطلوبی بر خوردار باشند . بهتر بگم گرافیک خفنی داشته باشند. که البته این ملاک نیست برای یه گیم ولی برای من یکی از مهم ترینهاست .مخصوصا بازی که تخریب بیشتری داشته باشه .

اگر یادتون باشه کرایسیس 1 خیلی قابل تخریب داشت اما از وقتی کرایسی 2 اومد برای کنسول اصلا تخریب پذیریشو از دست داد.

من خودم کنسول دارم اما معتقد هستم از چیزی عنوان خاص خودشو داره .و PC در این شرایط یکی از خاصترین هاست

خسته شدن معنی نمیده برای pcگیمر چون باز یهای که روی pcمی ایند از نظر گرافیکی جذاب تر هستند
حسین حالا اینجا جا نیست.ولی طرف بیاد فلان قد هزینه کنه برای اینکه بشینه 2 یا 3 تا در سال بازی مولتی با گرافیک بالا بازی کنه.چون همین PC تا اونجایی که ما میدونیم عنوان انحصاری شاخی نداره.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or