معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
سلام من یه بازی گرفتم تازه متوجه شدم nsz هست و چون sxos دارم تو قسمت اینستال نمیاد چیگار کنم راهی هست ؟
لیتیوم 7.1 یا تاینفول نصب میکنه یا Awoo-Installer و اگه اینا روی sxos جواب نمیده تنها راهش اینه با برنامه ای مثل Switch Army Knife بازی رو تبدیل به فرمت nsp کنی و از گزینه nsz to nsp استفاده کن در برنامه و اولم اموزش برنامه رو بخون و سعی کن از اخرین کلیدها مال خودت استفاده کنی

• Like
Reactions: dishdish
به خدا هر کاری می کنیم یه چی دیگه ازش درمیاد :دی

الان با Goldleaf/GoldTree که میخوام باهاش با USB از کامپیوتر بازی نصب کنم، کلا قفل می کنه تا میام برم تو دایرکتوری فایل های کامپیوتر
زده Goldleaf ام هم ورژن 0.8 ـه.
Goldtree ام ولی زده 0.7 ـه. اگه به خاطر اینه، کسی نسخه اخیر Goldtree رو داره بده؟

اگه نه که راه کار با Awoo Installer رو یکی میگه به ما :دی

به خدا هر کاری می کنیم یه چی دیگه ازش درمیاد :D

الان با Goldleaf/GoldTree که میخوام باهاش با USB از کامپیوتر بازی نصب کنم، کلا قفل می کنه تا میام برم تو دایرکتوری فایل های کامپیوتر
Goldtree ام ولی زده 0.7 ـه. اگه به خاطر اینه، کسی نسخه اخیر Goldtree رو داره بده؟

اگه نه که راه کار با Awoo Installer رو یکی میگه به ما :D
من خودم با این goldleaf و اینا مشکل داشتم بهترین چیزی که استفاده کردم نرم افزار tinfoil بوده رو کامپیوتر هم باید nuts رو بریزی
از اینجا اخرین نسخه شو بگیر
واسه درایورشم فایل نصب درایور تو زیپ nuts هه
Download

لیتیوم 7.1 یا تاینفول نصب میکنه یا Awoo-Installer و اگه اینا روی sxos جواب نمیده تنها راهش اینه با برنامه ای مثل Switch Army Knife بازی رو تبدیل به فرمت nsp کنی و از گزینه nsz to nsp استفاده کن در برنامه و اولم اموزش برنامه رو بخون و سعی کن از اخرین کلیدها مال خودت استفاده کنی

بدون pc از داخل خود کنسول نصب میشه با لیتیوم یا تاینفول ؟

بدون pc از داخل خود کنسول نصب میشه با لیتیوم یا تاینفول ؟
بله نصب میشه در صورت داشتن فرمت مموری exfat و شما که sxos هم داری یه راه دیگم هست ورژن اخر تاینفول نصب کن و میتونی بریزی تو فلش و با یه مبدل بزنی به کنسول و نصب کنی

به خدا هر کاری می کنیم یه چی دیگه ازش درمیاد :D

اگه نه که راه کار با Awoo Installer رو یکی میگه به ما :D

گلد لیف هر نسخه که میگیری اگه با کامپیوتر میخوای بازی هم بریزی باید برنامه متصل کنندش مختص همون ورژن دان کنی و گلد تری داداش خیلی قدیمی شده و برای نسخه های 5 هست و شما نسخه 8 هستی باید Quark اونم مختص همین نسخه دان کنی و مثلا مال نسخه 7 داشته باشی کر نمیده و یا بجای Quark از Ns Usbloader استفاده کنی که توی تنظیمات هم بزار روی گلدلیف و این برنامه Ns Usbloader برای Awoo Installer هم قابل استفادس و توی تنظیمات البته باید برای این برنامه بزاری روی تاینفول و هر دو برنامه Quark و Ns Usbloader هم برای اجرا باید قبلش راه انداز جاوا نصب بشه

Goldleaf v8
Quark
Ns Usbloader

راه انداز جاوا (نسخه اخر یا 9 به بالا نصب کن)

الان گلدلیف v9 هم نسخه بتا هست اینم میتونی استفاده کنی.

Goldleaf v9 beta

بله نصب میشه در صورت داشتن فرمت مموری exfat و شما که sxos هم داری یه راه دیگم هست ورژن اخر تاینفول نصب کن و میتونی بریزی تو فلش و با یه مبدل بزنی به کنسول و نصب کنی
تاینفول امتحان کردن با فلش میخوام اجرا کنم ارور میده دستگاه خاموش میشه اگه لینک جدیدترین ورژن داری ممنون میشم بدی

با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتور مستقل PSNES سوپر نینتندو
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
داداش دسته ایکس باکس وان راحتر وصل میشه یا دسته ps4؟کلا چ دسته ایو پیشنهاد میدی؟
ممنون

داداش دسته ایکس باکس وان راحتر وصل میشه یا دسته ps4؟کلا چ دسته ایو پیشنهاد میدی؟
ممنون
من خودم دسته ps4 داشتم و تست کردم که راحت وصل میشه و دسته xboxone ندارم ولی اونم تو ویدیو دیدم راحت وصل میشه و من خودم دسته ps4 ترجیح میدم ولی دسته xboxone هم جایی بازی کردم خوش دسته اونم و در کل سلیقه خودتون چی باشه و پولت هم کمه باید بگردی ارزونتر پیدا کنی

• Like
Reactions: Rezaenslaved

کار با برنامه خیلی ساده هست و اول از روشن بودن AutoRCM مطمئن بشید و اگه از این مورد مطمئن نیستید پست زیر(کلیک کنید) قسمت دومش که مربوط به این گزینه هست بخونید.

برنامه Daybreak از لینک زیر دانلود کنید و در پوشه برنامه هاتون در مموری یعنی پوشه switch بریزید.(این برنامه جدیدا با اخرین نسخه های کاستوم فریمور اتمسفر هم منتشر میشه)

لینک دانلود برنامه Daybreak

سپس فایل اپدیت فریمور مورد نظرتون از لینک زیر دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و در مموری سوییچ با فولدر کپی کنید.(بهتره یه فولدر با نام Firmware یا هر نام دیگه که خودتون میخواید بسازید و اپدیتها رو با فولدر و ورژن اپدیت مثل 10.1.0 بریزید تا موقع انتخاب توسط برنامه ترتیب اپدیت رو بدونید و گیج نشید)

لینک دانلود اپدیت فریمور

این قسمت اختیاری هست و اگر فایلهای هک رو ندارید میتونید از پک هک کاستوم فریمور اتمسفر زیر استفاده کنید که خودم اپلود کردم همراه با برنامه های مورد نیاز و اخرین سیگ پچ و پس از دانلود از حالت فشرده خارج و در مموری بریزید و پیلود Fusee Primary.bin داخل پک رو حتما برای بالا اومدن اینجکت کنید(این پک به مرور اپدیت در این پست میشود تا با اپدیت فریمورهای جدیدتر ساپورت بشه و در حال حاضر تا فریمور 10.2.0 با این پک قابل هک میباشد)

لینک دانلود پک هک اتمسفر 14.4

سپس برنامه Daybreak از قسمت برنامه ها یا همون گالری اجرا کنید.

طبق عکس زیر گزینه Install انتخاب کنید.

Day1.jpg

در مرحله بعد در مموری هر جا فولدر اپدیت کپی کردید برید و اون فولدر رو انتخاب کنید(در مراحل قبل گفتیم که یه فولدر به اسم Firmware بسازید و اپدیتهایی که میخواید بنا به ورژن اون اسم گذاری کنید و با فولدر در این پوشه بریزید و برای مثال من 10.1.0 انتخاب میکنم)

Day2.jpg

در این مرحله فایلهای اپدیت توسط برنامه بررسی میشه و بعد اگه همه چیز اوکی بود گزینه Continue پس از چند لحظه ظاهر میشه و سپس روی این گزینه بزنید.

Day3.jpg

در این مرحله گزینه Preserve setting رو انتخاب کنید تا با حفط تنظیمات کنسول به مرحله بعد برید(نکته انتخاب گزینه Reset To Factory Setting باعث ریست کارخونه ای تنظیمات کنسول میشه بعد اپدیت و فقط در صورتی که میخواید همه چی ریست بشه انتخاب کنید وگرنه انتخاب نکنید)

Day4.jpg

در این مرحله باید نوع فرمت مموریتون انتخاب کنید که در اینجا بر خلاف برنامه ChoiDujourNX شما میتونید هر دو گزینه Fat32 و exfat با هم داشته باشید که در اون صورت گزینه سمت راست Installl (FAT32 + exFAT انتخاب کنید و دیگه از این بابت که بعد اپدیت مموریتون چه فرمتیه خیالتون راحته بر خلاف برنامه ChoiDujourNX که فقط تک انتخاب داشتید و گاها باعث مشکل بالا اومدن بخاطر انتخاب اشتباه فرمت مموری میشد.

Day5.jpg

سپس در مرحله اخر روی گزینه Continue بزنید تا اپدیت کنسول اغاز بشه.

Day6.jpg

صبر کنید تا اپدیت کنسول تکمیل و 100 درصد بشه و دو گزینه Reboot و Shutdown ظاهر بشه و گزینه Reboot باعث ریستارت کنسول و گزینه Shutdown باعث خاموش شدن کنسول میشه و هر کدوم خواستید انتخاب کنید و اگه میخواید کنسول بعد اپدیت سریع بالا بیاد همون Reboot انتخاب کنید.موفق باشید.

Day7.jpg

در صورت تمایل میتونید ویدیو اموزشی زیر رو هم ببینید برای درست متوجه شدن.
لینک ویدیو اموزشی از یوتیوب
واقعا ممنون از آموزش کامل و درستتون.خیلی راحت آپدیت کردم خیلی خیلی لطف کردین

علی آقا هیچ راهی نداره که بشه ترکیب تیم ها تو بازی فیفا 21 رو اپدیت کرد؟
تجربه فیفا ۲۱ روی سوییچ چطوره؟نسبت ب ۲۰ بهتر شده؟
۲۰رو چند ساعت بازی کردم واقعا سخته کنترل کردن بازیکنا و تیم، درکل تجربه بدی بود.

علی آقا هیچ راهی نداره که بشه ترکیب تیم ها تو بازی فیفا 21 رو اپدیت کرد؟
من تو این چیزا زیاد وارد نیستم و pes یه اپشن فایل داشت میشد و فیفا رو نمیدونم یا باید دستی انجام بدی تو قسمت تنظیمات یا با فایل اپدیت معمولی که منتشر میشه یا سیو بازی یه نفر که ادیت کرده پیدا کنی جایگزین کنی که اونم فکر نکنم پیدا بشه حداقل به این زودی.

• Like
Reactions: Mojtabaalone
من تو این چیزا زیاد وارد نیستم و pes یه اپشن فایل داشت میشد و فیفا رو نمیدونم یا باید دستی انجام بدی تو قسمت تنظیمات یا با فایل اپدیت معمولی که منتشر میشه یا سیو بازی یه نفر که ادیت کرده پیدا کنی جایگزین کنی که اونم فکر نکنم پیدا بشه حداقل به این زودی.
داداش mortal kombat 11 after match رو چطور میشه بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or