KingFisher
کاربر سایت
زیرنویس گاد اف وار کدوم سایت داره؟خیلی اوقات زیرنویس جدید بوده اومده بوده ۵۰ هزارتومان آدم همونم گرونش اگه باشه صبر میکنه معمولا تخفیف میخوره همون میشه ۲۴هزارتومن استفادشو میبره
زیرنویس گاد اف وار کدوم سایت داره؟خیلی اوقات زیرنویس جدید بوده اومده بوده ۵۰ هزارتومان آدم همونم گرونش اگه باشه صبر میکنه معمولا تخفیف میخوره همون میشه ۲۴هزارتومن استفادشو میبره
تا جایی که میدونم کلا سه تا سایت در ایران در زمینه زیرنویس گیم فعالیت میکنند و هر سه تاشون گاد داشتنزیرنویس گاد اف وار کدوم سایت داره؟
حالت خوبه ؟همین کارهارو کردید که دیگه زیرنویس بازی برای PS4 نمیدن
دیگه ۲۰ تومن یا نهایت ۴۰ تومن چیه که اینجوری میخواید پخش کنید با این کار باعث شدید بازی های خوبی مثل دیترویت زیرنویسش برای PS4 عرضه نشه و سازنده ها میگن بخاطر افرادی که رایگان داخل سایت یا داخل انجمن ها پخش میکنن این تصمیم رو گرفتن
دو تا سایت که میدونستم چک کردم هر دو تا نسخه پی سی داشتن فقط...چرا هیچ سایتی برای the last of us 2 و red dead redemption 2 فارسی ساز نمیسازه ؟
مدتهاست منتظر چنین اتفاقیم و هنوز بازی نکردم ولی انگار هیچ خبری نیست
ps4 بدجوری داره مظلوم واقع میشه ، ای کاش بشه کاری کرد ...
واسه PS4 به جز اون 2 تا بازی یه بازی دیگه یعنی Ghost of Tsushima رو زیرنویس کنن دیگه عالی میشه و دوست داشتنی ..دو تا سایت که میدونستم چک کردم هر دو تا نسخه پی سی داشتن فقط...
............................................................
پ.ن: دوستان کسی میدونه زیرنویس Skyrim که سایت ها گذاشتن همه متون شامل میشه یا فقط دیالوگ هاس؟
بعضی از بازی ها ساختارشون طوریه که نمیشه براشون زیرنویس ساختواسه PS4 به جز اون تا بازی یه بازی دیگه یعنی Ghost of Tsushima رو زیرنویس کنن دیگه عالی میشه و دوست داشتنی ..
بچه هایی که زیرنویس بازی Skyrim رو تهیه کردن لطفا جواب بدن . ممنون .
داداش ولی به نظر من هیچ کاری نشد نداره فقط این که یه سری از بازی های جدید نیاز به فعال ساز آنلاین داره واسه همین دیگه واسه PS4 زحمتش رو نمیکشن چون فایل های زیرنویس خیلی راحت و رایگان در اختیار دیگران قرار میگیره . همین ..بعضی از بازی ها ساختارشون طوریه که نمیشه براشون زیرنویس ساخت
من اسکایریم رو امتحان کردم منوی شخصیت و دیالوگها فقط فارسیهواسه PS4 به جز اون 2 تا بازی یه بازی دیگه یعنی Ghost of Tsushima رو زیرنویس کنن دیگه عالی میشه و دوست داشتنی ..
بچه هایی که زیرنویس بازی Skyrim رو تهیه کردن لطفا جواب بدن . ممنون .
از سایت فارسی ساز بخر قیمتشم خیلی پایین گذاشته یکم ترجمه تو منو جابه جا بود ولی قابل خوندن داستان اما ترجمه عالی بود تا پنج ساعت اولسلام ار دوستان عزیز اگه کسی زیرنویس فارسی بازی الدن رینگ رو داره برای ما محرومان ذر انجمن بذاره ممنون و ارادتمند همه بزرگواران هستم