معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
سلام رفقا وقتتون بخیر آخرین ورژن اوکیه اتمسفر چنده؟
من wolfenstin younblood رو ریختم یجایی همون اولاش ارور میده
گفتم شاید از اون باشه

سلام
اخرین ورژن 1.8.0 هست و فکر نکنم از اتمسفر باشه و احتمالا پلاگینی فعال کردی اون ایجاد مشکل میکنه و باید غیر فعالش کنی هنگام اون بازی و کد ارور معمولا مشخص میکنه چه مشکل از چیه.

سلام
اخرین ورژن 1.8.0 هست و فکر نکنم از اتمسفر باشه و احتمالا پلاگینی فعال کردی اون ایجاد مشکل میکنه و باید غیر فعالش کنی هنگام اون بازی و کد ارور معمولا مشخص میکنه چه مشکل از چیه.
پلاگین چیه؟
کد نمیده میگه ارور میده بعد میره فایل بازی رو چک میکنه بعد میگه برو ری دانلود کن

پلاگین چیه؟
کد نمیده میگه ارور میده بعد میره فایل بازی رو چک میکنه بعد میگه برو ری دانلود کن

بازی رو از نو نصب کن و اگه فرمت مموری exfat باشه و fat32 نباشه بازیها در طولانی مدت فایلهاش خراب میشن.
پلاگین یا ماژول هم قابلیتهایی اضاف میکنه مثل پخش موزیک دلخواه حین بازی یا مدیریت چیت و غیره.

بازی رو از نو نصب کن و اگه فرمت مموری exfat باشه و fat32 نباشه بازیها در طولانی مدت فایلهاش خراب میشن.
پلاگین یا ماژول هم قابلیتهایی اضاف میکنه مثل پخش موزیک دلخواه حین بازی یا مدیریت چیت و غیره.
سلام داداش خوبی شرمنده باز مزاحمت شدم . ی سوال داشتم. من یه بازی رو نصب کردم هنگام اجرا بمن پیغام میده you must have the software in order to play بعد دو گزینه میده cancel و nintendo shop باس چکار کنم

دوباره ام نصب کردم نشد باز
آخه بازیام حجمشون زیاده نمیشه فرمتش fat32 باشه
پلاگینی هم ندارم والا

سلام داداش خوبی شرمنده باز مزاحمت شدم . ی سوال داشتم. من یه بازی رو نصب کردم هنگام اجرا بمن پیغام میده you must have the software in order to play بعد دو گزینه میده cancel و nintendo shop باس چکار کنم
من سر یه بازی این مشکلو داشتم فهمیدم آپدیت بازیو نصب کرده بودم جای خود بازی
چون یه سری بازیا حجم آپدیتشون از Base بازی بیشتره
چه بازی ایه؟

پلاگینی هم ندارم والا

من سر یه بازی این مشکلو داشتم فهمیدم آپدیت بازیو نصب کرده بودم جای خود بازی
چون یه سری بازیا حجم آپدیتشون از Base بازی بیشتره
چه بازی ایه؟
اها شاید بخاطر همونه . فیفا24

سلام جوابتون دوست گرامی دادن در پست قبل و همیشه فایل بازی چک کنید و با برنامه NxFileViewer در کامپیوتر میتونید تشخیص بدید فایل بازی بیس هست یا اپدیت یا dlc و این برنامه برای کارکرد صحیح نیاز به اخرین کلیدهای سوییچ هم داره.
پلاگینی هم ندارم والا

سلام
دیگه اگه مشکل از همین باشه باید اینکار رو بکنید و کافیه فایلها کپی کنید از مموری به کامپیوتر یا جای دیگه و فرمت مموری هم با یه برنامه پارتیشن بندی عوض کنید و برنامه کم حجمی هم برای اینکار هست.

مشکل میتونه از فایلهای هک و سیگ پچم باشه و باید خودتون فایلهای هک از نو بگیرید یا از پک اماده ای مثل hats استفاده کنید.

• Like
Reactions: darkmode
سلام جوابتون دوست گرامی دادن در پست قبل و همیشه فایل بازی چک کنید و با برنامه NxFileViewer در کامپیوتر میتونید تشخیص بدید فایل بازی بیس هست یا اپدیت یا dlc و این برنامه برای کارکرد صحیح نیاز به اخرین کلیدهای سوییچ هم داره.
سلام علی جان دمتون گرم از راهنماییتون . مرسی این برنامه ای ک گفتی دان کردم فایل اپدیت بود بعد از ی جا بازی رو دان کردم بیس بود ک همونو نصبیدم . داداش یه سوال دیگه دارم . من شبیه ساز ppsspp از خود hb app store تو hb menu دانلود کردم و نصب شد جز بازی جی تی ای همه بازیها روان اجرا میشن البته یکی از پست های شما در مورد رتروارک خوندم برای اجرای بازیهای پلی 1 که اونو هم نصب کنم بهتره چون میشه هم پلی 1 رو اجرا کرد هم بازیهای pspولی یکی از مشکلی که من دارم اینه که میخوام این شبیه ساز retroarch تو قسمت خود منو بازیها باشه و تو قسمت hbmenu و applet mode نباشه . ایا راه حلی وجود داره ک اینکارو کنم و اینکه ایا این بازیهای کلاسیک پلی 1 و پی اس پی به دستگاه اسیب میرسونه

سلام علی جان دمتون گرم از راهنماییتون . مرسی این برنامه ای ک گفتی دان کردم فایل اپدیت بود بعد از ی جا بازی رو دان کردم بیس بود ک همونو نصبیدم . داداش یه سوال دیگه دارم . من شبیه ساز ppsspp از خود hb app store تو hb menu دانلود کردم و نصب شد جز بازی جی تی ای همه بازیها روان اجرا میشن البته یکی از پست های شما در مورد رتروارک خوندم برای اجرای بازیهای پلی 1 که اونو هم نصب کنم بهتره چون میشه هم پلی 1 رو اجرا کرد هم بازیهای pspولی یکی از مشکلی که من دارم اینه که میخوام این شبیه ساز retroarch تو قسمت خود منو بازیها باشه و تو قسمت hbmenu و applet mode نباشه . ایا راه حلی وجود داره ک اینکارو کنم و اینکه ایا این بازیهای کلاسیک پلی 1 و پی اس پی به دستگاه اسیب میرسونه

سلام داداش خواهش میکنم
شبیه ساز ppsspp اون ورژن قدیم 1.9.3 دوتا فایل اجرایی داشت که یکیش برای اجرای بازیهای معمولی هست و دومی مختص اجرای بازیهای سری gta هست که با اون روانتر اجرا میکنه و بهتره کمی هم cpu و ram اورکلاک کنید اونوقت کامل درست میشه و ورژن جدیدتر هم تک فایله باید خودت تست کنی ببینی چه جور جواب میده من سوییچ ندارم دیگه و از این لینک دانلود کن.

پلی 1 هم اون مال قدیم بود الان شبیه ساز Duckstation اومده که خیلی بهتر از ریتروارچ و با امکانات بهتر و کیفیت تصویر بهتر البته اگه با تنظیمات ور بری اجرا میکنه و از این لینک دانلود کن و فایل بایوس ps1 هم خودت اضاف کن بهش.

در مورد اسیب رسوندن شبیه سازها خیر اسیبی نمیزنه و حتی کمتر هم از قدرت دستگاه استفاده میکنه و مگر اینکه تا اخر اورکلاک کنی که اونم باتری بیشتر مصرف میشه و البته بهتره اورکلاک طولانی مدت انجام نشه و اینم بگم خودم خیلی اوقات تو این چند سالی که داشتم اورکلاک بود مشکلی هم پیش نیومد.

راه حل داره و حتی برنامه هم داره که میتونی به غیر از فایل اجرایی اصلی حتی core های هر امولاتور هم براش شورتکات بسازی مستقیم همون رو اجرا کنه و یه برنامه قدیم برای کامپیوتر بود به اسم NRO to NSP Convert که تو این لینک میتونی بری دانلود کنی و برای خود سوییچ هم همین برنامه هست به اسم Nsp Forwarder که باید کلیدهای سوییچ هم دامپ میشن داخل پوشه switch باشن که شامل Prod.keys و Title.keys و بقیه موارد هست و از این لینک دانلود کن و حتی سایت انلاین هم هست مختص اینکار بدون هیچ برنامه ای فقط برو این سایت و در کل میشه با این برنامه ها که گفتم هر هومبرو یا برنامه ای رو شورتکات nsp اون رو ساخت و به منو اضاف کرد.

سلام
یک سوال دارم الان آپدیت ورژن 20.0.1 اومده بنظرتون سوییچم رو آپدیت کنم یا فعلا به صلاح نیست
سوییچم کپی خور نرم افزاری هستش
تغییرات زیادی تو این ورژن دیدم اومده برای ارتباط با سوییچ ۲

کسی آپدیت کرده؟

سلام
یک سوال دارم الان آپدیت ورژن 20.0.1 اومده بنظرتون سوییچم رو آپدیت کنم یا فعلا به صلاح نیست
سوییچم کپی خور نرم افزاری هستش
تغییرات زیادی تو این ورژن دیدم اومده برای ارتباط با سوییچ ۲

کسی آپدیت کرده؟

سلام
معمولا همیشه میگیم اگه بازی که انجام میخواید بدید نیازی به اپدیت نداشته باشه نیازی به اپدیت کردن نیست ولی در صورتی که میخواید اپدیت کنید هم مشکلی وجود نداره اتمسفر که براش اومده و بقیه موارد مثل هکاته و غیره و خیلیها اپدیت کردن به این ورژن مشکلی پیش نیومده و حالا میخواید صبر کنید دیگه میل خودتونه.

• Like
Reactions: faridsarvar
سلام
معمولا همیشه میگیم اگه بازی که انجام میخواید بدید نیازی به اپدیت نداشته باشه نیازی به اپدیت کردن نیست ولی در صورتی که میخواید اپدیت کنید هم مشکلی وجود نداره اتمسفر که براش اومده و بقیه موارد مثل هکاته و غیره و خیلیها اپدیت کردن به این ورژن مشکلی پیش نیومده و حالا میخواید صبر کنید دیگه میل خودتونه.
من خود فریمور رو از سایتی که گذاشته بودید دانلود کردم
برای اتمسفر و پتچ ها دو تا سایت گذاشته بودید که برای فریمورها به روز پک میداد

سایت اولی sigmapatch از کار افتاده
من از دومی که اسمش hats هستش دانلود کردم
همون پک رو بریزم به اضافه فایل های خودم مثل retroarch کافیه

همون رو بریزم سوییچ میاد بالا بعد با daybreak نصب کنم

من خود فریمور رو از سایتی که گذاشته بودید دانلود کردم
برای اتمسفر و پتچ ها دو تا سایت گذاشته بودید که برای فریمورها به روز پک میداد

سایت اولی sigmapatch از کار افتاده
من از دومی که اسمش hats هستش دانلود کردم
همون پک رو بریزم به اضافه فایل های خودم مثل retroarch کافیه

همون رو بریزم سوییچ میاد بالا بعد با daybreak نصب کنم

همون پک hats کامله و کافیه فقط بریزی و پیلود داخل پکم بزنی یا مستقیم اخرین ورژن پیلود فیوز اتمسفر دانلود کنی و فایلهای خودت هم اضاف کن بهش.

• Like
Reactions: faridsarvar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or