معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
لینک دانلود

حتما فایلهای هک قبلیتون پاک کنید یا یه جا منقل کنید بعد این پک بریزید.
بنده این پک رو دانلود کردم، تمام محتویات مموری به غیر از پوشه nintendo رو پاک کردم و این فایل رو جایگزین کردم. در نهایت فایل fusee مربوط به اتمسفر 1.9.1 رو دانلود کردم با tegrarcm اینجکت کردم. نمیدونم مراحل رو درست رفتم یا نه ولی اگر درست رفتم باز هم همون ارور رو داد 🥲

متاسفانه مشکل کماکان پا بر جا هست. جسارتا لینکی از پک هک hats دارید که سازگار با این آپدیت باشه ؟

شما دو فایل زیر هم مثل اون قبلی که گذاشتم یکی یکی تست کن ببین کدوم جواب میده و بریز تو روت مموری و فایل دومی از حالت فشرده قبلش در بیار.

فایل 1 For EmuNAND

فایل 2 For SysNAND

اگر همچنان اینجوریه راه حل اخر اینه فایل بکاب ناند که در زمان سالمی دستگاه میگیرن اگه دارید ریستور کنید ولی در اینصورت بازیها و سیوها میپره.

سلام دوستان من

Biomutant رو نصب کردم میگه به وای فای وصل شو مشکل از کجاست؟​

تازه فریمور رو اپدیت کردم 20.01 همین فایل هک اخر علی اقا رو هم زدم

سلام.
معمولا اینجور مواقع فایل اپدیت خالی نصب شده یا معدود بازیهایی که بیس بازی به تنهایی اجرا نمیشه و نیاز به اپدیت داره و بعضی سورسهای دانلود بازی هستن فایل اپدیت اشتباهی میزارن بجای بیس و در کل فایلت چک کن و یا از جای دیگه دانلود کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ashkan_saremi
یه اتفاق خوب و مهم و همین 2 ساعت پیش ورژن جدید Hekate Ctcaer v5.2.0 منتشر شد و یه قابلیت که خودم مدتها دنبالش بودم بهش اضافه شده و این قابلیت چیزی نیست جز اینکه مموری جانبی به حالت USB Mass Storage میتونی دربیاری و دیگه با این قابلیت از شر دراوردن مموری برای مثلا ریختن کاستوم فریمور جدید یا مواردی مثل کپی گرفتن کلی که در حالتی مثل nxmtp یا خیلی طول میکشید یا ارور میداد راحت شدیم و ریختن بازی در مموری در حالت فرمت مموری exfat هم راحت شده برای کسانی که هنوز اینجوری بازی نصب میکنن
برای اینکار کافیه اخرین ورژن Hekate Ctcaer v5.2.0 دانلود و اینجکت کنید و برید قسمت زیر تب Tools و بعد Usb Tools و کابل به دستگاه و pc نصب کنید و طبق عکس روی Sd Card بزنید و تا داخل pc مموری رو در حالت Mass Storage ببینید.
قابللیتهای دیگم اضاف شده مثل استفاده از جوی کانها به عنوان دسته در pc و غیره و فقط این یکی چون خودم مدتها دنبالش بودم بیشتر به چشم اومد.

Hekate_Ctcaer_v5_2_0.png
علی آقا من برای اینکه از این نرم افزار بخوام استفاده کنم باید بعد از دانلود نرم افزار، دستگاه رو خاموش کنم با کابل وصل کنم به pc و با پیلود داخل نرم افزار که اسمش hekate_ctcaer_5.0.2 هست از طریق TegraRCMGUI اینجکت کنم روی کنسول و بعد از کنسول وارد نرم افزار بشم و ماقبی کارها برای ریختن اتمسفر و firmware جدید، ریختن بازی و... درسته؟

علی آقا من برای اینکه از این نرم افزار بخوام استفاده کنم باید بعد از دانلود نرم افزار، دستگاه رو خاموش کنم با کابل وصل کنم به pc و با پیلود داخل نرم افزار که اسمش hekate_ctcaer_5.0.2 هست از طریق TegraRCMGUI اینجکت کنم روی کنسول و بعد از کنسول وارد نرم افزار بشم و ماقبی کارها برای ریختن اتمسفر و firmware جدید، ریختن بازی و... درسته؟

اره همینی که میگی درسته و هکاته هم پیلوده دیگه هم با خاموش کردن دستگاه میتونی بزنی هم تو همون محیط سوییچ چند راهکار داره اجرا کردنش مثل استفاده از برنامه Payload Launcher که این برنامه تو همون پک اتمسفر من که قبلا میذاشتم بود و همون دانلود کنی داخلش هست و هر پیلودی بریزی تو مسیر bootloader\payloads در مموری داخل برنامه میاد و راه های دوم اجرای هکاته هم استفاده از برنامه هایی مثل HekateToolbox هست که اونم میشه و البته برنامه های دیگم هستن من دیدم مثل نصب کننده های بازی مثل tinfiol و غیره و فقط این نکته مهم هم بگم شما که پک hats ریختی اخرین ورژن هکاته برات نصبه و نیازی نیست از این اموزش قدیمی فایلی دانلود کنی و نهایت اخرین ورژن پیلود هکاته رو از این لینک بگیر و از حالت فشرده در بیار و فقط فایل پیلودش رو بردار و میتونی بزنی پیلودش و اگه تو مسیر bootloader\payloads هم بریزی با برنامه Payload Launcher تو محیط خود سوییچ میتونی بدون خاموش کردن دستگاه اجراش کنی و بعد اگه فایل فیوز اتمسفر هم تو مسیر bootloader\payloads باشه از همون محیط هکاته یه گزینه Payload که ایکونش همون اول که وارد میشی هست بزنی روش لیست پیلودها میاد و میزنی برمیگرده تو اتمسفر و البته اتمسفر تو محیط هکاته از طریق گزینه launch هم قابل اجرا هست.

• Like
Reactions: XENOS
اره همینی که میگی درسته و هکاته هم پیلوده دیگه هم با خاموش کردن دستگاه میتونی بزنی هم تو همون محیط سوییچ چند راهکار داره اجرا کردنش مثل استفاده از برنامه Payload Launcher که این برنامه تو همون پک اتمسفر من که قبلا میذاشتم بود و همون دانلود کنی داخلش هست و هر پیلودی بریزی تو مسیر bootloader\payloads در مموری داخل برنامه میاد و راه های دوم اجرای هکاته هم استفاده از برنامه هایی مثل HekateToolbox هست که اونم میشه و البته برنامه های دیگم هستن من دیدم مثل نصب کننده های بازی مثل tinfiol و غیره و فقط این نکته مهم هم بگم شما که پک hats ریختی اخرین ورژن هکاته برات نصبه و نیازی نیست از این اموزش قدیمی فایلی دانلود کنی و نهایت اخرین ورژن پیلود هکاته رو از این لینک بگیر و از حالت فشرده در بیار و فقط فایل پیلودش رو بردار و میتونی بزنی پیلودش و اگه تو مسیر bootloader\payloads هم بریزی با برنامه Payload Launcher تو محیط خود سوییچ میتونی بدون خاموش کردن دستگاه اجراش کنی و بعد اگه فایل فیوز اتمسفر هم تو مسیر bootloader\payloads باشه از همون محیط هکاته یه گزینه Payload که ایکونش همون اول که وارد میشی هست بزنی روش لیست پیلودها میاد و میزنی برمیگرده تو اتمسفر و البته اتمسفر تو محیط هکاته از طریق گزینه launch هم قابل اجرا هست.
خیلی ممنون علی آقا از راهنمایی کامل و وقتی که گذاشتی🙏🙏🙏

دوستان سلام
بنده کنسولم رو خاموش کردم و مجبور شدم دوباره با تگلرا فایل fuss رو لینجکت کنم. بعد از اینکه اینکارو کردم کنسول روی لوگو نینتندو گیر میکنه و بالا نمیاد. راه حلی براش دارید ؟

دوستان سلام
بنده کنسولم رو خاموش کردم و مجبور شدم دوباره با تگلرا فایل fuss رو لینجکت کنم. بعد از اینکه اینکارو کردم کنسول روی لوگو نینتندو گیر میکنه و بالا نمیاد. راه حلی براش دارید ؟

سلام
ارور خاصی نمیده و فقط روی لوگو گیر میکنه و فیوز مال ورژن دیگه ای از اتمسفر نزدی که پایینتر باشه یا حتی بالاتر؟
اینکارها بکن ببین نتیجه چیه و مموری دربیار چک کن با کامپیوتر ببین مشکلی پیدا نکرده و فایلهای مربوط به هک از نو بریز و یا میتونی از پک hats استفاده کنی و کنسول هم خاموش کن یه 12 تا 15 ثانیه دکمه پاور بگیر شاید اینجوری مشکل حل شد.

• Like
Reactions: HoSIs
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

کار با برنامه خیلی ساده هست و اول از روشن بودن AutoRCM مطمئن بشید و اگه از این مورد مطمئن نیستید پست زیر(کلیک کنید) قسمت دومش که مربوط به این گزینه هست بخونید.

برنامه Daybreak از لینک زیر دانلود کنید و در پوشه برنامه هاتون در مموری یعنی پوشه switch بریزید.(این برنامه جدیدا با اخرین نسخه های کاستوم فریمور اتمسفر هم منتشر میشه)

لینک دانلود برنامه Daybreak

سپس فایل اپدیت فریمور مورد نظرتون از لینک زیر دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و در مموری سوییچ با فولدر کپی کنید.(بهتره یه فولدر با نام Firmware یا هر نام دیگه که خودتون میخواید بسازید و اپدیتها رو با فولدر و ورژن اپدیت مثل 10.1.0 بریزید تا موقع انتخاب توسط برنامه ترتیب اپدیت رو بدونید و گیج نشید)

لینک دانلود اپدیت فریمور

این قسمت اختیاری هست و اگر فایلهای هک رو ندارید میتونید از پک هک کاستوم فریمور اتمسفر زیر استفاده کنید که خودم اپلود کردم همراه با برنامه های مورد نیاز و اخرین سیگ پچ و پس از دانلود از حالت فشرده خارج و در مموری بریزید و پیلود Fusee.bin داخل پک رو حتما برای بالا اومدن اینجکت کنید(این پک به مرور اپدیت در این پست میشود تا با اپدیت فریمورهای جدیدتر ساپورت بشه و در حال حاضر تا فریمور 18.1.0 با این پک قابل هک میباشد و پک دوم که اتمسفر همراه با sxos هک شده میباشد که sxos درون پک فقط تا فریمور 11.0.0 ساپورت میشود و برای استفاده از اون نباید فریمور بالاتری باشید و پیلود SX Loader.bin برای بالا اومدن sxos میباشد که درون پک هم قرار دادم)

دوستان و عزیزان تو این مدت در خدمتتون بودم و لذت بردم به علت فروش دستگاه این اخرین پکی هست که میزارم چون دستگاه ندارم دیگه مثل قبل نمیتونم خودم تست کنم و الانم با کمک یکی از دوستان اخرین پک رو براتون میذارم و دیگه مراحل هم بارها گفتم چه جوریه باید یاد گرفته باشید خودتون و در اخر موفق باشید.

لینک دانلود پک هک اتمسفر v1.7.1

برای اینکه همیشه پک اماده جدید هم دانلود کنید برید این لینک و DOWNLOAD AIO بزنید پک کامل بهتون میده موارد دیگم میتونید اضاف کنید.
از بک خوب و کامل
HATS هم میتونید استفاده کنید در این لینک و همیشه اخرین ورژنش دانلود کنید.

لینک دانلود پک هک اتمسفر v1.0.0 همراه با sxos v3.1.0 هک شده

سپس برنامه Daybreak از قسمت برنامه ها یا همون گالری اجرا کنید.

طبق عکس زیر گزینه Install انتخاب کنید.

Day1.jpg

در مرحله بعد در مموری هر جا فولدر اپدیت کپی کردید برید و اون فولدر رو انتخاب کنید(در مراحل قبل گفتیم که یه فولدر به اسم Firmware بسازید و اپدیتهایی که میخواید بنا به ورژن اون اسم گذاری کنید و با فولدر در این پوشه بریزید و برای مثال من 10.1.0 انتخاب میکنم)

Day2.jpg

در این مرحله فایلهای اپدیت توسط برنامه بررسی میشه و بعد اگه همه چیز اوکی بود گزینه Continue پس از چند لحظه ظاهر میشه و سپس روی این گزینه بزنید.

Day3.jpg

در این مرحله گزینه Preserve setting رو انتخاب کنید تا با حفط تنظیمات کنسول به مرحله بعد برید(نکته انتخاب گزینه Reset To Factory Setting باعث ریست کارخونه ای تنظیمات کنسول میشه بعد اپدیت و فقط در صورتی که میخواید همه چی ریست بشه انتخاب کنید وگرنه انتخاب نکنید)

Day4.jpg

در این مرحله باید نوع فرمت مموریتون انتخاب کنید که در اینجا بر خلاف برنامه ChoiDujourNX شما میتونید هر دو گزینه Fat32 و exfat با هم داشته باشید که در اون صورت گزینه سمت راست Installl (FAT32 + exFAT انتخاب کنید و دیگه از این بابت که بعد اپدیت مموریتون چه فرمتیه خیالتون راحته بر خلاف برنامه ChoiDujourNX که فقط تک انتخاب داشتید و گاها باعث مشکل بالا اومدن بخاطر انتخاب اشتباه فرمت مموری میشد.

Day5.jpg

سپس در مرحله اخر روی گزینه Continue بزنید تا اپدیت کنسول اغاز بشه.

Day6.jpg

صبر کنید تا اپدیت کنسول تکمیل و 100 درصد بشه و دو گزینه Reboot و Shutdown ظاهر بشه و گزینه Reboot باعث ریستارت کنسول و گزینه Shutdown باعث خاموش شدن کنسول میشه و هر کدوم خواستید انتخاب کنید و اگه میخواید کنسول بعد اپدیت سریع بالا بیاد همون Reboot انتخاب کنید.موفق باشید.

Day7.jpg

در صورت تمایل میتونید ویدیو اموزشی زیر رو هم ببینید برای درست متوجه شدن.

لینک ویدیو اموزشی از یوتیوب
سلام و عرض ادب
بنده مدت ها از پک هایی که میزاشتین استفاده می کردم
خدا خیرت بده و ممنون بابت زحمات بی چشم داشت شما...

برادر توی لینک هایی که گذاشتی sigmapatches . su باز نمیشه، آدرسش را درست نوشتی؟

سلام و عرض ادب
بنده مدت ها از پک هایی که میزاشتین استفاده می کردم
خدا خیرت بده و ممنون بابت زحمات بی چشم داشت شما...

برادر توی لینک هایی که گذاشتی sigmapatches . su باز نمیشه، آدرسش را درست نوشتی؟

سلام داداش ممنون
اون سایتش کلا بسته شده باید از gbatemp بگیرید و تو سایتش هم قبل دانلود باید یه ثبت نام بکنید که رایگانه و همون پست اول که وارد میشی لینک جدیدش میزاره و از پک اماده hats هم میتونی استفاده کنی و حتی سیگ پچش رو برداری.

لینک سیگ پچ gbatemp

سلام داداش ممنون
اون سایتش کلا بسته شده باید از gbatemp بگیرید و تو سایتش هم قبل دانلود باید یه ثبت نام بکنید که رایگانه و همون پست اول که وارد میشی لینک جدیدش میزاره و از پک اماده hats هم میتونی استفاده کنی و حتی سیگ پچش رو برداری.

لینک سیگ پچ gbatemp

پک آماده Hats را گرفتم ولی مثل پک که شما میزاشتی نبود!
توی gbatemp هم گیج شدم و متوجه نشدم از کجا دانلود کنم

اگر میشه اینجوری راهنماییم کن:
بنده از سایت Github آخرین اتمسفر و fusee را گرفتم، دستگاه بالا میاد ولی نمیدونم چجوری باید DBI و یا Tinfoil و ... نصب کنم که از طریقشون بتونم بازی بریزم
میشه اینو راهنماییم کنی؟

پک آماده Hats را گرفتم ولی مثل پک که شما میزاشتی نبود!
توی gbatemp هم گیج شدم و متوجه نشدم از کجا دانلود کنم

اگر میشه اینجوری راهنماییم کن:
بنده از سایت Github آخرین اتمسفر و fusee را گرفتم، دستگاه بالا میاد ولی نمیدونم چجوری باید DBI و یا Tinfoil و ... نصب کنم که از طریقشون بتونم بازی بریزم
میشه اینو راهنماییم کنی؟

پک hats کافی بود بگیرید و روی مموری برزید و پیلود داخلش به اسم payload.bin بزنید یا حتی میتونید اخرین پیلود فیوز بجای مال خودش بزنید یا از طریق هکاته و منوی لانچ دستگاه رو بالا بیارید و داخل همین پک dbi و tinfiol اخرین ورژن داره که تو پوشه switch هست و کلا هر برنامه ای دانلود و داخل پوشه switch بریزی میاد قسمت برنامه هات.

لینک دانلود سیگ پچ

تو دو پست زیر هم من قبلا روش کار ریختن هک توسط خودتون رو گفتم و فقط باید با سرچ تو گوگل خودتون بعضی لینکها که منقضی شدن یا قدیمی هستن رو پیدا کنید.

پست اول

پست دوم

• Like
Reactions: XENOS
سلام عزیزان

من ماریو گلکسی ۱ و ۲ رو نصب کردم ولی اجرا نمی‌شن. فکر می‌کنم به خاطر این باشه که فریمور ۲۰ می‌خواد و فریمور دستگاه من ۱۶ هستش.

اگر اینطوره چه جوری می‌تونم به فریم ور ۲۰ آپدیتش کنم؟

راه دیگه‌ای برای اجرای این دو تا بازی روی دستگاه هست؟

دستگاه من نسل اول و نرم‌افزاری هک شده.

خیلی ممنونم از لطف و وقتی که می‌ذارین 🙏🙏🙏

سلام عزیزان

من ماریو گلکسی ۱ و ۲ رو نصب کردم ولی اجرا نمی‌شن. فکر می‌کنم به خاطر این باشه که فریمور ۲۰ می‌خواد و فریمور دستگاه من ۱۶ هستش.

اگر اینطوره چه جوری می‌تونم به فریم ور ۲۰ آپدیتش کنم؟

راه دیگه‌ای برای اجرای این دو تا بازی روی دستگاه هست؟

دستگاه من نسل اول و نرم‌افزاری هک شده.

خیلی ممنونم از لطف و وقتی که می‌ذارین 🙏🙏🙏

سلام
حتما باید اپدیت کنی برای اجرای اون بازیها و حالا خودت بلدی دستی اتمسفر و سیگ پچ و غیره به روز کن و بعد با دیبریک اپدیت کن و یا راحت پک اماده hats بگیر و بریز و پیلودش بزن بالا میاد.

• Like
Reactions: xbla69 and pouyapro
سلام
حتما باید اپدیت کنی برای اجرای اون بازیها و حالا خودت بلدی دستی اتمسفر و سیگ پچ و غیره به روز کن و بعد با دیبریک اپدیت کن و یا راحت پک اماده hats بگیر و بریز و پیلودش بزن بالا میاد.

ممنون از وقتی که بی چشم داشت میزارین، واقعا تالار سوییچ رو میگردونید 🙏🙏🙏🙏
پک آماده hats رو دانلود کنم کامل بریزم روی مموری( و فولدرهای مشابه باهاشون رو که از قبل روی مموری بوده پاک کنم) و فایل فیوز رو اینجکت کنم؟ و تمام؟
دقیقاً چه چیزهایی رو باید از روی مموری کارت پاک کنم و به جاشون پک آماده رو بریزم؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: xbla69

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or