هیکلم : نه میدونم چند کیلوئم ! نه میدونم چند مترم ! ولی در کل تپل و این حرفا...
رشته ی تحصیلی : کامپیوتر...
رشته ی مورد علاقه : موسیقی (نمی دونستم قراره تو کامپیوتر بهم کار با فلاپی و برنامه نویسی بیتی یاد بدن و بگن HD-DVD همون HIGH DISK!!!!! DVD هست!)
آرزوی آینده:روی سن دارم با یه Jackson V RR-5 سولو میزنم همه کفشون بریده!!:biggrin1: (در حد استاد الکسی!)
...:یه نفر که الکی به همه چیز میخنده ولی چند ساله که از ته دل خوشحال نبوده ... کسی که واسه ی گیتار میمیره ... کسی که هر روز داره به کثیف بودن این دنیا بیشتر پی می بره ... کسی که همیشه همه بهش حسادت می کردن ولی حالا...رنگ خوشبختی و بدبختی رو فــــــــــــول چشیده...
کسایی که دوستشون دارم : Mother ، شهاب (Anti-Gameware) اکثر بچه های بازیسنتر ، مخصوصا آریا (دایناسور) ، امین ، سپهر ، و......
کسایی که ازشون متنفرم : پدرم، هیدئو کوجیما ، کوتاراگی ، کاز هیرای (فیل هریسون رو خوشم میاد ازش)
عاشق موسیقی راک و متال و هر کوفت دیگه ای که بعضی ها اسمشو میزارن ...
(یکی بود اگه پستش رو گیر بیارم پرینت می کنم ، قاب می کنم میزنم به دیوار ، گفته بود : این که نشد هر کسی که از آهنگ متال خوشش میاد و حال می کنه باهاش ، آهنگاشونو حفظه و همه رو با گیتار بلده و ... متالباز بشه اسمش!!!!!!)(احتمالا متالباز یک موجوده خاصیه)(مگه ....ـه که بگن طرف ....بازه؟؟ درکل کلمه مسخره ایه این متالباز)
از رپ متنفر به جز استثنایی به نام EMINEM مخصوصا از رپ فارسی بدم میاد لوس ترین سبک دنیاست
از کله پاچه و متعلقاتش بدم میاد ، تو عمرم نیم سانتیمتر مربع سیرابی خوردم هنوز فکرش باعث استفراغ میشه!
از سیگار متنفرم...
قلیون هم سالی یه بار حال میدهد
بازی فقط Duke Nukem 3D
کنسول فقط سگا جنسیس
گروه موسیقی رو دست Bullet for my valentine ندیدم... البته دوتا آلبوم اول فقط ، آلبوم 2008 نمیدونم جی گیر کرده تو گلوی مت اینجوری میخونه!
الگوی رفتار : Mother
الگوی رفتار : هرکاری که پدرم کرد من تکرارش نکنم...
الان گوشیم W610i هست
موسیقی ایرانی : یکی دوتا از آهنگای کاوه یغمایی و آهنگهای گروه ناوال که هرگز تشکیل نشد...
سینمای ایران : همه افتضاح و گند ، کارگردان آدم فقط مهران مدیری ، هنرپیشه آدم فقط پرویز پرستویی ، وقتی فیلم شاخ سینمای ایران باید سنتوری
:biggrin1: باشه دیگه چی بگم؟؟
سینمای اونور:جانی دپ، تیم برتون ، پاچینو،کیانو ریوز و دیگر هیچ
طرفدار سونی اریکسون ، مایکروسافت ، سامسونگ ، Dell ، و...
بسه دیگه زیاد چرت و پرت گفتم