بابت تاخیر زیاد در پاسخ واقعا عذز می خواهم.
ای بابا.بخدا من اصوصلا بغیر از 20-30 تا از کارهای کلاسیک از هیچ کدوم خوشم نمیاد!
من کلا تو عمرم به این تعداد فیلم کلاسیک ندیدم! :blushing:
شخصا بیشتر دوست دارم که فیلم های جدید تر را ببینم که به علاقه ام به کارگردانی مدرن به سبک دیوید لین و شاگردان و دنباله روانش چون مایکل مان برمی گردد که متاسفانه باعث رانده شدنم از آثار کلاسیک زیادی شده اما خوشبختانه اون فیلم هارولد رو که گفتی دیدم :cheesygri اما نه آن فیلم چاپلین را (فکر کنم لایم لایت بود (کمک گرفتم!)). کلا در مورد کلاسیک ها خیلی عقب هستم.
نظرات تند آقای منصوری در مورد Crysis، مربوط به نسخه E3 می شوند که انصافا خیلی پر ایراد و ضعیف بود به ویژه از لحاظ AI هر چند به نظرم بازی نهایی هم بسی مشکل دار بود.
در مورد کرایسیس کمی مخالفم چون به نظرم بجای فراهم کردن نیاز واقعی برای ارتقا سیستم، نوعی در آن ولخرجی در افکت ها دیده می شد که هر چند Crytek زحمت زیادی جهت Optimize کردنشان کشیده بود اما کارشان کافی نبود.
البته من آن مرحله داخل شهاب را بازی نکرده و تنها دمویش را در دیدم. باید سیستمم را آپدیت کنم...
مقایسه من (و استفاده از SOTC در بحث کرایسیس) خیلی درست نبود چرا که SOTC انصافا هم از هر جهت بیشتر ارزش دارد و زحمت فوق العاده و بی نظیری برای پیاده کردن آن تحت PS2 کشیده شده... به شدت موافقم با حرف هایت.
خدا وکیلی نسل قبل در حق 2 ابر بازی ظلم شد... اولی Psychonauts و دومی هم همین SOTC.
DONTE SPARDAی عزیز، شرمندم می کنی.
در مقایسه من هم از Fable بیشتر لذت بردم چرا که نه تنها بسیار عمیق تر از Oblivion بود، بلکه آزادی خوبی به بازیباز می داد و من هم که عاشق بازیهایی هستم که اجازه Evil و پلید شدن درست و حسابی را به بازیباز می دهند و می توانم در آنها کارکتری واقعا بی وجدان خلق کنم... ( Fable 2 هم که بسی فراتر رفته و در این زمینه می خواهد با Fallout 3 رقابت کند!).
2008 واقعا شبیه یک رویاست! Fallout 3...
( Mortal Kombat جدید هم امسال می آید که در کنار Fallout بازی محبوبم است :cheesygri )
KINDMAN جان، من کلا هیچ وقت به سری علاقه Conflict نداشته ام اما انصافا Denied Ops از هر نظر Denied Ops بازی زیر متوسط و ضعیف و ظلمی در حق طرفداران سریست. البته این بازی در مقایسه با Turning Point: Fall of Libertyشبیه شاهکاره!
بابا، وبلاگ خفن! خیلی عالی بود. Bookmarkش کردم.
سال خوبی داشته باشی و همیشه موفق باشی.
امیدوارم همه دوستان سال فوق العاده و خوبی داشته باشید با گرافیک بالا و داستان جذاب و گیم پلی ایده آل!

مرا هم حلال کنید. به امید دیدار در سال جدید.