خوب به نظر می زسه که من یه قرنی از بحث عقب افتادم! (به ترتیب از آخرین پستم به این طرف...)
در مورد Engine ها، من همواره عاشق RenderWare هستم که همه جور بازی از Burnout گرفته تا Black تا Mortal Kombat را باهاش ساختن! بر عکس از موتور های Doom 3 و Unreal Engine 3 خیلی خوشم نمی یاد چون عموما تمام بازیهاشون یک شکله.
KINDMAN ، در مورد فیلم های ابر قهرمانی بجز سوپرمن، کاملا موافقم. شخصا از سوپرمن خوشم نمی آید و در کتاب هایش هم بهترین داستان سری را مبارزه او با Doomsday می دانم که البته آخرش هر دو کشته می شوند.
در مورد Sin City و Punisher ، حتما این دو تا لینک رو چک کن:
http://www.punishermovie.com/
مربوط به فیلم Punisher 2. یه بازیگر جدید نقش اصلی رو داره اما از آنجا که بیشتر شبیه کتاب ها شده، می شه بخشیدش. به علاوه چند صد برابر خشن تر از فیلم قبلی خواهد بود چون بر اساس سری MAX ساخته شده.
http://www.lionsgate.com/thespirit/
فیلم جدید فرانک میلر که بر اساس کتاب های آیزنر به نام The Spirit ساخته می شه و به سبک شهر گناه کار شده.
XIII هم بازی جالبی بود که نامش را می پرستم چون 13 عدد محبوب و مقدس من است (Fallout 1 & 2)
kourosh جان متاسفانه من MM های اصلی را از دست داده و هرگز تجربه شان نکردم (آقا فیلم نگیر... شطرنجی کن) اما منظورت را در مورد HOMM5 می فهمم هر چند به نظرم بازی بدی نبود.
خیلی متاسفم که نشد همکار شویم و امیدوارم روزی این اتفاق بیافتد.
KINDMAN، به شدت در مورد God Hand موافقم و از آن بیشتر در مورد VF و Tekken هم عقیده هستیم. به دلیل نا معلومی Tekken در ایران فوق العاده پر طرفدار است و همه آن را بهترین می دانند هر چند از دید تمام Fighter بازها و منتقدان جهان، از لحاض گیم پلی بسیار از SF و VF ضعیف تر است و از دید داستانی و شخصیت پردازی هم از MK شکست می خورد. تنها گرافیک فوق العاده اش است که آن را نجات داده و تازه آن هم از سری افسانه ای Soul Calibur عقب است که قسمت اولش (برای DreamCast) جزو 7 بازی برتر تاریخ از لحاظ میانگین امتیاز قرار دارد.
فکر کنم یک دیگر هم نثارم کردی: :cheesygri
DONTE SPARDAی عزیز ، کسی نمی گوید که Oblivion بازی بدی است و همه آن را به عنوان یکی از بهترین های 2 سال گذشته می دانند اما این بازی در مقابل دو قسمت قبلی یعنی Morrowind و به ویژه Daggerfall ، بسیار سبک، سطحی و Casual کار شده. Daggerfall دنیای فوق العاده بزرگ و پیچیده ای داشت که ده برابر از Oblivion وسیع تر بود و در این حال توجه به جزییات در آن بیشتر بود. از دید گیم پلی هم المان هایRPG آن بسیار فراتر و گسترده تر بودند. (آن احساسی که گفتید را من در مورد Morrowind دارم)
تازه اینها در مقایسه با پیشینیان خودش هستند. در مقایسه با خدایان و بهترین های RPG یعنی Fallout، Torment و Baldur's Gate 2، عمق و تاثیر RPG ابلیوین در حد Halo است!
این امر متاسفانه تا حدودی به ساده شدن بازی ها و اندکی هم کنسولیزه شدنشان در طول سال های اخیر بر می گردد(حتی سری Half Life هم در بسته نارنجی ساده شده بود و در حد HL1و HL2 به نظر من نبود) . در تمام بازی های سال گذشته تنها STALKER بود که واقع گرایی و عمق و حرفه ای گری درستی داشت و خیلی ساده شده نبود هر چند یک FPS بود.
شهریار جان، خیلی عالی بود. عکس های فوق العاده ای گرفتی. من هم سامسونگ دارم :cheesygri
من نمی توانم مخالفت کنم چون واقعا هم تاریکی عنوان فوق العاده ایست و سایه زنی اش عالیست و حرف حق هم جواب ندارد همان طور که گفتم نه از بحث های فنی سر رشته کافی دارم و نه علاقه ای به آنها دارم بنابر این تنها به آنچه می بینم و احساس می کنم ایمان داشته و هر چقدر هم از برتری فنی Crysis و Darkness صحبت شود و ایرادات COD4 و BioShock را به من بگویند باز هم از دید من و خوش گرافیک ترین بازی های سال گذشته COD4 و Bio بودند اما در مورد Crysis جلو تر صحبت می کنم.
DONTE SPARDA، در مورد Dead Rising شما نیازی به تمام کردن کیس ها برای پایان رساندن بازی ندارید و تنها کافیست تا زمان آمدن هلی کوپتر بخوابید تا یکی از اندینگ ها اتفاق افتد. اگر هم می خواهید در عین کشتن آن همه زامبی بازی را کامل تمام کنید می توانید در بخش زیر زمین چند ساعت با ماشین ها رانندگی کرده و با تنظیم زمان قبل از خراب شدن هر خودرو، سوار بعدی شوید و وقتی هم تمامشان خراب شدند، یک بار از پارکینگ خارج شده و دوباره بر گر دید.
KINDMAN، در مورد رنگ بندی و قالب های بصری متفاوت و منبع الهام گرافیک بایو یعنی کتاب Atlas Shrugged عالی گفتی اما یک نکته هست که من خودم آن را تازه چند هفته پیش از آقای عبدالهی ها یاد گرفتم و آن هم تاثیر پذیری فوق العاده سازندگان بازی از فیلم کلاسیک و صامت و سیاه و سفید متروپلیس ساخته فریتز لانگ است که تمام ظاهر خود از معماری گرفته تا شکل و سایز اشیا را دقیقا بر مبنای آن ساخته و در ترکیب آن با Fallout و کتاب داستان اصلی به این قالب بصری بی نظیر دست یافته.
آقای چشمي خیلی ممنون از پاسخ و معرفیتان. شما استاد ما هستید و خیلی خوشحالم که در این تاپیک شرکت کردید.
Cloud Strife، اینجا را دیگه قبلا جا خالی داده و همان طور که KINDMAN گفت به آن اشاره کردdl. بر خلاف 99 درصد طرفداران فاینال، من FFVIII را بهترین سری می دانم و یه عنوان بازی اول خود می پرستم که این به معنی شاهکار نبودن FFVII نیست اما برای من فاینال 8 بازی اول و آخر است.
اما Crysis... (به پست بعدی مراجعه کنید :blushing