OSOS عزیز من بازم بنظرم اومد uncharted از UE3.0 استفاده کرده ولی بازم بازی بدی نیست و دوستش دارم (بواسطه سازندش یعنی ND)
البته داستان انچارتد هم خیلی زیبا بود.در زمینه گیم پلی هم بازی خیلی خوب بود .
انشال... این نظر باشه برای وقتی که من هم این بازی رو انجام دادم ولی همینطوریشم تقریبا این حرفو قبول دارم!
خوب سهیل عزیز (این عزیز رو همه میگن که طرف فکر نکنه زود باهاش خودمونی شدی پس امیدوارم ازش بدت نیاد ولی من دوست دارم در نت kindman صدام کنن بدون هیچ پسوند و پیشوندی!) خوب شد اسمتو گفتی چون الان دقتمو بیشتر کردم که حرف مفت از دهنم درنیاد.
در اینکه شما استاد مایی شکی نیست بی اغراق!
اما در مورد اون پرنده بنظرم اومد که همون پرنده سواحل استوایی باشه که از حشرات ریز میون شنهای خط ساحل و دریا تغذیه میکنه و توان پرواز نداره ولی خوب اینطور که گفتی من اشتباه کردم پس excuse.
در مورد ناراحت شدن, من اخلاقم طوریه که در مباحثی که در نت بهشون میپردازم هیچوقت حتی یک ذره هم ناراحت نمیشم.اصلا در اخلاق من ناراحت شدن نیست مگر در مواقع رو در رو و فشارهای عصبی که اینجا صدق نمیکنه.اگر بد حرف زدم باز هم معذرت میخام چون منظور من توهین نبوده.ضمنا من اصلا روی گیم تعصبی نیستم حتی روی بهترین بازی عمرم یعنی SOTC چه برسه به CRYSIS...
اگر هم نقل قولی از تو نوشتم دلیلش یک اینه که تو مجله نظرت رو خوندم و فهمیدم با ایرادات کرایسیس اساسی مشکل داری و دو اینکه میخاستم منبع معتبری رو مثال زده باشم.
همینجا بگم که من اصلا از حرفای کسی ناراحت نشدم و امیدوارم کسی هم از حرفای من ناراحت نشده باشه.
گرافیک عالی- گیم پلی و داستان تکراری و نه چندان درخشان
اینها همه برازنده کرایسیس هستش و تو درست گفتی ولی باز هم میگم این بازی هیچ وقت از حد متوسط پائینتر نرفت! با این حال من هم میدونم و کاملا موافقم که با یک شاهکار طرف نیستیم چون ایرادات این بازی کم هم نبود خصوصا افتادن بازی به ورطه تکرار و داستان نه چندان خوشایندش.
اما در مورد تبلیغات روی افکتهای گرافیکی باید بگم که من همونطور که گفتم از این مبحث ناراحتم و نبود افکت مزکور در بازی نهایی خیلی روی اعصابم راه رفت ولی EA رو که شما بهتر میشناسیدش.حتی اگر احتمال بودن یک افکت در بازی نهایی یک میلیونیوم درصد هم باشه کار خودشو میکنه!
در مورد رعایت performance در کنار زیبایی گرافیکی بنظرم نمونه های بهتری از UE3.0 وجود داره.نمونه های افتضاحی مثل VEGAS نشون از سختی OPTIMIZE کردن و استفاده از این انجین گرانقیمت داره که با توجه به سطح گرافیکی GOW و CRYSIS هردو تا جای ممکن OPTIMIZE شده هستن و از این منظر شاهکار محسوب میشن ولی CRYSIS بازم جا داشت!(در GOW نه سایه زنی و نه نورپردازی و خیلی چیزهای دیگه اصلا در سطح CRYSIS نبود خصوصا نبود یک فیزیک درست و حسابی که خیلی تو ذوق میزد! و اگر گرافیک فوق زیبای هنری اون نبود الان با کمی اغراق سرنوشتی بهتر از وگاس از منظر گرافیکی نداشت!)
من شدیدا با قیمت و کارایی UE3.0 مشکل دارم و این انجین رو به زحمت بهتر از انجین مبتنی بر renderware بازی BLACK میدونم! اگر قرار باشه کوهی از افکت های FAKE رو مثال بزنیم چرا همون BLACK رو با CRYSIS مقایسه نکنیم!؟!
من منکر اشتباهات CRYTEK در Optimize کردن cry engine 2 نیستم چون بنظرم EA باز هم در انتشار این بازی عجله کرده و حالا CRYTEK مجبوره برای Optimize کردن بیشتر انجینش با سیستم های فعلی پچهای 140 و حتی بالای 300 مگی رو منتشر کنه که شاید در بهترین حالت 10 فریم به فریم ریت بازی اضافه کنه اما هنوز اگر لیست افکتهای این بازی رو کنار هم بزارید اجرای اون روی این بستر سخت افزاری فعلی که مقام دوم گرافیکیش در دست GOW هستش کم از معجزه نداره هرچند درسته که ایکاش به جای استفاده از این سطح افکتهای سنگین کمی هم رویه UE3.0 و یا بازی BLACK در پیش گرفته میشد تا علاوه بر حفظ زیبایی گرافیکی سیستم مورد نیاز این بازی انقدر فضایی نباشه!
من اول نظرای شما رو کامل خوندم بعد پست دادم. در مورد گرافیک هنری با شما کاملاً موافقم
ممنون که خوندی و تعجبا که بالاخره در یک مورد توافق داشتیم!:laughing

شوخی بود)
در مورد FEAR کاملا باهات موافقم خصوصا در مورد تغییر رویه FEAR:EP و FEAR:PM که این اخری به غیر از صحنه در ابتدا گیج کننده و غمگین اخریش هیچ چیز جالبی نداشت.من با هوش مصنوعی و سبک مبارزات FEAR بقدری حال کردم که نمونه دیگه ای نمیتونم براش مثال بزنم ولی اگر بخام مقایسه بکنم باید بگم که الگوی هوش مصنوعی در FEAR بر اساس رسوندن به اوج یک بازی شوتر معمولی نوشته شده بود که در عین حال باید از گیم پلی تقریبا خطی بازی پیروی میکرد پس از این منظر پیشرفت داده شده بود و نتیجه انقدر که دیدیم جذاب از کار درومد ولی الگوی هوش مصنوعی CRYSIS بر اساس تعامل با محیط و گیم پلی به مراتب غیر خطی تر نوشته شده بود.از منظر مبارزات هنوز هوش مصنوعی با FAER فاصله داشت ولی همونطور که گفتم در FEAR وسعت محیط و گیم پلی اصلا با کرایسیس قابل قیاس نیست.در کرایسیس نوع عکس العمل کراکترها در صورت ناپدید شدن کاراکتر اصلی و یا به سرعت فرار کردن اون و یا در شب و روز و یا در محیطهای مختلف و غیره تغییر میکرد که نیاز به سطح برنامه نویسی بسیار بالاتر و بیشتری از FEAR در اون هست ولی قبول دارم که میتونست خیلی بهتر کار بشه تا انقدر زود از این عنوان که بواسطه خیلی از چیزها خصوصا تبلیغات مزخرف EA انتظار زیادی میرفت اینطور مچ گیری نشه.
با اینکه البته منکر این نمیشم که بخاطر واقع گرایی زیاد در کرایسیس ناخوداگاه از NPC ها توقع هوش مصنوعی بالایی میره که کرایسیس نتونسته کاملا به اون سطح برسه ولی در همین حد هم هوش مصنوعی بسیار پیشرفته محسوب میشه
.
منظور کلی من از این حرف بازیبازهای کمتر حرفه ای بودن نه شما.
ضمنا این حرف تا حدودی درسته.وگرنه چرا از بازی های دیگه توقع عکس العمل های انسانی رو نداریم! چرا هوش مصنوعی GOW انقدر مورد نقد و بررسی قرار نگرفت.صرفا بخاطر اینکه کمتر ایراداتش به چشم اومد دلیل بر برتری AI در اون بازیه!؟
اگر مارکوس و لوکاست ها رو در محیط کرایسیس قرار میدادیم نتیجه چی میشد؟!
حقیت اینه که بنظر منGOW بازی بمراتب بهتری از CRYSIS هستش ولی همونطور که گفتم من هم عین تو تعصبی نیستم.
بنظرم رویه ای که کرایسیس در پیش گرفت باعث به رخ کشید شدن ضعف های اون شد و به بازی لطمه زد در صورتی که زیرکی EPIC و کلیف بلزینسکی در همه جای GOW از گرافیک تا هوش مصنوعی مشهود بوده و هست.
ای EA............
من نگفتم بد بود. با HL2 مقایسه اش کردم.
منم نگفتم چیزی گفتی ولی اتفاقا در مقایسه با سه بازی دیگه ای که اسم بردی DOOM3 بدترین بود (گیم پلی خطی و تکراری و داستان بسیار پیش پا افتاده و باز هم تکراری که اگر برخی المانهای جذاب درش بکار نرفته بود میگفتم که ویترین تبلیغاتی IDTECH4 محسوب میشده!)
در اخر سعی کردم درست حرفمو برسونم چون ادم نیمه منطقیی هستم و اگر جایی چیزی بنظرم نرسه اصلا حرف نمیزنم! با این حال اگر جایی بد حرف زدم برای سومین بار از همگی معذرت میخام!
راستی پسر وبلاگ Gamesmanship برام خیلی جالب بود هرچند معلوم بود از مهر 86 و بعد از نوشتن حرفات دیگه بهش سر هم نزدی ولی علاوه بر حرفای جالبی که تو همون یه نوشته زده بودی کلی با نوع تفکر تو اشنا شدم که البته تا حدود زیادی هم بهت حق میدم.
الان فهمیدم چطور با اون اندام تونستی از گروگان گیری به سبک STAR WARS تو نمایشگاه GC لایپزیک (البته فکر کنم) جون سالم بدر ببری!(بازم شوخی بود)
ولی بعد از GC بهم ثابت شد که حق دارم از TGS بدم بیاد.(کاری به کشور JAPAN ندارم ولی اونی که من از مجلات برداشت کردم نمایشگاه مزخرفی بوده)