معرفي نويسندگان بازي رايانه

معرفی نویسندگان بازیرایانه !

خب ! من چند وقت منتظر شدم که یکی بیاد و برای معرفی نویسندگان بازیرایانه دو تا عکسی رو که از خودمون گرفته بودیم رو بگذاره...راستشو بخواین فروم خیلی بزرگه و منم زیاد نرفتم دنبالش که ببینم این عکسها رو کسی گذاشته یا نه...ولی فرقی نداره ! اگه گذاشتن , خب منم اینجا دوباره میگذارمشون !

این عکسها , برای مجمع آخر سالی گروه بازیرایانه هستش...از اعضای محترم هیئت تحریریه گرفته تا دیگر اعضای محترم مجله...

این هم دو تا عکس ها که تقریبا یکی هستن (!) :

کشف افراد داخلشون هم دیگه کار خودتونه !

شانستون رو امتحان کنین !

متشکرم...Nemesis

دمت گرم
فکر کنم اقا مهدی بودی (من به هوش سرشارم که با جلبک یه پا میره مشهورم!)
از نشسته ها ارش حسن زادگان سمت راستی و شهریار گل رو شناختم.
از ایستاده ها هم از سمت راست فقط کیانوش کنی دومین نفر و بهزاد میر مظفری پنجمین نفر (کپی خودمه البته بی ریش!) ششمی رو هم احساس اشنایی میکنم ولی هرچی زور میزنم بازم دودلم و میترسم سوتی بدم! بقیه رو هم نمیشناسم!(البته بازم اشنا لاشون زیاده!)
بازم از این کارا بکن چون اهمیت تاپیک رو بالا میبره.خصوصا اینکه فعلا بغیر از شهریار کسی پاسخگو تو این تاپیک نیست.یاشار عزیز هم که یه مدت مشکل pc داشت و حالا هم احتمالا مشغوله که نیومده.
فقط انگار یه سری تو عکس کم هستن.
فکر کنم خود سردبیر تشریف نداشتن!
یا سحر رضوی و برادر بلالی بزرگ!

راستی جا داره همینجا از مطلب ((مبداء مذهبی Pyramid Head)) و کلا تاپیکت در مورد سایلنت هیل تشکر کنم چون اونجا نوشته بودی کسی پست نده اینجا تشکرمو میکنم.معلومه فن بوی خفنی برای این شاهکار هستی که واقعا بهترین بازی ترسناک تاریخه.
من با این سری زندگی کردم و هنوز سرم از پایان کامل شدن روح ها در سایلنت هیل چهار درد میکنه! ولی هیچ وقت حتی به این حدی از معلومات از این سری که تو رسیدی حتی نزدیک هم نشدم.
امضای خاطره انگیزی هم داری!
موفق باشی و به کارت ادامه بده.........
سیزده بدر آلی مستدام!

آخرین ویرایش:
عکس اول به ترتیب از راست بالا:

آقایان:

اگه اشتباه نکنم محمدمهدی حاجی‌اسماعیلی
کیانوش
حامد امیری
محمد راستکار
بهزاد میرمظفری
حمید
یاشار
نیما شاه‌صاحبی
اگه اشتباه نکنم رضا چشمی
اگه اشتباه نکنم غلامرضا لایقی (مدیر مسئول و صاحب امتیاز)

نشسته‌ها از راست

آرش حسن‌زادگان
شهریار ازهاریان‌فر
خودم! (وقتی آدمو کله سحر از خواب بیدار کنن عکس بگیرن همین شکلی میفته :دی)
و نفر آخرو نمیشناسم متاسفانه

-----

توی عکس دوم هم ایستاده‌ها نفر سمت چپ آقای وحید عبدلهی سردبیر مجله هستن

خودم! (وقتی آدمو کله سحر از خواب بیدار کنن عکس بگیرن همین شکلی میفته )

بهزاد جان ! به جون خودم قیافه ت خیلی باحال افتاده بود!حسابی خسته بودیا !

اگه اشتباه نکنم محمدمهدی حاجی‌اسماعیلی

درسته ! خودمم !
نفر آخر نشسته ها هم اگه من اشتباه نکنم (!) آقای پیراینده هستن...آقای چشمی رو هم درست گفتین...

راستی جا داره همینجا از مطلب ((مبداء مذهبی Pyramid Head)) و کلا تاپیکت در مورد سایلنت هیل تشکر کنم چون اونجا نوشته بودی کسی پست نده اینجا تشکرمو میکنم.معلومه فن بوی خفنی برای این شاهکار هستی که واقعا بهترین بازی ترسناک تاریخه.
من با این سری زندگی کردم و هنوز سرم از پایان کامل شدن روح ها در سایلنت هیل چهار درد میکنه! ولی هیچ وقت حتی به این حدی از معلومات از این سری که تو رسیدی حتی نزدیک هم نشدم.
امضای خاطره انگیزی هم داری!
موفق باشی و به کارت ادامه بده.........
سیزده بدر آلی مستدام!

ای بابا ! خجالت میکشیــــــــــــــــــــــــــم ! شرمنده میشویــــــــــــــــــم !
خیلی از نظرات همگی متشکرم...

سیزده بدر عالی هم منسجم !

متشکرم...Nemesis

:laughing:
excuse!
من فکر کردم عکس اول و دوم یکیه!
اتفاقا دلیلش هم فیگور جنابعالی بود که تو هردو عکس کاملا یکسانه!
با این حال من هنوز طرفدار سرسخت اقا وحیدم!!!

کلا نمیدونم چرا بعد از به فنا رفتن سایت بازیرایانه نویسندگان و اعضای مجله به همین تاپیک ناقابل هم توجه نکردن.
حمیدرضا که وبلاگشو تعطیل کرد و اینجا هم نیومد و بقیه هم سالی به دوازده ماه اینجا پیداشون نشد.
من چندتایی رو دورادور میشناسم ولی اونا منو نمیشناسن.
4-5 تایی رو هم دیدم ولی اونا منو یا ندیدن یا یادشون نمیاد.(صد رحمت به حافظه پویا دادگر هرچند سر گیر دادن به سبک هنری و کلیت لطف علی خان زند میخواست پوستمو بکنه!)
همونطور که گفتم من با روحیه بعضی از اعضای مجله اشنا هستم و میدونم اهل رف و طاقچه بالا نیستن ولی بعضا وقتی با یه فرد معمولی شروع به بحث میکنن احساس خوبی ندارن و احتمال نمیدن شاید طرف مقابل واقعا قصد استفاده درست از صحبت هاشون رو داشته باشه نه چیز دیگه!
نمیدونم مثلا فلان کس از مدیران همین فروم در مورد من چی فکر کرد که جواب منو در مورد انیمه samurai x نداد! شاید منو دیده بود که بازم شاید فکر کرد یه الاف سبک مغزم که عقده داره به مدیران سایت ها pm بده در صورتی که........!؟!
اواتار جدیدم هم برای کم کردن روی بعضیا........(شوخی بود)
قصد اهانت نداشتم ولی گفتم حرفمو زده باشم تا یه وقت خفه نشم:blushing:
اقا بهزاد ضیایی (فکر کنم البته)
ممنون از اینکه اعضا رو معرفی کردی و امیدوارم موفق باشی هر روز بیشتر از دیروز!
ضمنا قیافت منو یاد رفیقی که خیلی دوسش دارم میندازه!:laughing:

مهدی عزیز اصلا قصد خجالت زده کردن نداشتم و حرفم عین حقیقت بود.سایلنت هیل سری فوق بزرگی بوده و هست و درک این عظمت از پس هرکسی برنمیاد.
خوشحالی جناب منفجر.....

آخرین ویرایش:
آقا دامون حمیدی چی شده ؟ نیستش ؟ تو اعضای تحریریه ی بازی نما هست ولی مثل اینکه دیگه تو بازی رایانه فعالیت نمیکنه !

پ.ن: آرش تو مغازه ی شادی ( شعبه ی تجریشش ) کار میکنه ! ( همینطوری گفتم :دی )

بهزاد و مهدی تقریبا همه رو معرفی کردن فقط من یکمی دقیق تر بگم که:
بله نشسته سمت چپ اولین نفر آقای آرش پیراینده هستن.
ایستاده دومین نفر از سمت چپ آقای خدارحیمی هستن نه آقای لایقی (بهزاد چجوری فکر کردی که آقای لایقی ایشونه؟ :cheesygri آقای لایقی فکر کنم 50 سالو داشته باشه)
ایستاده اولین نفر از سمت چپ هم متاسفانه اسمشون یادم نمیاد در حال حاضر.

سیزده بدر همگی مستبدر.

فک کنم اقا بهزاد نیست تو عکس!. درضمن نیما جان تیریپ برنداشته ها، کلا این فُرمیه:mrgreen:. البته خیلی خوش اخلاقه ها، اینجا یکم خشن بنظر میرسه :biggrin1:.
خودم! (وقتی آدمو کله سحر از خواب بیدار کنن عکس بگیرن همین شکلی میفته :biggrin1:)
چند سال پیش "جود لا" رو اورده بودن مراسم "اسکار" دقیقا حال و روز خودت رو داشت بهزاد جان. ( اون رو دیگه از بستر " خِرکش" کرده بودن تا سالون :biggrin1:).
بابت عکس و معرفی ممنون.

آخرین ویرایش:
فک کنم اقا بهزاد نیست تو عکس!. درضمن نیما جان تیریپ برنداشته ها، کلا این فُرمیه:mrgreen:. البته خیلی خوش اخلاقه ها، اینجا یکم خشن بنظر میرسه :biggrin1:.
بهزاد با اون تیپ نالش تو عکس تابلوئه فریدون!:biggrin1: روص صندلی سمت راسته سیاوش قمیشی:biggrin1::-"

:laughing:
excuse!
من فکر کردم عکس اول و دوم یکیه!
اتفاقا دلیلش هم فیگور جنابعالی بود که تو هردو عکس کاملا یکسانه!
با این حال من هنوز طرفدار سرسخت اقا وحیدم!!!

کلا نمیدونم چرا بعد از به فنا رفتن سایت بازیرایانه نویسندگان و اعضای مجله به همین تاپیک ناقابل هم توجه نکردن.
حمیدرضا که وبلاگشو تعطیل کرد و اینجا هم نیومد و بقیه هم سالی به دوازده ماه اینجا پیداشون نشد.
من چندتایی رو دورادور میشناسم ولی اونا منو نمیشناسن.
4-5 تایی رو هم دیدم ولی اونا منو یا ندیدن یا یادشون نمیاد.(صد رحمت به حافظه پویا دادگر هرچند سر گیر دادن به سبک هنری و کلیت لطف علی خان زند میخواست پوستمو بکنه!)
همونطور که گفتم من با روحیه بعضی از اعضای مجله اشنا هستم و میدونم اهل رف و طاقچه بالا نیستن ولی بعضا وقتی با یه فرد معمولی شروع به بحث میکنن احساس خوبی ندارن و احتمال نمیدن شاید طرف مقابل واقعا قصد استفاده درست از صحبت هاشون رو داشته باشه نه چیز دیگه!
نمیدونم مثلا فلان کس از مدیران همین فروم در مورد من چی فکر کرد که جواب منو در مورد انیمه samurai x نداد! شاید منو دیده بود که بازم شاید فکر کرد یه الاف سبک مغزم که عقده داره به مدیران سایت ها pm بده در صورتی که........!؟!
اواتار جدیدم هم برای کم کردن روی بعضیا........(شوخی بود)
قصد اهانت نداشتم ولی گفتم حرفمو زده باشم تا یه وقت خفه نشم:blushing:
اقا بهزاد ضیایی (فکر کنم البته)
ممنون از اینکه اعضا رو معرفی کردی و امیدوارم موفق باشی هر روز بیشتر از دیروز!
ضمنا قیافت منو یاد رفیقی که خیلی دوسش دارم میندازه!:laughing:

مهدی عزیز اصلا قصد خجالت زده کردن نداشتم و حرفم عین حقیقت بود.سایلنت هیل سری فوق بزرگی بوده و هست و درک این عظمت از پس هرکسی برنمیاد.
خوشحالی جناب منفجر.....
KINDMAN جان وقتي صحبت از آقاي پويا دادگر كردي منو شديدا به فكر فرو بردي!!! يه كم از خودت بگو. دارم معما رو حل مي‌كنم، تا الان حدس‌هايي زدم ولي هنوز نتونستم دقيقا بفهمم من كجا شما رو ديدم

ایستاده اولین نفر از سمت چپ هم متاسفانه اسمشون یادم نمیاد در حال حاضر.
سلام کیانوش جان.
فکر کنم من شناختمش!جوونیای امیتاباچانه!(شوخی کردما!)
در کل بودن یا نبودن مسئله اینست؟!
دور از شوخی ممنون که اومدی و رفع ابهام کردی و اینی هم که میبینی من باهات شوخی کردم به دل نگیر چون من قیافه شناس خوبی هستم و بنظرم ادم شوخی رسیدی.در هر صورت excuse me و دشمنان عالی منزجر!
خلاصه من بلکل با این فعالیتهای اعضای مجله موافقم چون کلاس تاپیک رو بالا میبره ولی افسوس...

من اصلا تهران نیستم شهریار خان!
منو ندیدی و نمیشناسی ولی من 90 درصد یه بار دیدمت اونم از نزدیک!
زیاد فکرتو مشغول نکن چون شاید اگه منو ببینی ازم خوشت بیاد :laughing: ولی الان منو نمیشناسی!!!
من هر از چندگاهی از 100 وخورده ای کیلومتری 021 (شهر محل تولدم تهرانه ولی اسیر اینجام!) میام تهران تا یه سر به دوستانم بزنم.سعید عبدالهی رو ندیدی فکر کنم!؟ ولی من خیلی دوسش دارم.تو 021 تنها رفیق فابم هستش.همین دو سه روز پیش هم اینجا بود ولی به دلایلی 2 ساعتم نموندن و رفتن اما ذکر خیر شماها و ذکر شر سایت بازیرایانه بود!
بعد یه خصلتی که دارم اینه که اگر یه نفر رو بشناسم نگاش میکنم ولی نمیزارم طرف متوجه من بشه.یعنی تو حرف زدن پیش قدم نمیشم.
نمونش نمایشگاه تسما (عجب مزخرفی بود!) بود که ارش حسن زادگان رو دیدم ولی حتی جلو نرفتم یه سلام بدم!(خجالتیم اخه:laughing:) اون هم متوجه من نشد.
ولی جناب بلالی بزرگ رو دیدم سلام علیک کردیم!
یا سحر خانوم منو زیاد دیده ولی برداشت خوبی ازم نداشته!(تو نمایشگاه اخری فکر کردم الان پول مجله هارو دونه ای 2800:eek: ازم میگیره ولی من همون دونه ای 500 که فروخته بودم دادم بهش!:cheesygri)

پویا دادگر رو هم تو نمایشگاه دیدم که یه pc داغون اورده بود برای نشون دادن دموی لطف علی خان زند.(جناب دادگر رو من دوبار همش دیدم!)
بنده خدا موقع تعطیلی موند تو صف اجازه نامه برای خروج همون pc داغون و منم کمکش کردم و از فرصت هم استفاده کردم و هرچی ایراد بلد بودم به بازیش گرفتم که بنده خدا چیزی نگفت ولی روی هوش مصنوعی خیلی تاکید میکرد که واقعا کار بزرگی میتونست در این زمینه باشه اما انگار که هنوز هم با مشکل روبرو هستن!(البته فکر کنم)
ولی خداییش خیلی ازش تشکر کردم بابت بازیش اما گرافیک هنری بازی که دیگه مبحث تکنیکی نیست که بخاد درست کردنش سخت باشه.
بهش گفتم وقتی شما مارو با عربها اشتباه گرفتید چه توقعی از خارجی ها میره که کمی بهش برخورد و گفتم که طراح کاراکترهاتون احتمالا انیمه کار بوده که منظورمو پرسید منم به کلاه بوقی و استیل بدنی لطف علی خان اشاره کردم که بازهم ناراحتش کرد ولی خداییش خواستم کمکش بکنم.اخرشم ما مونیتورو گزاشتیم زمین از کمر درد ولی اجازه نامرو هنوز نداده بودن بهش و اونم خیلی تشکر کرد و گفت که نمیخاد مزاحم ما بشه و حالا حالا ها گیره و مارو فرستاد که بریم.
دادگر داره برای مملکت کار میکنه و گیم رو پیشرفت میده ولی بخاطر یه اجازه خروج 1 ساعت تموم الاف بود.واقعا نمیدونم چی بکم به این مسئولین!
دیدی منو نشناختی!
فقط یه توصیه.
جون هرکی دوست داری سایتتو یکاریش بکن.منبع فارسی کمه.

اوقات همگی مرتجع!!!(همینطوری برای اینکه کم نیاورده باشم)

آخرین ویرایش:
مهدی دمت گرم........

همیشه دلم میخواست اعضای بازیرایانه رو با قیافه بشناسم...

من یک بار اعضای بازیرایانه رو در نمایشگاه کتاب دیدم.فقط هم آقای کنی و میر مظفری و نیما و خانوم رضوی رو به خاطر چهره خاصشون یادمه.

شما ها منو یادتون میاد؟حتما میاد!!! چون ان روز من خیلی شماها رو اذیت کردم!!!!

یادتونو گیر داده بودم ان مجلتون رو میخوام که عکس Cloud روشه و وقتی شما زمیمه 1 رو اوردید گفتم این نه یدونه دیگس...(البته من تقصیری نداشتم مجله ای که من دیده بودم یکی از همین مجله ها بود که مثل چی از شما تقلید میکنه و انقدر شکل مجله شما بود که من فکر کردم بازیرایانس!)
کیانوش خان هم خیلی شاکی شد...اخرش بهزادخان هم قضیه رو ماله کشید گفت حتما من ان شماره های قبلی رو می خوام!(شماره هایی که سال 80 منتشر شده بود!! جالب اینه که من روحم هم از وجود این مجله ها خبر نداشت) بعد کارت مجله رو به من داد و مجله رو داخل یک مشما گزاشت که دیده نشه گفت بسلامت!!! فکر کنم قرفتون غیر قانونی بود!! با اسم اطلاع بود!

راستی قیافه نیما تو عکس یک جوری هست که انگار منتظره هر کسی که به مجله گفت بد تیکه تیکش کنه!!!

Kindman راجع به بازی لطف... (اسمش زیاده!!!) خیلی خوب گفتی!! نصف ایراد های بازی مربوط به طراحان هست و اصلا ربطی به پول و ... اینها نداره.کارکتر های خلق شده توسط Character Designer این بازی یاد اور تصویر کتاب غول های غار نشین هستند.همشون هم شکل عرب های ...(اگه میدونستم دوباره بنم نمی کنید میدونستم چی بگم) هستند.

کلود جان چه عجب ما تورو دوباره دیدیم.چون اینجا تاپیک اعضای بازیرایانست و من نه سر پیازم نه ته پیاز پس سریع جوابتو بدم.
اولا خوشحالم از بن شدن دراومدی!
دوما لطف علی خان زند اگر منتشر بشه (نمیدونم شد یا نشد چون سرم شلوغ بود دنبالشو نگرفتم!) با اختلاف یک سر و گردن و پا و غیره از بقیه بازی های ایرانی سرتر خواهد بود.
حرکتی که پویا دادگر و تیمش با پایان معصومیت شروع کردند با لطف علیخان زند به سرانجام رسیده تا بالاخره یک بازی کامل ایرانی رو شاهد باشیم(منظور از کامل وجود همه المان های یک بازی برای رسیدن به جایگاه و مقام یک بازی هستش نه اینکه با GOD OF WAR طرفیم!)
پایان معصومیت درسته که یک بازی خوب نبود ولی قطعا حرکتی که در عرصه ساخت بازی مملکت بوجود اورد تکون دهنده بود.
از اون به بعد بود که احساس اینکه میشه در ایران هم بازی ساخت به همه جا سرایت کرد.
لطف علی خان زند برای یک بازیه ایرانی عالیه ولی ایراداتی که ما بهش میگیریم بر میگرده به سلیقمون که عمری با بازیهای خارجی اشباع شده و بطبع سطح توقعمون به سقف چسبیده!
اما از طرفی هم ارزوی هر ایرانی هستش که این بازی و بازی های ایرانی در سطح بهترین های دنیا باشن و ایراداتی ه من به جناب دادگر گوشزد کردم (و شما هم بهش اشاره داشتی) فقط در راه کسب همچین درجه ای بوده و هست خصوصا ایراداتی که به طراحی کلی و اتمسفر بازی گرفتم مربوط به بهبود کیفیت میشد ولی خوب همین بهبود کیفیت به ظاهر جزئی (و از نظر من کلی!!!) با توجه به دردسرهای فراوانی که POUYA ART برای این بازی کشیده و اینکه نیاز به تعریف دوباره ای از طراحی هستش وقت زیادی میطلبه پس پویا خان حق داشتن از دست من شکار بشن!

توکیو عالی منظبت!
صدمین پست خودمو هم به خودم تبریک میگم.
پستتون مرتبط!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or