معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
ممنون علی اقا خیلی اموزشت عالی بود کارمو راه انداختی فقط یه سوال دیگم داشتم شما با ادیزون کار کردی نسخه نایتلی که جدید اومده ماله چیت کداست اون قبلی هم که سیو ادیتور یعنی اینکه انگار میتونی سیوتو ادیت کنی دستکاریش کنی اون که رو کنسول من نمیدونم چرا جواب نمیده ولی اون چیت کد دقیقا این سوالا که برا سیو پرسیدم موضوع اصلیش دقیقا همینجا بود که میخاستم کراش 3 رو بازی کنم چیت کد ماسک بی نهایت داشت اما تایم نامحدود یا بی نهایت نداشت برا گرفتن کلید نقره ای ها میخاستم بگم شما که زیاد سرچ میکنین هنوز به موردی برنخوردین برا بازی کراش 123 که تایم نامحدود هم داشته باشه البته بگم ادیزون هنوز ناقصه خیلی بازیارو نداره مثلا دانکی کونگ چت نداره رزیدنت 5 و 6 همینطور ممنون
برنامه edizon اخرین ورژنش سازگار با فریمور 9 به بالاست که باید فایلهای ادیتورش داخل فولدر خودش در پوشه سوییچ در مموری ریخت ولی ورژن قبلش که با فریمورهای پایینتر سازگاره مثل 8.1 باید فولدرش رو تو روت مموری میریختی و اینکه برنامه رو میتونی با نت فایلهای چیتش بگیری که البته نگیری بهتره چون میره هر چی چیت داره میگیره و همون دستی خودت بگیری بریزی بهتره
هر بازی که اپدیت داره و ممکنه چیتش فرق بکنه و باید نسخه مناسب با اون اپدیت رو بگیری خصوصا بازی مثل کراش که تند تند اپدیت میده و من چیت اپدیت 1.0.13 رو برات میزارم و اگه این اپدیت رو نداری دان کن چون با اون کار میده و اپدیت غیر دیگه استفاده کنی یا بازی کرش میکنه موقع اجرا یا چیت اعمال نمیشه و قابلیتهاشت هم تو اسپولر بخون و من خودم ریختم همه چی هم باز شده
لینک زیر دانلود کن و اگه اتمسفر 10 به بالا فقط داری باید تو مسیر زیر تو مموری بریزی Atmosphere\contents و زیر اون داری همون مسیر atmosphere\titles بریز
یه نکته ای هم بگم موقعی فایل بالا بریزی چیت فعال میشه برای بازی و یه موقع اومدی نخواستی بازی چیت داشته کلا موقع اجرای بازی کافیه دکمه L رو بگیری و چیت غیر فعال میشه تو بازی و اگه میخوای چیت خاصی رو غیر فعال کنی بازی رو بطور معمول اجرا میکنی و بعد با دکمه هوم میای بیرون و ازی طریق گالری عکس یا همون البوم وارد برنامه ها و Edizon رو اجرا میکنی و تو ورژنهای قدیمی باز زدن دکمه Y میری به قسمت چیت همون بازی و هر کدوم نخواستی غیر فعال میکنی و تو ورژن اخری و جدید روی گزینه cheat اون پایین میزنی و وارد همون قسمت میشی و غیر فعال میکنی
لینک دانلود چیت
Cheat Crash Team Racing Nitro-Fueled

Cheat source :
[RelicRace Crate add 30sec to freeze timer]
04000000 00FBD74C 1E27D000

move.l $1E27D000, #$000FBD74C(r0)
[CrystalRace 1 Crystal is worth 5]
04000000 00E66E80 11001508

move.l $11001508, #$000E66E80(r0)
[Unlock All Pit Stop Items]
04000000 010717B8 52800020

move.l $52800020, #$0010717B8(r0)
[Unlock All Ordinary Items]
04000000 0107038C 52800020

move.l $52800020, #$00107038C(r0)
[Unlock N.Tropy]
04000000 0107106C 52800020

move.l $52800020, #$00107106C(r0)
[Unlock Penta Pinguin]
04000000 010706A0 52800020

move.l $52800020, #$0010706A0(r0)
[Beat All Oxide Times - Digital NTropy Skin]
04000000 010712D8 52800020

move.l $52800020, #$0010712D8(r0)
[Unlock All Skins]
04000000 0107093C 52800020
move.l $52800020, #$00107093C(r0)

همه بازیهایی که گفتی چیت دارن و تو سایت زیر بگرد و قبلشم ثبت نام کن
Switch cheats database

سلام داداش مرسی از این راهنمایی هایی که کردی اما ادیزون نصبه اخرین فولدر title هارو هم دارم همه چی سرجاشه بازی رو که اجرا میکنم میره رو ادیزون چیت هارو هم فعال میکنم درد من فقط رو یه سری بازی های خاص بود مانند دانکی کونگ رزیدنت اویل 56 و بازی کراش 3 گانه اون که کراش که شما چت کداشو دادین رو دارم ماله کراش 4 ماشینی هست برا همین پرسیدم از این بازی ها چیت کد جدید نیومده تو این سایت هم چک کردم ظاهرا همه همونایی که دارم برا کراش که شما چیت گذاشتی من کلا بازی هایی که درخواست اپدیت داده رو هم با dev کلا غیر فعالشون میکنم که بشه چت اجرا کرد مشکل اون نیس فقط خاستم برا کراش 3گانه اون تایم نامحدود چون نداشت رو اگه تونستی بزاری اگه هم نیومده که هیچی دیگه دمت گرم

سلام داداش مرسی از این راهنمایی هایی که کردی اما ادیزون نصبه اخرین فولدر title هارو هم دارم همه چی سرجاشه بازی رو که اجرا میکنم میره رو ادیزون چیت هارو هم فعال میکنم درد من فقط رو یه سری بازی های خاص بود مانند دانکی کونگ رزیدنت اویل 56 و بازی کراش 3 گانه اون که کراش که شما چت کداشو دادین رو دارم ماله کراش 4 ماشینی هست برا همین پرسیدم از این بازی ها چیت کد جدید نیومده تو این سایت هم چک کردم ظاهرا همه همونایی که دارم برا کراش که شما چیت گذاشتی من کلا بازی هایی که درخواست اپدیت داده رو هم با dev کلا غیر فعالشون میکنم که بشه چت اجرا کرد مشکل اون نیس فقط خاستم برا کراش 3گانه اون تایم نامحدود چون نداشت رو اگه تونستی بزاری اگه هم نیومده که هیچی دیگه دمت گرم
کراش سه گانه هم دوتا چیت گذاشته همین سایت ولی خوب تو لیست کدها من کد برای تایم نامحدود ندیدم و تو سایت gbatemp هم میتونی خودت بگردی
Switch cheats database
رزیدنت 5
Switch cheats database
رزیدنت 6
Switch cheats database
دانکی کونگ
Switch cheats database

کراش سه گانه هم دوتا چیت گذاشته همین سایت ولی خوب تو لیست کدها من کد برای تایم نامحدود ندیدم و تو سایت gbatemp هم میتونی خودت بگردی
Switch cheats database
رزیدنت 5
Switch cheats database
رزیدنت 6
Switch cheats database
دانکی کونگ
Switch cheats database
سلام مجدد داشت این عکسو اولو ببین هرکاری میکنم اصلا رزیدنت اویل 5 چتاش نمیاد تو ادیزون تو عکس دوم هم همونجایی که باید فولدر ایدی چت رو کپی کنی بازی رو پاک کردم رو اپدیت 1.00 هم نیومد رو اپدیت 1.0.1 هم نشد مشکل ازکجاست بنظرت؟

الان دانکی کونگ هم هر جفت چتشو گرفتم ریختم تو فولدر title با هر دو اپدیت1.00 و1.0.1 تست کردم بازم عین همین اویل 5 هیچی تو ادیزون نمیاد

Attachments

• ۲۰۲۰۰۲۰۶_۱۷۰۵۳۰.jpg
    ۲۰۲۰۰۲۰۶_۱۷۰۵۳۰.jpg
    322.1 KB · مشاهده: 6
  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    99.4 KB · مشاهده: 6
آخرین ویرایش:
سلام مجدد داشت این عکسو اولو ببین هرکاری میکنم اصلا رزیدنت اویل 5 چتاش نمیاد تو ادیزون تو عکس دوم هم همونجایی که باید فولدر ایدی چت رو کپی کنی بازی رو پاک کردم رو اپدیت 1.00 هم نیومد رو اپدیت 1.0.1 هم نشد مشکل ازکجاست بنظرت؟

الان دانکی کونگ هم هر جفت چتشو گرفتم ریختم تو فولدر title با هر دو اپدیت1.00 و1.0.1 تست کردم بازم عین همین اویل 5 هیچی تو ادیزون نمیاد
اگه مطمئنی همه چی درست انجام شده شاید مال ریجن بازی باشه و من خودم دو نسخه رزیدنت اویل 5 و 6 تست کردم همون اولا که اومده بود کار میداد برای من و برات میزارم تست کن

RE5 cheat

RE6 cheat

اگه مطمئنی همه چی درست انجام شده شاید مال ریجن بازی باشه و من خودم دو نسخه رزیدنت اویل 5 و 6 تست کردم همون اولا که اومده بود کار میداد برای من و برات میزارم تست کن

RE5 cheat

RE6 cheat
باشه داداش الان تست میکنم فقط اپدیت بازی رزیدنت اویل شما اپدیت بازیت 1.00 یا 1.0.1 هست و اینکه برا دانکی کونگ با نرم افزار devmenu اومدم اپدیت بازی رو کنسل کردم رو همون1.00 رفت داخل بازی اما ی بار بازیو پاک کردم دفعه دوم طبق اموزشت اپدیت رو بستم ولی میگه بایداپدیت کنی اپدیت 1.2.0 هم برا چیت کد میخاد خیلی گشتم پیدا نکردم گفتم شاید رو این اپدیت چت ها جواب میدن اصلا یه موردی که هست این نرم افزار devmenu که گذاشتی وقتی نصب میکنم خودش پیغام اپدیت میده چرا؟ نگاه کنین عکسو گفته بودین برای ورژن 8 به بالا نسخه مربوط رو گرفتم خود برنامه هم اپدیت میخاد اگه اپدیت جدیدی اومده هم ممنون میشم بزارین

Attachments

• ۲۰۲۰۰۲۰۶_۱۹۲۸۱۲.jpg
    ۲۰۲۰۰۲۰۶_۱۹۲۸۱۲.jpg
    668.4 KB · مشاهده: 3
  • ۲۰۲۰۰۲۰۶_۱۹۲۸۱۹.jpg
    ۲۰۲۰۰۲۰۶_۱۹۲۸۱۹.jpg
    394.6 KB · مشاهده: 4
داداش دمت گرم چت کد اویل 5 شما جواب داد رو نسخه بازی من فقط یه چیزی که بود مثلا شیوا خونش نامحدود نبود در صورتی که گزینه برای نامحدود تو ادیزون بود ایتم و اسلحه ها اصلا نامحدود نبودن کریس خونش نامحدود بود و فقط هم کلتش بصورت رگباری شلیک میکرد همین اگه برات مقدوره بیزحمت اپدیت 1.0.2 یا 1.2.0 نمیدونم کدومش درسته برا دانکی کونگ رو برام بفرستی چون تو ادیزون پیغام داد که چت کد موجوده ولی با اپدیت بازی همخوانی نداره ممنونت میشم بیزحمت این عکسو ببین

Attachments

• ۲۰۲۰۰۲۰۶_۲۲۲۴۵۰.jpg
    ۲۰۲۰۰۲۰۶_۲۲۲۴۵۰.jpg
    392.5 KB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
داداش دمت گرم چت کد اویل 5 شما جواب داد رو نسخه بازی من فقط یه چیزی که بود مثلا شیوا خونش نامحدود نبود در صورتی که گزینه برای نامحدود تو ادیزون بود ایتم و اسلحه ها اصلا نامحدود نبودن کریس خونش نامحدود بود و فقط هم کلتش بصورت رگباری شلیک میکرد همین اگه برات مقدوره بیزحمت اپدیت 1.0.2 یا 1.2.0 نمیدونم کدومش درسته برا دانکی کونگ رو برام بفرستی چون تو ادیزون پیغام داد که چت کد موجوده ولی با اپدیت بازی همخوانی نداره ممنونت میشم بیزحمت این عکسو ببین

اپدیت بازی در دو لینک
Download Donkey_Kong_Country_Tropical_Freeze_0100C1F0051B6800v1.0.2v131072_(TurboSnail).nsp

1fichier.com: Cloud Storage

در مورد اون رزیدنت برای خودمم هم همیمنجوره

علی اقا من عذرخواهم با سوالام شمارو ازکار انداختم داداش میگم نمیدونی علتش چیه که برا چت کد های بازی RESIDENT EVIL 0 هر چی میزنی میرم تو بازی ارور میده میندازه از بازی بیرون؟

علی اقا من عذرخواهم با سوالام شمارو ازکار انداختم داداش میگم نمیدونی علتش چیه که برا چت کد های بازی RESIDENT EVIL 0 هر چی میزنی میرم تو بازی ارور میده میندازه از بازی بیرون؟
احتمالا با ورژن بازی یا اپدیت بازی سازگار نیست و من خودم برای این بازی از سیو استفاده کردم و حداقل اسلحه ها نامحدود هستن و برات میزارم سیوش و پس از دراوردن از حالت فشرده تو فولدر سیو برنامه چک پوینت مستقیم کپی کن و ریستور کن با برنامه و تو منو بازی لود رو بزن خودت میفهمی

0x010097000BC10000 resident evil 0

احتمالا با ورژن بازی یا اپدیت بازی سازگار نیست و من خودم برای این بازی از سیو استفاده کردم و حداقل اسلحه ها نامحدود هستن و برات میزارم سیوش و پس از دراوردن از حالت فشرده تو فولدر سیو برنامه چک پوینت مستقیم کپی کن و ریستور کن با برنامه و تو منو بازی لود رو بزن خودت میفهمی

0x010097000BC10000 resident evil 0
دمت گرم

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

این روشی که میخوام اموزش بزارم خیلی بهتر از برنامه goldleaf هست و خودم از همین روش استفاده میکنم چون راحت میتونید مسیر درایو بازیهاتون رو بدید و تو سوییچ همه رو براتون لیست میکنه و بقیه درایوهای pc هم براتون لیست میکنه.

موارد لازم داشتن کابل usb-c برای اتصال کنسول به pc و ویندوز 7 به بالا

ابتدا باید درایور سوییچ رو نصب کنید توسط برنامه Zadig که برای نصب برنامه رو باز کنید و از منوی Options تیک List All Devices رو بزنید و بعد از قسمت کشویی Nintendo Switch رو انتخاب و درایور libusbK (v3.0.7.0 رو نصب کنید (نکته اگه از قبل درایور رو نصب کردید ممکنه تو لیست Nintendo Switch نیاد و دیگه نیازی به نصبش نیست) برای راهنمایی یه عکس میزارم.(نکته:ممکنه بجای Nintendo Switch اسم apx بیاد که همون رو نصب کنید فقط ورژن libusbK (v3.0.7.0 بزارید و اگه چیزی نشون نداد برنامه TegraRcmGUI که برای فرستادن پیلود هست رو دانلود و درایورش رو از قسمت settings نصب کنید سپس سوییچ رو با کابل وصل کنید و صبر کنید درایور شناسایی بشه و در اخر برنامه zadig رو دوبار اجرا و مراحل بالا رو انجام بدید)

8lqk_zadig.jpg

لینک دانلود برنامه zadig
https://github.com/pbatard/libwdi/releases/download/b721/zadig-2.4.exe

سپس برنامه Nut رو دانلود کنید و بعد از خارج کردن از حالت فشرده برنامه را باز و چند لحظه صبر کنید تا اجرا کامل بشه و شما باید در برنامه مسیر بازیهاتون رو بدید بهش و بعد دکمه Scan رو بزنید و یه عکس میزارم بهتر بفهمید.

دانلود برنامه Nut

لینک دانلود Nut

لینک کمکی Nut

لینک دانلود ورژن قدیمی 2.2 برای کسانی که سیستمشون 32 بیت هست Nut
لینک کمکی ورژن 2.2 Nut

40z6_nut.jpg

بعد کابل usb-c رو وصل و برنامه Tinfoil یا lithium رو اجرا کنید.

دانلود tinfoil
Tinfoil Mod v5.0.0

دانلود lithium
Lithium v5.0.0

وقتی وارد برنامه Tinfoil یا lithium بشید و همه چی اوکی باشه برنامه بازیها و اپدیتها و dlc های جدید رو براتون در منوهای جدید لیست میکنه طبق چیزی که تو pc بهش ادرس دادید و میتونید از همونجا نصب کنید ولی بهتره برید از قسمت File browser قسمت usbfs که عین درایو کامپیوتر بازیها رو نشونتون میده و درایوهای کامپیوتر هم لیست میکنه میتونید دنبال بازیتون بگردید هر جا هست و بعد میتونید بازیها رو نصب کنید و بازیها هم یکی یکی نصب کنید و صبر کنید نصب یه بازی تموم بشه بعد برید سراغ یه بازی دیگه برای نصب وگرنه هنگ میکنه و خودم ادرس هارد اکسترنال 2 ترایی رو بهش دادم و همه رو لیست میکنه راحت.موفق باشید

اپدیت...
فایل زیر اپدیت درایور سوییچ را خودکار انجام میدهد بدون نیاز به برنامه Zadig اگر نتونستید با اموزشهای بالا با فایل زیر امتحان کنید.

لینک دانلود Tinfoil Driver
سلام مجدد:)
اخرین مشکلی که برای من پیش اومده اینه که بعد از اپدیت ویندوز ۱۰ نمیتونم برنامه ی Nut روباز کنم
به محض اینکه باز میشه مینویسه loading file list in 0.0 seconds....
و یک ثانیه بعدش اتومات بسته میشه خودش
اطلاع دارید چیکار میشه کرد برای حل‌ این مشکل؟!

سلام مجدد:)
اخرین مشکلی که برای من پیش اومده اینه که بعد از اپدیت ویندوز ۱۰ نمیتونم برنامه ی Nut روباز کنم
به محض اینکه باز میشه مینویسه loading file list in 0.0 seconds....
و یک ثانیه بعدش اتومات بسته میشه خودش
اطلاع دارید چیکار میشه کرد برای حل‌ این مشکل؟!
سلام داداش.دو پوشه titledb و conf پاک کن تو مسیری که nut.exe هست ببین درست میشه یا نه و از ورژن قدیمی 2.2 هم تست کن ببین بالا میاد اصلا یا نه
ورژن python برنامه هم موجوده میتونی تست کنی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .SoRoUsH.
سلام داداش.دو پوشه titledb و conf پاک کن تو مسیری که nut.exe هست ببین درست میشه یا نه و از ورژن قدیمی 2.2 هم تست کن ببین بالا میاد اصلا یا نه
ورژن python برنامه هم موجوده میتونی تست کنی
دمت واقعا گرم

فقط یه مورد اینکه من گشتم نتونستم ورژن pythonش رو لینکی ازش پیدا کنم،اگر امکانش باشه یه لینک از pythonش بم بدی خیلی خیلی ممنون میشم
(اون دو پوشه title bd و conf رو پاک کردم ولی تاثیری نداشت،حالا این پایتون و nut 2.2رو تست کنم ایشالله جواب باشه!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or